Filter

Snelle service en goede prijs-kwaliteitverhouding!

Onze bestelling werd snel en correct geleverd. Alle materialen zijn zoals voorgesteld op de website en zijn de prijs waardig.

Grote diversiteit aan producten

Veel keuze, mooie productien en snel verzonden. Helaas wel een slechte kwaliteit van de cijfer ballon, deze liep vrijwel direct weer leeg na opblazen, waardoor deze onbruikbaar was.

Super levering en product

Snelle levering, goed verpakt en mooi product

Hele leuke artikelen, geslaagd voor een Cadeau - Top service!

Leuke website, met erg leuke artikelen! Ik heb een leuk cadeautje gekocht voor een relatie, maar maakte helaas een fout bi jhet afrekenen. Een belletje naar de klantenservice en de fout was snel gecorrigeerd! Top service! Het enige wat ik als verbeterpunt zou willen aandragen is dat je kunt aangeven dat je bestelling een cadeau is en als zodanig ook verstuurd wordt misschien? Daarnaast zou het helemaal top zijn als je een kaartje met text kunt toevoegen.

Prachtige producten

De levering van de gepersonaliseerde producten was snel. Daarnaast vind ik de items in het echt nog mooier dan de afbeeldingen op de site! Al met al hartstikke tevreden!

Groot aanbod, niet veel informatie

Per product is het een beetje raden wat het is. Klantenbeoordelingen zouden ook heel fijn zijn. Goed gecategoriseerd qua producten.

Super mooie spullen geleverd gekregen!

Wat een service bied dit bedrijf, ons aangeleverde ontwerp was niet naar wens. Binnen een dag hadden we een nieuw zelfgemaakt ontwerp in de mail. Complimenten deze was helemaal zoals we in gedachten hadden.

Onwijs veel keuze en zeer snelle levering.

De spullen die ik altijd bestel zien er altijd erg goed uit. De verwachting klopt en ze zijn zeer snel in huis! Echt top!

De uitkomst was super!

Iedereen verrast met de bestelling die we via jullie hebben besteld. Het was snel binnen en zag er mooi uit

Ik heb de tas voor mijn dochter gekocht. Het is precies de tas die ze wilde. Fijne stof, leuke kleur en de ritssluiting is echt super fijn. Ik hoop dat zij er ook blij mee is.

Mooi Wandplankje

Verzending is heel snel. Helaas ontving ik een beschadigd plankje. Hier werd snel een oplossing voor gegeven. Het beschadigde plankje retour gedaan en ik kreeg een nieuwe opgestuurd die ik ook al heel snel binnen had! Deze was gelukkig helemaal mooi en heel (was ook wat zorgvuldiger verpakt deze keer). Al met al ben ik tevreden over kidsdeco!

Leuke originele decoratie

Hele leuke extra als decoratie, gewoonweg De finishing touch!

En mooie herinnering

Heel mooi gastenboek voor onze bruiloft straks. Heel erg tevreden en snelle verzending.

Snelle levering. Wij vinden ons raambord heel leuk geworden!

Erg blij mee!

Tevreden over de website en snelle de levering.

mooi verpakt,ordelijk!

Altijd correct geleverd,mooi verpakt!Er was vertraging,maar ook voor dit werd ik direct op de hoogte gebracht!Uitstekende service.Een aanrader!

Helaas was mijn bestelling niet compleet waardoor ik jullie gemaild heb. Daarvoor had ik jullie eerder al gemaild omdat het redelijk lang duurde voordat ik mijn bestelling binnen had. Op de 1e mail heb ik echter nooit reactie gehad. Het missende deel in mijn bestelling kreeg ik de volgende dag al thuis bezorgd wat heel fijn was! Verder is het product ook prima!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering !

Alles was dik in orde !!

SLECHT!!

Geen enkel positief woord over te noemen!

gemakkelijke website, super snelle verzending van het product

De website we love deco heb ik als zeer fijn ervaren. De bestelling ging gemakkelijk en we verzending was ook erg snel binnen. Ook werden we tijdens het proces goed op de hoogte gehouden van de status van bestelling. een aanrader!

Snel geleverd en mooie producten!

Fijne site met voldoende keuze van mooie producten en leuke merken. En het wordt ook nog snel geleverd!

Geweldig! Mooi product.

Heel mooi product wat meer dan aan mijn verwachtingen voldeed!

Super leuke webshop, mooie spullen.

Groot en divers aanbod voor feestjes. Ik heb leuke spullen kunnen vinden voor de 2e verjaardag van mijn dochtertje. Ik vind de prijzen soms wel wat hoog en verzendkosten zijn pas vanaf 50 euro gratis.

Na lang zoeken gevonden bij We love Deco

Besteld volgende dag in huis, Top

Super goed

Wij zijn super blij met het resultaat van onze bestelde artikelen. Dit maakt de bijzondere dag nog mooier

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ