Filter

Altijd perfecte artikelen

Alle bestellingen, snel en perfect verpakt en geleverd. Mooie kwaliteit en ruim assortiment

Prijs kwaliteit perfect

Alles in orde

Echt geweldig!

Helemaal wat ik zocht voor de cakesmash van mijn dochter!

Prima webwinkel

Goed en netjes geleverd.

Super fantastisch

Elke keer een cadeautje om mijn bestelde spulletjes te mogen ontvangen!

Vlotte levering

Mooie artikelen. Zeeer goed verpakt

Hele snelle levering en super leuke spullen. De decoratie spullen maken je feest/event pas echt af.

Duidelijke site om te bestellen, snelle levering, mooie producten. Top!

❤️

Alles wat ik nodig had om het verjaardagsfeestje van mijn zoontje compleet te maken!

Zeer vlotte service

Er was een vertraging van mijn bestelling, en wanneer ik de klantenservice contacteerde, werd ik snel geholpen. Alle bestelde artikelen werden in sneltempo geleverd, goed verpakt en zagen er top uit!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Veel keuze uit producten, goede kwaliteit en snelle levering!

Hele snelle levering van goede producten!

Mooie helium ballon besteld

Het is gewoon top!

Elke keer als ik hier weer wat bestel vind ik het een feestje om binnen te krijgen! De verzending gaat lekker snel en de producten zijn altijd top!

Goede service en product

Goede service, snel. mooi product. Geen negatieve dingen

Fijne overzichtelijke website.

Inmiddels vaste klant! Heb al meerdere producten besteld en zeer tevreden. Goede service en levering.

Leuke shop met erg leuk spul !

Jollein Wikkeldeken gekocht toen mijn vrouw zwanger was. Nu we het kindje hebben nog 2 besteld ! Makkelijke dekens met uitsparing voor een kinderzitje, ideaal !

Snelle verzending en goede service!

Vlotte service, must haves voor je huwelijk

Zeer correct. Vlotte afhandeling. Perfecte levering. Producten die mooi afgewerkt zijn. Een glimlach op het gezicht door hoe de producten met voorzichtigheid worden behandeld.

Super, snelle levering en hele toffe producten

Ik ben zeer tevreden ga er zeker weer bestellen

Ik blijf maar dingen bestellen, zo leuk allemaal!

Duidelijke site, goede leveringen, mooie prijzen. Ik ben inmiddels bijna bankroet, maar het is het allemaal waard!

Fantastisch.

Uitgebreide keuze aan talkrijke decoratieve producten die je niet in de winkel vindt. Zeer hippe decoratie waar iedereen blij van wordt. Online betaling verliep heel vlot en pakketje werd volgens planning geleverd. Goederen zitten deftig verpakt en stemmen overeen met de afbeeldingen van op de website. Ik kan deze website alleen maar aanbevelen. Verlies geen tijd met naar de winkel te rennen want op de website is er meer dan genoeg keuze.

Zeer tevreden!

Mijn bestelling is snel geleverd geweest, alle producten zaten netjes ingepakt. Zeer goeie kwaliteit..

Alles wat ik nodig had voor onze bruiloft!

Ik kon alles vinden wat ik nodig had en kwam elke keer weer nieuwe leuke dingen tegen! Mijn verloofde moest me tegenhouden om niet nog meer te bestellen ;)

Snelle levering en volgens verwachting

Het werd een dag na de bestelling al geleverd. Ook voldeden de producten volgens onze verwachting. De producten zien er exact uit zoals ze zijn afgebeeld op de site.

De product ziet, is zoals je mag verwachten. Snelle leveringen en duidelijk communicatie. Mijn eerste ervaring smaakt naar meer.

131 Pieter Zeemanweg

Dordrecht 3316 GZ