Pluspunten

Zeer snelle levering, uitnodigende verpakking (altijd een beetje een kadootje) en product is ook altijd goed beschermd. Uitstekende service en een groot aanbod, goede website en gemakkelijke betaling. What is not to like :)

geen

Pluspunten

Snel reactie bij vraag ivm maten. Heel vlot geleverd en mooi ingepakt. Een aanrader! Super tevreden.

Pluspunten

snelle service, mooi verpakt, persoonlijk contact, snelle afhandeling retouren, prachtige collectie, mooie website, uitgebreide collectie, alles in zelfde stijl.

ik ben niks tegengekomen wat tegenviel, of wat zou kunnen verbereren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Goede service

Pluspunten

Goed, snel, leuk verpakt! Very Cherry is een super leuke, mooie winkel met prachtige spullen. Een aanrader!

Nvt

Pluspunten

mooi divers aanbod, goede merken, goede klantenservice

meer details maatvoering, valt groot of klein

Pluspunten

Snelle vlotte levering de kleedjes voldoen helemaal aan mijn verwachtingen

Pluspunten

Erg snelle levering. Leuk ingepakt met een lintje erom, zag er prachtig uit. Ik ben echt ontzettend blij met mijn jurkje!!

Pluspunten

Geweldig aanbod van kwalitatief hoogwaardige producten, superservice en correcte afhandeling van bestelling tot ontvangst. Bij online correspondentie prima responstijd en correcte afhandeling en / of oplossing en heel klantvriendelijk!

Altijd goed om maten en pasvorm wat toe te lichten; bv of iets klein uitvalt en je dus beter groter maatje bestelt of omgekeerd. Wat meer productinformatie online, bv stretch, katoen, viscose, etc... Wat online winkelen prettiger maakt voor mensen die de winkel niet bezoeken is dat handig.

Pluspunten

* Snel geleverd. * Mooi verpakt :) * Goede info ivm maten op de website (zodat een miskoop zoveel mogelijk kan vermeden worden)

Pluspunten

Snelle levering en maat klopt tot nu toe altijd!

Pluspunten

Snelle levering,leuk verpakt. Maten kloppen.Product komt overeen met wat je op de site ziet.

Pluspunten

Snel bezorgd, mooi verpakt!

Foto's van kleding op een paspop of gedragen door model, zodat pasvorm duidelijker is.

Pluspunten

Goede communicatie over (toch) beschikbaarheid van het item.

Pas beoordelingsverzoek verzenden na ontvangst van het item.

Pluspunten

Goed advies, mooie jurk gekocht.

Pluspunten

Een helder bedrijf, kwaliteit producten goed

Kan dit nog niet beoordelen

Pluspunten

Zorgvuldig verpakt met persoonlijke touch.

Pluspunten

Nette verzending

gratis terugsturen

Pluspunten

keurig afgehandeld en verwerkt snel afgeleverd ik ben blij met mijn jurk en bolero ik kreeg er complimentjes over vriendelijke groet Josina

ik heb verbeterpuntjes alles keurig

Pluspunten

Onwijs mooie jas

Jammer dat de lengte niet aangegeven stond op de site, want hij is te lang.

Pluspunten

Snel en correct geleverd. Prima pasvorm ,ben hier heel blij mee . Heel netjes een mailtje gekregen dat de levering iets later werd . Een dikke 10 .

Geen .

Pluspunten

Leuke kleren, goede prijzen! Goede service.

Pluspunten

Goede service, snel antwoord via email. Goed bereikbaar, zowel telefonisch, per email, als per Facebook. Prachtige kleding! Als je net als ik dol bent op de fifties, ben je hier aan het juiste adres voor schitterende retro kleding!!!

De maten van de jurken vallen zeer klein en er zit nauwelijks verschil tussen de maten.

Botersloot 52

3011HJ Rotterdam