Laden reviews...
468 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een positieve indruk met snelle levering, duidelijke informatie en hoge kwaliteit. Klanten prijzen de gemakkelijke bestelling en het vriendelijke personeel. Het aanbod en de verpakking komen vaak als positief naar voren. De algemene ervaring is dat het proces vlot en betrouwbaar verloopt.
Zoon van 13 kon makkelijk zijn maten bestellen voor een heel tenue. Hij heeft er nog nooit zo sjiek bijgelopen tijdens het trainen.
9 September 2026
Femke
Raamsdonksveer
De levering is goed gegaan. Helaas valt de maat L klein uit. Ik draag L maar had XL moeten bestellen. Het retourneren kost behoorlijk wat tijd. Nu nog geen goede maat in bezit. Het klein vallen van maat L staat niet op de website. Al met al kost het veel tijd en overhead kosten zijn hoog
Beveelt niet aan
Jan Paul
Heesch
Beste Jan Paul,
Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Jammer dat de maat L voor jou kleiner uitvalt dan verwacht.
We begrijpen dat dit vervelend is. Het is goed om hierbij te vermelden dat maatvoering en pasvorm per merk kunnen verschillen. Een L van het ene merk kan daardoor anders vallen dan een L van een ander merk. Ook binnen een merk kunnen er soms kleine afwijkingen in pasvorm of maatvoering voorkomen.
We proberen het retourneren daarom zo eenvoudig mogelijk te maken. Je hoeft hiervoor alleen je e-mailadres en ordernummer in te vullen. Vervolgens ontvang je het retourlabel per e-mail en kun je het pakket eenvoudig retourneren.
Om een retourzending en extra verzendkosten in dit soort situaties te voorkomen, kan het bij twijfel wellicht verstandig zijn om direct twee maten te bestellen. Je kunt dan thuis rustig bepalen welke maat het beste past en de andere maat eenvoudig retourneren. Zo voorkom je dat je eerst een artikel moet retourneren en vervolgens opnieuw moet bestellen, waardoor je langer op de juiste maat moet wachten.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor het delen van je ervaring.
Met vriendelijke groet,
Team PSV FANstore
Dit Shirt wat ik besteld heb was mooi op tijd om m aan te trekken op ESPN eretribune
Peter
Cuijk
Een gepersonaliseerd shirtje besteld en het was snel geregeld en ook vrij makkelijk. Het enige kleine minpuntje is dat je na het invullen van de naam en het rugnummer naar beneden moet scrollen om op “verder” te klikken. Ik had 5 sterren gegeven als dit op zonder scrollen had gehoeven.
Roel Stoop
Alphen aan den Rijn
Ik heb al die jaren een product gekocht en alles netjes geleverd ga zo door Mvg
Wil
Bree België
Het is altijd een feestje om even op de site te kijken. En doorgaans word ik hebberig. Dat doet de club dus goed, met vaak wisselende collecties naar mijn gevoel (en zeker tussen seizoenen door bekeken). En het voedt mijn band met de club.
Jacco van Maldegem
Westkapelle
Precies zoals afgesproken!
Robert
Oirschot
Mooie kwaliteit tenue met snelle en duidelijke communicatie en vlotte levering. Heeft bij ons voor een blij jongetje gezorgd.
Andre
Meppel
Mooie producten, fijn om tegoed te sparen. En super dat er zo snel bedrukt en bezorgd wordt Is het ook mogelijk om de kortingscode (psv tegoed) aan je account te koppelen? (Dat was goed terugzoeken in de mail)
Rosanne Venema
Nisse
De t-shirts lagen opgefrot in de doos, hierdoor lijkt het net alsof ze in de doos gegooid zijn. Verder zijn er tussen 128 en 148 geen andere maten beschikbaar waardoor de t-shirts of te groot zijn of juist te klein. Voor de rest prima service!
Jelle
Leveroy
Supermooie sokken!
Joost Vos
Uden
Goed en correct
Leopold
Duizel
De shirts trainingspak en de knuffel.. zitten lekker goede kwaliteit. En snel bezorgd. Wat kan ik me nog meer wensen. O,ja het kampioenschap. Maar daar zijn we ook weer goed bezig.
Cora Schuit
Arnemuiden
De PSV Fanstore is voor mij een echte inspiratiebron! Bij onze lokale voetbalclub verzorg ik de merchandise en verschillende artikelen uit ons assortiment zijn geïnspireerd op wat ik bij PSV zie. Zo brengen we een beetje PSV-beleving naar onze eigen club in Waalre. En voor ieder kinderfeestje slaag ik bij de PSV Fanstore: er is altijd wel iets leuks voor een echte PSV-fan!
Rosemarie
Waalre
Vind het een gedoe om lid te worden voordat ik iets kon bestellen. Rest ging voorspoedig
Anneke
Wintelre
Simpel te bestellen en snelle levering!
Marian
Tilburg
Ik heb het 3e shirts 2026-2027 gekocht en hij bevalt enorm! Perfect True to size en is zoals elk jaar weer prachtig
Daan
Huizen
Het authentic shirt ziet er heel mooi uit, en is op tijd geleverd, maar op de website had wel mogen staan dat ze kleiner vallen dan de andere shirts, want pas hem net zie er een beetje uit als een michelin mannetje! Als ik dit geweten had, had ik een ander shirt besteld!
Marcel
Maasdijk
Het shirt was heel snel binnen en daar was ik heel blij mee want het was een verjaardagscadeau die ik op tijd moest hebben
Nienke
Best
Ik had mijn bestelling geplaatst en de volgende dag in huis en de maat was precies goed.
Ruben
Nieuwegein
Super snelle levering en weer 3 prachtige shirts in huis!!
Sharon
Akkerman
De webshop is erg gebruiksvriendelijk. Bestellen ging soepel en eenvoudig. Van bestelling tot aankomst thuis prima op de hoogte gehouden van het proces. Goede service.
Karin De Kruijf
Boskoop
Fijne overzichtelijke webshop. Mooie producten.
Iris
Rijen
Netjes verstuurd en optijd
Linda
Veldhoven
Makkelijk overzichtelijk en snelle levering
Mason
Leiden
PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion.
Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.
Stadionplein 4
5616 RX Eindhoven