Top afgehandeld

Geen klachten

Superleuk babysetje

Het bestellen ging makkelijk. Je werd goed op de hoogte gehouden. Pakje kwam snel. Was goed ingepakt. Nu alleen wachten tot de baby wordt geboren en PSV hopelijk kampioen wordt. Kan opa vol trots van boven naar zijn 1 ste kleinkind kijken als tie zijn 1 ste setje aanheeft.

Helemaal top!

Fijn product, helemaal top. Goed en mooi merk (1913) en goede kwaliteit. Levering goed en snel geregeld

Hele fijne ervaring

Snel geholpen personeel is klantvriendelijk

Mooie muts

Mooie en fijne muts. Lekker warm.

Super service

Mijn zoon had een ontzettend leuke winterjas gekocht. Echter ontbrak er een drukknoopje. De fanstore ruilde direct het product om. De service en vriendelijkheid in de winkel is top. Al met al altijd tevreden over de aankopen bij de fanstore.

Perfect!

Snelle levering en het product was precies zoals beloofd!

Goed item en snel geleverd, dikke 10!

Mooi item, lijkt van goede kwaliteit. Werd snel geleverd, kortom: top!

Maat van kleding goed, snelle levering!

Mooie en uitstekende kwaliteit tas

Fijne, stevige tas met een strak PSV Eindhoven-design. Goede kwaliteit, handige indeling en niet schreeuwerig. Precies wat je zoekt als PSV’er.

Mooie kwaliteit

We hebben gebruik gemaakt van de sale en zijn zeer tevreden over kwaliteit en pasvorm. Het is niet vandaag besteld morgen in huis maar even iets meer geduld.

PSV doet het weer

Prachtige producten van PSV die wij cadeau doen aan een grote fan/familielid. Kwaliteit zoals verwacht en in de mooie rode en witte kleuren

Geweldig met een grote G

Alles was maar wens en kwam snel binnen en was van de verwachten qualiteit dus ik ben dik en dik tevreden

Snel verzonden goede kwaliteit

Geweldige bezorging op 1 dingetje na

We hadden een theedoeken set besteld maar kregen alleen de handdoek. Daarna een nieuwe set gekregen, GRATIS! Geweldig

Prima levering en product.

Mooi trainingspak besteld.makkelijk bestellen en zoals beloofd de volgende dag geleverd.

Probleemloos

Snel levering en goede kwaliteit Hele mooie hoodie geleverd met het psv logo Levering was binnen een dag en dat is best wel, verwachtingen overtroffen

Kwalitatief hoogwaardig

Netjes verpakt over alle bedrukking een papiertje en van alle items de labeltjes naar boven bij het uitpakken wat in mijn geval fijn was omdat ik meerdere maten had besteld.

Mooie aanbiedingen in een snelle levering

Ik heb in de fanshop besteld, betaald met Ideal en de volgende dag kon ik mijn aankopen al bewonderen! Snellere service dan dit kan toch niet?

Een snoepwinkel voor onze psv fans

Veel keuze voor jong en oud In de fanstore meteen het ultieme psv gevoel

Mooi trainingsshirt

Leuk training shirt voor mijn zoon, hij is er erg blij mee en heeft hem regelmatig aan!

Prachtige hoodie zeer snel geleverd

Prachtige hoodie gekocht. Deze werd de volgende dag keurig op tijd bezorgd zodat ik deze kon dragen tijdens de wedstrijden tegen Bayern München en Feyenoord.

Altijd heel goed en als er iets is komt het goed

Ik heb al heel veel besteld en altijd goed en snel

Goede kwaliteit goederen, makkelijk te bestellen en snel gekregen.

Altijd leuk om iets uit de wi kel te kopen en meestal hebben ze het goed op voorraad.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.