Beetje jammer

Mijn dochter wilde een shirt hebben met haar naam er op. Maar er mochten maar 8 karakters op het shirt. Dus Van Dongen ging niet passen. Terwijl ze haar sterpelers ziet spelen met hun naam met veel meer karakters erop. Erg jammer! Pas de grote van de letters dan aan. Iedereen blij!

Snel en heel goed

De pakket was binnen 2 dagen aangekomen

Uitstekend!

Geweldige club en snelle levering!

Erg goed, maar op zondagen graag wat eerder open.

Vriendelijke medewerkers, maar op zondagen 2 uur voor de aftrap open gaan is gwn te laat. Er stond een paar honderd man in de winkel en de rijen zijn dan erg lang. Om dit te vermijden graag de fanshop 3/4 uur open voor de aftrap.

Makkelijk bestellen en snelle ontvangst van het gekochte artikel. Top service.

Slecht

Ik heb wat spullen besteld maar ik heb geen correspondentie ontvangen over de levering totdat ik een mail ontving dat het van het ophaalpunt weer terug retour ging naar PSV. Echt niks ontvangen en nu zijn een paar producten die ik gekocht had niet meer verkrijgbaar op de site.

Goed!

Goed geregeld, snel binnen en kwalitatief goed.

Prachtige winkel

Worden altijd vriendelijke geholpen. Medewerkers zijn altijd bereid je overal mee te helpen. En de winkel ziet er prachtige uit.

goede service

hele goede en fijne service

Fijne en snelle levering plus goede service bij onduidelijkheid

Perfecto!

Het pak was heel mooi, voor maar 40 euro!

Zeer goede service!

Zeer goede ervaring met het omruilen van een artikel wat niet correct was. Het personeel was behulpzaam en dacht mee voor een alternatief.

Prima, kleine kanttekening, voorheen kreeg je 10% korting met lidmaatschapsnummer en gratis verzending boven 100,-. Nu spaar je punten wat neerkomt op 5% korting en gewoon verzendkosten terwijl je voor 149,- besteld.

Geweldige service

Al eerder in de fysieke fanstore een shirt gekocht, maar besloten deze compleet te maken met shorts en sokken. Maattabel was spot on en de spullen werden vlot geleverd. Super!

Artikelen zijn Top, bezorging door DHL wederom waardeloos

Hele mooie rugtas en een hele mooie pyjama voor mijn kleinzoon, was er ook helemaal blij mee. De bezorging door DHL liet wederom te wensen over, bezorging zou plaatsvinden zaterdag 2 augustus 2025 tussen 10.15 en 11.15, om 11.00 uur een berichtje dat de chauffeur ons gemist had terwijl wij gewoon thuis waren. Zondag als cadeau geven kon dus niet meer, jammer. Maandag een berichtje dat ik het bij de Hema ( 1,5 kilometer verder) kon ophalen, daar aangekomen in een erbarmelijke verpakking (rondom ingedeukt en gescheurd) aangetroffen, toch maar meegenomen. STOP met DHL, dit is de zoveelste keer dat wij op deze manier worden behandeld.

Uitstekende service.

Sweater vrijdag avond besteld en zaterdagmiddag al thuis bezorgd. En heel goed verpakt.

Ze komen hun woord na.

Vrijdag besteld en zaterdag al in huis . En super mooi en van goede kwaliteit.

Snel en goed

Snelle levering en alles volgens afspraak, prima kwaliteit producten

Extra kosten

Mijn bestelling werd op vrijdag incompleet geleverd. Alleen broekje en sokken. Gelijk een ma gestuurd, geen reactie. Op dinsdag een algemene mail dat het shirt niet leverbaar was en ik kreeg mijn geld terug. Op dat moment was het shirt wel leverbaar. Ik moest hem maar opnieuw bestellen. Extra verzendkosten en het geld van psv+ weg. Want die krijg je natuurlijk niet terug. Daarna toch contact gehad mat de klantenservice en uiteindelijk mijn verzendkosten terug gehad. Ik het ergste is dat je op je mail geen antwoord krijgt en je op extra kosten mag betalen terwijl een tenue compleet met bedrukking al niet goedkoop is. Eigenlijk gewoon schandalig.

Tot in de puntjes verzorgd

Zeer leuke ervaring op de fanstore site Levering perfect en snel thuis gekregen

We hadden online een psv uit shirt besteld met bedrukking. Helaas zat de bedrukking er niet netjes op. Terug gegaan naar de psv city store daar werd het super snel en netjes opgelost door de zeer vriendelijke medewerker. Mijn zoontje mocht zelfs helpen met het bedrukken van zijn eigen shirt. Dus super geregeld.

Ging niet zo makkelijk

Ik kon via de app niet inloggen voor mijn bestelling. Op een of andere manier kreeg ik dan steeds een witte pagina. Uiteindelijk heb ik maar zonder in te loggen besteld.

Top en snel!!

Duidelijk, snel en exact conform Bestelling bedrukt en gelverd!

Alles netjes gegaan

De bedrukking was netjes. Bezorgtijd prima.

Goed jammer dat levering niet compleet is.

Op zich makkelijk te bestellen levering snel. Helaas levering niet compleet. Beetje sneu dat je hele teneu besteld en dat broekje niet meer op voorraad is.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.