Kwalitatief hoogwaardig

Netjes verpakt over alle bedrukking een papiertje en van alle items de labeltjes naar boven bij het uitpakken wat in mijn geval fijn was omdat ik meerdere maten had besteld.

Mooie aanbiedingen in een snelle levering

Ik heb in de fanshop besteld, betaald met Ideal en de volgende dag kon ik mijn aankopen al bewonderen! Snellere service dan dit kan toch niet?

Een snoepwinkel voor onze psv fans

Veel keuze voor jong en oud In de fanstore meteen het ultieme psv gevoel

Mooi trainingsshirt

Leuk training shirt voor mijn zoon, hij is er erg blij mee en heeft hem regelmatig aan!

Prachtige hoodie zeer snel geleverd

Prachtige hoodie gekocht. Deze werd de volgende dag keurig op tijd bezorgd zodat ik deze kon dragen tijdens de wedstrijden tegen Bayern München en Feyenoord.

Altijd heel goed en als er iets is komt het goed

Ik heb al heel veel besteld en altijd goed en snel

Goede kwaliteit goederen, makkelijk te bestellen en snel gekregen.

Altijd leuk om iets uit de wi kel te kopen en meestal hebben ze het goed op voorraad.

Prima ervaring, geen klachten.

Bestelling geplaatst ging soepel, de volgende dag meteen mail van DHL met track & trace. Het pakket volgde 3 dagen later! Prima!

Bij PSV vind ik het kopen van producten altijd heel fijn lopen. De service is snel en alles is duidelijk. Dit geldt ook voor de fysieke fanstore in Eindhoven. Hier komen wij graag voordat wij een wedstrijd gaan bezoeken.

Geweldig en makkelijk

Dat ik op afstand (woon niet in Eindhoven) toch makkelijk en snel merchandise van mijn favoriete club kan bestelen. En wordt snel geleverd.

Altijd tevreden

Altijd blije en tevreden kindjes. Enigste minpuntje vind ik de vrij hoge verzendkosten zelfs als je toch voor een redelijk bedrag wat besteld.

Super snelle levering

Mooi vest gekocht als cadeau, kwaliteit uitstekend en pasvorm perfect! Ook was het snel geleverd. 's-avonds besteld de dag er na meteen in huis! In 1 woord "geweldig"

Mooi product en snel verzonden

Mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe PSV shirt! Mooie kwaliteit en direct verstuurd.

Mooie overzichtelijke site met ruime keuze, en ook de levering is goed, dus gewoon TOP!!

Leuk kraamcadeau uit kunnen zoeken op de duidelijke site van de PSV fanstore, bestemd voor een nog ongeboren Nederlands-Mexicaantje, dat als het aan mijn zoon ligt PSV-fan in hart en nieren zal worden in Mexico. De site is duidelijk en de levering verliep hartstikke goed!!!

Duidelijk en snel

Ik heb een PSV Retro 1988 gekocht, levering ging super snel en alles zag er goed uit. Had de fanstore gebeld met de vraag of de retro shirts ook bedrukt konden worden, antwoord was helaas nee want de lettertypes hebben ze niet. Geen probleem, helaas. Super top en duidelijk en snel!

Goede ervaring

Goede ervaring en snelle levering

Super blij!

Mijn bestelling werd snel verzonden in een mooie doos. Alle kleding pastte en ziet er heel cool uit. Ik ben er super blij mee!

Súper snel en goed

Alle bestellingen zijn perfect aangekomen en de volgende dag al in huis

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooi spul

Uitstekende kwaliteit

Snelle levering en het voetbalpak heeft een mooie kwaliteit.

Snel

Bezorgd na 1 dag, sneller kan niet

Dol op deze winkel

Ik hou van de winkel PSV FANstore, en ik word er ook altijd enorm goed geholpen. Ook online is het gemakkelijk om iets te vinden/kopen. Ik vind het een top winkel!

Fantastisch!

Snelle service, mooie kwaliteit, maat valt netjes. Bij vragen kun je gauw een antwoord verwachten. Wij zijn helemaal tevreden over de levering, service, kwaliteit!

Leuke verrassing!!

Altijd even verder kijken dan je neus lang is. Bij bol.com was het dekbed niet in de aanbieding en in de FANstore wel. Altijd leuk! Lekker snel op tijd bezorgd. Dankjewel.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.