Geweldige kwaliteit en wat een club!

Heel blij met de snelle levering

Ruime keuze, snelle verzending

Op de PSV FANstore heeft men, een ruime keuze aan alles wat een PSV fan zou willen hebben. Onze bestelling voor onze jarige, werd snel afgeleverd.

Het trainingspak zit heerlijk, voelt licht en comfortabel aan en de bestelling verliep soepel.

Ik heb het trainingspak eenvoudig kunnen bestellen en kreeg een handige melding dat ik net onder het bedrag voor gratis verzending zat. Daardoor kon ik voor hetzelfde bedrag nog sokken toevoegen, wat ik erg prettig vond. Het trainingspak zelf zit geweldig: de stof sluit mooi aan, voelt warm aan ondanks dat het materiaal dun is, en het draagt bijna gewichtloos. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Supper makkelijk en snel

2 sjaals besteld als cadeautje voor mijn vriend. op woensdag besteld en donderdag was het al binnen. Sjaals zijn van goeie kwaliteit voor de prijs die je betaald. Supper fijne en snelle service

Fijne site en super snelle levering

Zeer aan te raden!

Snelle levering en goed kwaliteit

SuperBlij mee!

Het shirt is een kado voor onze kleinzoon! Al lange tijd PSV fan dus mocht dit shirt niet ontbreken. Vandaag is hij 15 jaar geworden en gaat samen met zijn moeder naar de wedstrijd NEC- PSV! Hij woont in Nijmegen en is eigenlijk ook fan van NEC dus de vraag is nu ? Welk shirt gaat hij aantrekken vanavond?

Heel tof!

Heel leuke artikelen verkrijgbaar! Verzending verloopt snel maar meestal niet zo snel als vermeld in de shop.

10 punten blij

Kei blij mee super leuk dank wel

in een woord Super!

Makkelijk besteld, snel geleverd en goede kwaliteit

Papa was heel blij met zijn t-shirt

Top shirtje

Makkelijk bestellen!

Super snel en makkelijk

Van begin tot eind super tevreden. Vanaf het moment van bestelen ben ik op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en het was super snel binnen wat ontzettend fijn is.

Prima artikelen en snelle levering

De bestelling verliep gemakkelijk, overzichtelijk en vlot waardoor ik snel mijn bestelling bij elkaar had en kon afrekenen. Daarna kwam deze spoedig naar mij toe. Keurig verpakt. Blij mee!

Overzichtelijke website

De webshop is overzichtelijk. Bestellen is makkelijk en alles wordt snel verzonden.

makkelijk alles te vinden

de website is duidelijk en overzichtelijk alles goed te vinden waar je naar zocht. pakket is zorgvuldig op gestuurd. Voor een PSV fan niet uit de regio raad ik het zeker aan om hier wat te bestellen

Medewerkers zijn altijd behulpzaam en aardig

Medewerkers zijn altijd behulpzaam en aardig. Online is het ook niet ingewikkeld om je bestellingen te doen. Er is ook een heel groot asortiment aan spullen die je kan kopen.

Super fijne webshop

Overzichtelijke website en het werkt eenvoudig..

Precies zoals ik heb besteld, mooi shirt en bedrukking

Goede en snelle levering. Mooi shirt en precies zoals ik het heb besteld.

Vindt nog al slecht dat psv sokken na 3 maanden de gaten al in zitten.

Slechts

Ik heb een shirt besteld met bedrukking en deze is netjes en optijd binnengekomen. Goede kwaliteit

Snel en een goede kwaliteit

Ik bestel de mooiste producten en voor ik het wist was het al in huis!

Uitstekend winkel

Vindt het een fijne winkel goede tevreden ook in keuze die er zijn.

Goeie kwaliteit, goeie service, en snel bezorgd

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.