Pluspunten

snelle reactie via mail qua bestelling, vervoer en de volgende dag ook echt binnen!

Pluspunten

Al jaren de prachtigste retro kledij. Betaalbaar, en met een overzichtelijke website. Snelle levering met een kleine vriendelijke attentie.

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke kleding.

geen retour kosten voor klant !!! Afknapper.

Pluspunten

Gratis bezorging en snelle levering! :)

Pluspunten

Snel en goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Sympathiek contact klantenservice, behulpzaam.

Prijzen aan de hoge kant. AUB terugkoppelen aan DHL - Verpakking beschadigd bij levering (doos gescheurd)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede, snelle service

Wat veel emails over de veezending.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkel positief punt, 1 ster is nog teveel.

Ik heb woensdag een bestelling gedaan en die zou donderdag geleverd worden. Omdat ik die dag bij mijn moeder was heb ik de bestelling daar laten afleveren. Omdat ik geen verzendbevestiging had ontvangen heb ik gebeld, ik heb 3x moeten bellen voor ik iemand te spreken kreeg. De medewerkster verzekerde mij dat de bestelling verstuurd was en die dag geleverd zou worden. Met het gekregen trackingnr. kon ik niets vinden. Halverwege de middag kreeg ik een verzendbevestiging per mail met een heel ander trackingnr. en volgens de gegevens daarvan zou het pas de volgende dag bezorgd worden. Ik moest daardoor vandaag vanuit mijn werk langs mijn moeder om het pakket op te halen. Tot mijn grote verbazing zat er iets heel anders in dan de door mij bestelde jurk en er zat ook een pakbon met een andere naam in. Ik heb direct gebeld en de door mij bestelde jurk is naar iemand in Belgie gestuurd en hij is niet meer voorradig dus ik zit met de kerst zonder jurk. Volgens de website is hij er nog wel een maat kleiner, die wou ik wel proberen maar volgens de medewerkster aan de telefoon hadden ze die niet meer. De voorraad op de website klopt dus ook niet. Nu maar hopen dat ze mijn geld en de portokosten voor het retour zenden van de foutieve levering snel terugstorten. Ik ben in ieder geval niet van plan om hier ooit nog wat te bestellen.

Pluspunten

Super leuke firma, mooie site en de stenen winkel is ook te gek! Super aardige mensen allemaal!!

Pluspunten

Snel, verzorgd en attent

Pluspunten

Goeie, handige website. Snelle en keurig verpakte verzending. Tussentijdse voortgang verzending.

Pluspunten

Snel geleverd Mag retour

Ik kreeg nu bevestiginngsmail alleen een nummer ik kon niet zien wat ik besteld had! Factuur was alleen nummer geen factuur. Misschien ligt het aan mijn computer of snap ik het niet.

Pluspunten

Snelle levering en prachtig gilet.

Pluspunten

Het kleedje werd de volgende dag al geleverd en het zit als gegoten

Pluspunten

Lieve medewerkers, mooie stoffen, leuke jurkjes, gratis bezorging.

Soms zijn de jurkjes helaas iets te prijzig voor mijn salaris. ;-)

Pluspunten

Per ongeluk de verkeerde jurk binnengekregen. Maar dat werd direct opgelost en de volgende dag was de juiste jurk er al. Ik werd zeer vriendelijk aan de telefoon geholpen. Super service!

Pluspunten

snelle service en mooi ingepakt

Pluspunten

Duidelijke informatie, gratis verzending en snelle levering!

Pluspunten

Mooie duidelijke website. Leuk aanbod. Netjes ingepakt pakketje mogen ontvangen. Wat grappig dat jullie taartdozen als verpakkingsmateriaal gebruiken, misschien dat aandikken in de thematiek?

Pluspunten

Snelle levering en superleuk ingepakt! Dat maakt het helemaal een feest!

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt.

Pluspunten

Vriendelijk aan de telefoon. Jurkje moest geruild; vlot en naar tevredenheid afgehandeld.

Botersloot 52

3011HJ Rotterdam