Laden reviews...
353 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een positieve indruk met snelle levering, duidelijke informatie en hoge kwaliteit. Klanten prijzen de gemakkelijke bestelling en het vriendelijke personeel. Het aanbod en de verpakking komen vaak als positief naar voren. De algemene ervaring is dat het proces vlot en betrouwbaar verloopt.
Het dekbed werd vlot geleverd en de kwaliteit was goed. Het systeem om te bestellen werkt ook intuïtief en prettig.
Miriam Fidder
Apeldoorn
Ik had een keepersbroek besteld. Deze was niet meer leverbaar. Het geld werd direct teruggestort en zo kon ik weer andere maat bestellen. De communicatie was super snel en heel vriendelijk!! Ik zou aanbevelen om hier te bestellen!!
Ilse
Sint-Oedenrode
Het plaatsen van de bestelling was zo gepiept en tot mijn verbazing kwam het pakketje de volgende dag al binnen! Ik dacht ik bestel het thuis shirtje in een maat groter voor de zekerheid, dat was achteraf ook goed want ze vallen wel klein uit. Neefje was super blij en trok het meteen aan.
Bahare
Eindhoven
Super kwaliteit en snelle levering!!
L
Mierlo
Altijd snelle levering, (wij wonen in het hoge noorden) kwalitatief goede en de mooiste artikelen van onze favoriete topclub PSV!
Micha
Beilen
Goede snelle service, Veilig verpakt Makkelijk te bestellen Mooi puntensysteem voor trouwe klanten
Sven
Helmond
Phoxy besteld voor de communie van mijn dochter. Ze was superblij om het te krijgen. Phoxy was goed verpakt in een leuke psv doos!
Marc
Susteren
Ik heb een shirtje met bedrukking besteld en deze was binnen de afgesproken tijd bezorgd
13 May 2026
Roel
Neerkant
In 1 keer geregeld!!
rien
Etten-Leur
Makkelijk op de site te bestellen! Fijn mailverkeer over status bestelling! Goed verpakt !
Angeline
Kwrkrade
Ben prima geholpen tijdens het bestelproces heel duidelijk en makkelijk de producten te vinden en te bestellen. Verzending ook snel en correct uitgevoerd en ontvangen.
Paul
Apeldoorn
Producten zijn makkelijk te vinden, en de communicatie rondom sale aanbiedingen zijn goed
Maarten Jan van Nunen
Nijmegen
Altijd goed. Levering word altijd geleverd zoals ze het aangeven en als er iets mis mee is heb je altijd direct snel reactie en zorgen ze ervoor dat het probleem voor je word opgelost. Verder zijn de mensen altijd vriendelijk in de winkel en ga hier daarom altijd met veel plezier naar toe.
Dylan
Bergen op Zoom
's avonds besteld en de volgende dag al ontvangen. Alle artikelen (oa een drinkglas) netjes verpakt en heel aangekomen!
P
Lansingerland
Was een leuke zwembroek van psv was iets te klein
Beveelt niet aan
Manuela
Maastricht
Bestelling was heel snel bezorgd
Carla
Mierlo
Het zorgvuldig ingepakte tenue maakte van het uitpakken een feest. Wat een mooi, kwalitatief goed tenue, vol details. Bovendien: ‘‘s avonds besteld na 20.00 uur betekende toch al de volgende dag in huis. al met al zeer tevreden.
Daan
Friesland
Site is gebruiksvriendelijk. Via mail word je ook de hoogte gehouden van het bestelproces. Artikel was snel verzonden en ontvangen.
T
Slijk-Ewijk
Top shirtje en die onderbroek zit geweldig
Joran
Leeuwarden
We hebben op het laatste moment nog een cadeautje moeten aanschaffen. We kwamen op de site van psv fanstore terecht. Met een gok snel een mooie jas besteld. Dag erna werd het direct bezorgd. Echt super. Daarnaast is de kwaliteit ook erg hoog.
Brent
Schijndel
Maat klopt, goede kwaliteit, snelle levering.
Rene
Helmond
Hele snelle verzending ondanks de sale. Mooi tenue, alleen shirt valt erg klein. Mijn zoon draagt maat 134 dus maat 140 besteld, echter vind ik deze als een kleine 128 vallen.
Annelies Fransen
Sint Anthonis
Weer twee mooie setjes gekocht bij de fanstore. De kwaliteit is super goed. Fijn om in te sporten en ze leiden niets met wassen. Zowel wij als de kinderen zijn er heel blij mee!!
Lydia Verheijen
Rijkevoort
Shoppen is geen hobby van onze zoon maar bij PSVFANstore juist zijn grootste !Van zijn verjaardagscenten koopt hij straks graag het nieuwe tenue
Nout
Berkel-Enschot
Snelle verzending en producten zijn top!
Suze van dijken
Dodewaard
PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion.
Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.
Stadionplein 4
5616 RX Eindhoven