Goede webshop, makkelijk kiezen

Mijn keuze snel en eenvoudig kunnen maken in de mooie webshop. Product naar wens, tijdig op de aangegeven datum geleverd

Kleding mooi bedrukt en goede kwaliteit.

Alle kleding die ik heb besteld bij PSV fanstore ben ik erg tevreden over. Ik draag het graag en daarom ook vaak. En zelf na het wassen geen verschil.

Snel en goed

Keurig op tijd geleverd, netjes verpakt! Zeer tevreden

Prima ervaring op één punt na ( zie opmerking hieronder)

Mijn ervaring met de fanstore is prima, bestelling loopt prima, echter bij het invoeren van mijn code van PSV giftcard werd deze niet herkend en kon ik deze niet gebruiken bij mijn laatste 2 bestellingen. Ik heb verschillende pogingen gedaan met de code echter werd hij niet herkent en dat scheelde toch geld op de bestelling. maar voor de rest prima ervaring.

Boek was snel binnen en superleuk kadi

Leuk om te lezen wat er in de jeugd is meegemaakt. Je kunt alles terughalen van toen!

Nette levering

De bestelling is netje afgehandeld en was snel binnen.

Niet altijd goed bereikbaar

Als ik vragen via mails stel worden die vaak pas laat of NIET beantwoord. Dit is natuurlijk zeer spijtig en niet goed voor zo een grote club als psv

Kids zijn súper blij met een pakje!

Producten zoals omschreven. Maten kloppen. Een paar sokken was na 1 keer dragen al kapot, na contact met de klantenservice hebben we direct een nieuw paar gekregen! Heel fijn!

hele vriendelijke en goede service

ze zijn altijd vriendelijk en de service is ook heel goed. ik kom er heel graag en raad ook iedereen aan om er eens een keer een kijkje te gaan nemen

Topervaring: duidelijke productinfo, eenvoudig afrekenen en alles netjes en op tijd geleverd.

Fanstore is gebruiksvriendelijk, makkelijk toegankelijk en werkbaar. Snelle levering en keurig verpakt.

Duurde wel lang dat shirt weer op voorraad was

Uit shirt maat 176 lange tijd niet op voorraad. Net voor kerst op voorraad, meteen besteld en snel bezorgd. Dat was top! Was jammer dat tijdens de kortingsdagen shirt niet op voorraad was Ook zou fijn zijn dat er een hou me op de hoogte melding zou zijn.

snelle levering ondanks de feestdagen

Zeer positief, was wat laat met bestellen, maar werd toch keurig de volgende dag geleverd ondanks de feestdagen

Slechte nazorg met retourmaterialen

Code om te retourneren werkte niet. Gebeld op zaterdag, helaas kon men mij niet helpen. Zou teruggebeld worden. Niet gebeurd. Wederom zelf contact gezocht. Retourcode ontvangen en pakket teruggestuurd. Nu 2 weken geleden maar geen reactie gehad of bedrag teruggestort....

Snelle levering.

Ondanks de feestdagen zeer snel en netjes bezorgd.

Kort voor Kerst besteld met de hoop dat het op tijd bezorgd zou zijn.

En inderdaad 2 dagen na mijn bestelling was het binnen. Fantastisch, mijn kleinzoon was er heel blij mee en trots want hij is lid van PSV en zit zo mogelijk bij elke wedstrijd op de tribune. Enige tijd geleden was hij in ieder geval ook in Liverpool vertelde hij.

psv de gekste

al meer dan 35 jaar

Snel geleverd en geweldig

Ook met de kerstdagen snelle levering en nu alleen maar nog genieten van deze geweldige mooie game stoel van psv , fijne zit conform !!

Snel en correct!

Goede website, snelle levering en correcte factuur

Heel erg tevreden

Ik kan niet beschrijven hoe blij ik ben met het shirt. Zit heerlijk en ziet er ook nog eens heel mooi uit. Koop niet voor duurdere shirts maar ben blij dat ik deze van mijn spaarcenten heb gekocht.

Erg goed, precies als gehoopt

Ik had een thuis tenue met Perisic achterop besteld. De aankoop was gemakkelijk en ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Nu kan ik in stijl juichen wanneer Perisic zijn kwaliteiten weer laat zien :)

Prachtige kwaliteit

Hele mooie pyjama. Fijne kwaliteit, blijft mooi na herhaaldelijk wassen. Maat 128 is ook echt maat 128.

Goede kwaliteit shirt en bedrukking

Het shirt staat mijn partner heel mooi en de bedrukking voelt fijn aan.

Kwaliteit van aankoop is goed. De comminucatie is goed en de levering is volgens verwachting.

helemaal toppie!

Ik was compleet tevreden met hoe alles gebeurde. Ik kreeg mijn artikel netjes bezorgd de levertijd was niet erg lang en het artikel is van uitstekende kwaliteit. Ik ben volstrekt tevreden.

RazendSnelle service zo vlak vóór Kerst!

De kerstballen van PSV zorgden voor een meerwaarde tijdens de kerstdagen. Met (Ajax)vrienden over de vloer kon ik steeds m’n glimlach niet onderdrukken.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.