Pluspunten

Snelle levering!

Geen tips

Pluspunten

Snelle service, mooie producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kwaliteit stoffen

pasvorm niet consistent. Ik heb een aantal dagen geleden een strakke kokerrok van very cherry gekocht in het cyaan, maat L. Ik was hier zeer tevreden mee en besloot online ook een zwarte variant te bestellen, maat L. De zwarte rok is ruim 2cm groter bij de waistband... erg teleurstellend zeker omdat een M mij niet gaat passen en 70 euro voor een rok op een studentenbudget een uitschieter is...

Pluspunten

Duidelijke site en supersnelle service. Pakje stond 's anderdaags al voor de deur!

Pluspunten

Snel, goed advies,

Winkel pand is klein super goed opgezet. Maar zou zeggen groter!! ??

Pluspunten

Duidelijke en snelle communicatie over elke stap van uitzoeken in de collectie tot levering. ik kreeg zelfs een "vertragingsbericht" toen ik ervoor koos de bestelling later te laten leveren.

Pluspunten

Snelle levering top! Leuke winkel!

Pluspunten

Ontzettend vriendelijk en persoonlijk. Razend snelle levering. Bovendien een bijzondere én leuke winkel, ook online. Een mooie collectie van verschillende merken bij elkaar.

Pluspunten

Snelle, nette bezorging. Mooi ingepakt. Leuke producten.

Liefst nog meer kleuren van Marlene broek maken.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, vriendelijke mensen en mooie kleding. Ben dik tevreden, shop er graag

Pluspunten

Snelle levering, mooi verpakt en het belangrijkste...mooie kleding. Mooie kwaliteit en pasvorm.

Pluspunten

snel, mooi verzorgd en goede kwaliteit kleding

Pluspunten

Zon leuke winkel met onder andere heel leuke, mooi vallende jurken! Ik moet me altijd heel erg inhouden om niet meteen al mn geld hier uit te geven.

Pluspunten

-snelle levering - leuke jurkjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel mooie merken; snelle bezorging

Pluspunten

Snelle levering. Prachtig ingepakt, een echt kado.

Pluspunten

Super mooie hoge kwaliteits kleding

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Beautiful item and very fast delivery. I'm extremely happy with my order and hopefully I'll be able to visit the shop in Rotterdam in the future :)

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten.

Pluspunten

Snelle levering en ruime keuze.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk! Mooie site!

Ik heb 4 van de 5 artikelen teruggestuurd helaas. De rokken maat XL hadden een veel te kleine tailleband. Ik heb altijd maat L of XL dus m.i. is dit geen goede maatvoering. Eén rok heb ik toch gehouden omdat ik de bloemenprint zo mooi vind en die moet ik dus groter maken op de een of andere manier. Ik vond de stof van de rokken en broek niet mooi. Goedkoop. Het valt daardoor niet zo mooi. De rok met bloemenprint voelt ook erg synthetisch. De alpinopet is leuk maar zat krap.

Pluspunten

Snelle levering en mooi verpakt. Eigen merk is van goede kwaliteit. Blijft lang mooi.

Pluspunten

Mooie website, snelle afhandeling van bestelling. Pakketje is met zorg ingepakt.

Pluspunten

Mooie kleding, veel aandacht voor detail

Pluspunten

Mijn bestelling is vlekkeloos verlopen. Alle lof ! Mijn bestelde jurk is van top kwaliteit, dus een zeer tevreden klant!

Botersloot 52

3011HJ Rotterdam