Filter

Leuke versiering

Dankzij We Love Deco hebben wij altijd super leuke versieringen bij de kinderverjaardagen!!!

Heb al meerdere bestellingen geplaatst voor ons trouwen in mei en iedere keer weer super snelle levering en alles netjes verpakt. Heel blij met deze site.

Snelle levering van mooie spullen

De bestelde flesjes en etiketten zijn super snel ontworpen, mooi geproduceerd en snel in huis!

Blij met mijn bestelling

Netjes op tijd geleverd

Ruime keus, snelle levering

Fijne overzichtelijke webshop. Veel leuke spullen, ik heb een hoop besteld en het is allemaal top! Tip; wanneer een item niet leverbaar is, misschien ik even (tijdelijk) uit het overzicht halen? Voorkomt vast heel wat teleurgestelde gezichten van brides 2 en die toch al een hoop stress hebben ^_^

Snelle service, goede kwaliteit!

Aankleding voor onze bruiloft besteld. Netjes op tijd binnen, goede communicatie via mail. De kwaliteit is goed, voor een mooie prijs. Top!

Uitstekend!!!

De producten die ik ontvangen heb zijn precies wat ik op het site zag! Snel en netjes bezorgd!

Geweldige producten en top klantenservice

Ik kocht een heleboel gepersonaliseerde producten op Weddingdeco.nl en was zeer aangenaam verrast toen het allemaal werd geleverd. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed, alles ziet er prachtig uit. Bij 1 item zat er een foutje in de bedrukking. Bij melding hiervan 's avonds via mail, had ik 's ochtends al een reactie in mijn mailbox dat ze het onmiddellijk opnieuw gingen drukken en verzenden. Zeer tevreden over de producten en de klantenservice. Absolute aanrader wanneer je een huwelijk in het vooruitzicht hebt.

Fantastisch!

Fijne en originele producten. Verjaardag van mijn dochter was compleet met de decoraties van WeLoveDeco BV

Leuke produkten, levering iets minder

Bij het uitpakken waren 16 van de 100 buisjes kapot. Dat was niet zo leuk uitpakken. Gelukkig werden er vlot 16 nieuwe gestuurd en was alles nog op tijd voor de bruiloft binnen.

Erg mooie memorybox

Snelle service en goed verpakt

Snel thuis geleverd, compleet en alles was goed verpakt! Producten goed kwaliteit

Waanzinnig

Ja zijn gewoon mooie producten van goede kwaliteit. Kost wat maar dan heb je ook wat !

Wauw

Eigen welkomsbord gemaakt via weddingdeco. In het echt nog mooier. Kan er naar blijven kijken. Heel erg blij mee!

Nog steeds niets ontvangen

Niks ontvangen, dus deze beoordeling is erg voorbarig en zelfs wat onpersoonlijk en blijkbaar geautomatiseerd

Onduidelijk dat het champagne glas maar per 1 gaat

Het is onduidelijk dat het champagne glas maar per 1 gaaf. Staat onderaan ergens in het klein beschreven. Misschien een optie om het per set te verkopen, champagne drink je per slot van rekening nooit alleen.

Mooi en super snel

Ik bestelde de mom & me armbandjes op vrijdagavond en had ze zaterdag al in huis, terwijl ik ze pas na het weekend verwachtte. Mijn dochter en ik dragen de armbandjes met Rode Jasper elke dag en zijn af heel blij mee.

Goede service!

Product was eerst beschadigd. Er was snelle communicatie en kregen nieuwe producten opgestuurd.

Unieke items en fantastische service.

Heel leuke items, we gaan trouwen 25 juni 2022 en we gaan zeker nog meer bestellen. Goede en snelle levering en kwaliteit is super

Mooi paas cadeau

Ik denk dat dit aanslaat!!

Vandaag besteld morgen in huis met een surprise

Ik bestelde een aantal ballonnen en een boekje. De volgende dag was het voor de middag al binnen en er zat een hele leuke verassing bij waardoor je een heel speciaal gevoel krijgt, althans ik! Zeker een aanrader.

Super fijn

Super fijne ervaring. Snelle service en alles wordt geleverd precies zoals vermeld. Duidelijke en fijne site. Bij jullie gekomen via mijn nicht, ik kom zeker nog eens terug bij jullie!

vlotte bestelling van prachtig speelgoed

Ik was op zoek naar uitdagend speelgoed voor mijn kinderen van bijna 3 en 6 jaar oud en kwam deze prachtige magneetblokken van Connetix tegen. We hebben ze sinds een week in huis en er wordt steeds weer iets nieuws mee gebouwd, uitgeprobeerd en gecombineerd met ander speelgoed. Tof ook dat er uitbreidingssets zijn om de kinderen mee te verrassen voor hun verjaardag/ Sinterklaas/ Kerst. Aanrader!

Blij met alles wat ik al heb besteld! En er komt steeds meer bij!!

Voor ons aanstaande huwelijk heb ik al allerlei artikelen besteld en ik denk dat ik nog niet klaar ben.. Onze Save the date, Kinderaktes, ballonnen, etiketten voor flessen etc hebben we al besteld en zeer tevreden over de snelle, goede levering!

Niet onder de indruk

De kwaliteit is niet geweldig, ondermaats zelfs. €50 kwijt maar het is op maat gemaakt dus kan helaas niet retour. Spijt van mijn aankopen. Voor mij de laatste keer.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ