Pluspunten

leuke, goed functionerende website met breed assortiment vintage stijl kleding van diverse merken.

meer info over maatvoering, lengte e.d.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen.

Verpakking was slecht. Doosje van slap karton was helemaal gescheurd bij aankomst. Jurk was in een veel te kleine doosje gepropt.

Pluspunten

Duidelijke foto's en duidelijke sfeer. Vriendelijke prijzen:)!

Bij het in de Wishlist zetten van een artikel, en daarna besluiten tot aankoop, blijft deze in de wishlist staan. Wellicht bewust gedaan, maar ik dacht dat deze na aankoop er niet hoefde te blijven.

Pluspunten

snelle levering netjes en degelijk verpakt

foto's op de site kunnen beter (bv. zwarte kleding zonder paspop is moeilijk te zien) maattabellen vervolledigen met afmetingen (borst = ?, taille = ?, heup = ? enz.)

Pluspunten

Snelle.reactie. Mooie kleren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke respons, leuke kleding

Respons laat meerdere dagen op zich wachten. Het zou erg fijn zijn als dat sneller gaat. Ook het beloofde track&trace nummer had ik niet ontvangen.

Pluspunten

Snel geleverd. Hele mooie verpakking (echt een cadeautje!). Extra service door de betalingswijze (afterpay).

Geen.

Pluspunten

Ruime keuze, mooie kwaliteit aan mooie prijs, duidelijke website en snelle levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service!

Kleding tonen op model

Pluspunten

Super !

Pluspunten

Zeer snelle levering Bazin aan de lijn gehad: zeer vriendelijke dame

Zeker zijn dat de klant verwittigd werdals er een product niet leverbaar is.

Pluspunten

Snelle service Mooie producten Mooie verpakking waardoor je echt een kadootje krijgt

Pluspunten

Geweldige collectie, supersnelle levering, mooie, handige website.

Pluspunten

Het pakketje werd vrijdag al aangeboden, maar toen was ik niet thuis. Via de mail was het heel makkelijk om aan te geven wanneer ik het dan wilde laten bezorgen, prima geregeld. Ben heel blij met het truitje, later zag ik op de site dat het de laatste was, geluk dus!

geen.

Pluspunten

vlotte communicatie, snelle levering

Pluspunten

Goede website Hele snelle levering Goed verpakt

Een berichtje dat je pakket vezonden is

Pluspunten

Prachtige trui! En hij past, dat is altijd afwachten met XL. Mooi op tijd! Erg feestelijk ingepakt, in een soort taartdoos en ook Novib mooi rood vloeipapier. Heel erg bedankt!

Op de site erbij zetten of iets groot of klein valt, of doen jullie dat al?

Pluspunten

Keurige levering, jas besteld die keurig in vloeipapier verpakt was! Vlotte levering. Prachtige jas overigens die zit als gegoten...nu het koudere weer nog ;-)

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel aan de telefoon. De eerste keer ging de iDEAL betaling niet goed de dame bleef aan de telefoon tot de nieuwe bestelling gelukt was. Snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Kleding was héél erg gekreukt. Volgens mij was het ook een andere stof dan op website . Wesite , glanzende stof, terwijl de jurk die ik ontving van matte katoen was. Plus ik kreeg een ander kleur riempje dan aangegeven op website.

Pluspunten

Net iets andere items. Fysieke winkel. Ander bezorgbedrijf dan de reguliere TNT, met mogelijkheid van bezorging bij afhaalpunt; vind ik groot pluspunt!

Laatste bestelling geen verzendlink met traceernummer ontvangen; daardoor bij de buren bezorgd vanwege niet thuis zijn. Tip: mogelijkheid gelijk bij bestelling om het direct te laten leveren bij afhaalpunt. Zo hoef je niet de hele dag thuis te wachten en/of wordt het bij de buren afgeleverd. Iets meer maatinfo zou ook prettig zijn.

Pluspunten

spullen worden in mooie pakketjes verstuurd de very cherry collectie vind ik super

Pluspunten

Snelle service, prachtig assortiment, superleuk bezorgd

Botersloot 52

3011HJ Rotterdam