Snel en makkelijk besteld, jongens weer blij

Mooie kwaliteit en het bestellen gaat makkelijk en snel en punten sparen maakt het nog aantrekkelijker.

Mooi Tenue

Superleuk kraamcadeautje!

Snelle en betrouwbare levering!

Geen enkele nare ervaring met de dansgroep, ga zo door!

PSV altijd goed

Altijd super snelle verzending en de kleding is natuurlijk altijd mooi en goed!

Snelle levering maar maat veel te klein

De bestelling en levering ging makkelijk en snel. Helaas was de maatvoering echt niet goed. Veel te klein. Jammer dat je dan opnieuw moet bestellen en kan je niet omruilen. Er worden ook retourkosten ingehouden die niet terecht zijn. Dat is jammer. Setje is verder erg leuk.

Vlotte levering

Het dekbed werd vlot geleverd en de kwaliteit was goed. Het systeem om te bestellen werkt ook intuïtief en prettig.

Super goede service!!

Ik had een keepersbroek besteld. Deze was niet meer leverbaar. Het geld werd direct teruggestort en zo kon ik weer andere maat bestellen. De communicatie was super snel en heel vriendelijk!! Ik zou aanbevelen om hier te bestellen!!

Ik heb een super leuk thuis pak besteld voor mijn neefje en hij was de volgende dag al binnen! top!

Het plaatsen van de bestelling was zo gepiept en tot mijn verbazing kwam het pakketje de volgende dag al binnen! Ik dacht ik bestel het thuis shirtje in een maat groter voor de zekerheid, dat was achteraf ook goed want ze vallen wel klein uit. Neefje was super blij en trok het meteen aan.

Super kwaliteit en snelle levering!!

Super kwaliteit en snelle levering!!

Altijd snelle levering, (wij wonen in het hoge noorden) kwalitatief goede en de mooiste artikelen van onze favoriete topclub PSV!

Goede snelle service, Veilig verpakt Makkelijk te bestellen Mooi puntensysteem voor trouwe klanten

Snelle levering, kwalitatief product

Phoxy besteld voor de communie van mijn dochter. Ze was superblij om het te krijgen. Phoxy was goed verpakt in een leuke psv doos!

Gemakkelijk en snel

Ik heb een shirtje met bedrukking besteld en deze was binnen de afgesproken tijd bezorgd

In 1 keer geregeld!!

Ge-wel-dig

Makkelijk op de site te bestellen! Fijn mailverkeer over status bestelling! Goed verpakt !

Goede ervaring

Ben prima geholpen tijdens het bestelproces heel duidelijk en makkelijk de producten te vinden en te bestellen. Verzending ook snel en correct uitgevoerd en ontvangen.

Producten zijn goed te vinden op de website

Producten zijn makkelijk te vinden, en de communicatie rondom sale aanbiedingen zijn goed

Altijd goed. Levering word altijd geleverd zoals ze het aangeven en als er iets mis mee is heb je altijd direct snel reactie en zorgen ze ervoor dat het probleem voor je word opgelost. Verder zijn de mensen altijd vriendelijk in de winkel en ga hier daarom altijd met veel plezier naar toe.

Snelle verzending, goed verpakt

's avonds besteld en de volgende dag al ontvangen. Alle artikelen (oa een drinkglas) netjes verpakt en heel aangekomen!

Was een leuke zwembroek van psv was iets te klein

Mooie producten en snelle levering

Bestelling was heel snel bezorgd

Je haalt een stukje PSV naar je toe

Het zorgvuldig ingepakte tenue maakte van het uitpakken een feest. Wat een mooi, kwalitatief goed tenue, vol details. Bovendien: ‘‘s avonds besteld na 20.00 uur betekende toch al de volgende dag in huis. al met al zeer tevreden.

Makkelijk bestellen, snel in huis

Site is gebruiksvriendelijk. Via mail word je ook de hoogte gehouden van het bestelproces. Artikel was snel verzonden en ontvangen.

PSV IS LANDSKAMPIOEN

Top shirtje en die onderbroek zit geweldig

Super kwaliteit en top levering

We hebben op het laatste moment nog een cadeautje moeten aanschaffen. We kwamen op de site van psv fanstore terecht. Met een gok snel een mooie jas besteld. Dag erna werd het direct bezorgd. Echt super. Daarnaast is de kwaliteit ook erg hoog.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.