Pluspunten

Mooie site, leuke spullen

Pluspunten

* supersnelle verzending * vooraf nog even maten nagevraagd: past perfect!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Perfecte communicatie (je wordt goed op de hoogte gehouden van wat je besteld hebt en wanneer het product verzonden wordt). Hele aangename site (mooie vormgeving) en uiteraard het unieke karakter van alle spulletjes!

Maatadvies kan beter. Misschien dat klanten hun beoordeling kunnen geven over de pasvorm van het product. Het zou ook leuk zijn dat ik op de site kan laten weten hoe blij ik ben met mijn aankoop. Enthousiasme werkt aanstekelijk en het is ook gewoon tof en informatief voor very cherry zelf als klanten positief nieuws kunnen laten weten aan de winkelier.

Pluspunten

Snelle service Goede klantenbegeleiding Correcte retourbehandeling Heel tevreden over alles, enkel jammer dat de blouse te klein was

Pluspunten

Ik ontving het product al een werkdag na mijn bestelling, echt supersnel! Doordat het product verpakt was met een strikje in een mooie doos zag het er net uit als een cadeautje. Het product zelf was ook een zeer goede staat. Kortom, ik ben tevreden!

2 sterren: slechter dan verwacht

de verzending zou veel sneller kunnen. Ik heb 1,5 week moeten wachten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Snelle reactie op mijn retourzending. Weet nog niet of er ook sprake is van een snelle financiële afhandeling, dat moet ik nog afwachten.

Jullie zijn ook snel met met de beoordelingssmail. Beter is om deze een paar dagen na levering te versturen zodat deze beter kan worden ingevuld. Ik heb het product retour gestuurd omdat de kleur tegenviel, de stof en de pasvorm. Op zich wel een mooie jurk, maar niet voor mij.

Pluspunten

Snelle afhandeling, verpakt als cadeautje.

Retourkosten graag goedkoper, b.v. bij een Kiala-punt.

Pluspunten

De jurk ziet er heel mooi uit! Hele goede kwaliteit stof. Perfecte pasvorm, leek wel speciaal voor mij gemaakt te zijn. Netjes en leuk ingepakt, net een cadeautje. Ik ga zeker weer iets kopen bij jullie!

Als het mogelijk is zou het wel handig zijn om van alle merken een maattabel te kunnen raadplegen.

Pluspunten

duidelijke (en aantrekkelijke!) site goede informatie over de items snelle levering goed verpakt, precies de items die ik wilde hebben

geen! kleine vraag: kan ik ook in de winkel terugbrengen/ruilen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit badpak goed

Betalen voor retour

Pluspunten

Snel bezorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vermeld bij kleding iets over de pasvorm. Bijvoorbeeld: Valt klein uit, stof rekt mee etc. Maten komen niet altijd overeen met NL maten.

Pluspunten

mooi aanbod!!! Jammer dat het aanbod zo geliefd is, een mooie broek was helaas erg snel uitverkocht ;-)

uitgebreidere maat informatie per kledingstuk, voorkomt een miskoop.

Pluspunten

duidelijke website goede informatie mbt versturen pakket

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Ziet er verzorgd uit.

Website kan efficienter.

Pluspunten

Goede, snelle service, persoonlijke benadering (per mail), goed bereikbaar.

Niet van toepassing w.b. service. Over de site: sommige foto's geven een wat vertekend beeld (vooral van 'andere merken'); soms zou lengte (van het model of van de jurk zelf) handig zijn. Bij sommige jurken valt de taille bij mij namelijk nogal hoog (heb maat S, maar ben ook 1.78)

Pluspunten

Leuke verpakking!

ik had er op gerekend dat het pakje sneller bezorgd zou zijn

Pluspunten

Mooie kwaliteit stof, goede pasvorm, snelle en correcte levering, mooie verpakking

Botersloot 52

3011HJ Rotterdam