Fijne winkel, goede sfeer en kei goed geholpen!

Er is een fijne (Brabantse) sfeer in de winkel. Ondanks dat het vaak druk is wordt er hard gewerkt en wordt je snel en goed geholpen. Service is prima! Kei fijn om in Eindhoven te zijn.

FANtastisch!

Super fijne FANstore met telkens nieuwe en mooie artikelen voor iedereen. Plus je helpt de club aan nieuwe successen met je aankoop!

Uitstekend!

De kleren waren snel geleverd, en zien er helemaal zoals verwacht uit. Wat nieuw was is dat er voortaan een wasvoorschrift bij zit wat een groot pluspunt is.

Slechte fanshop.

Ik ben een "die hard" PSV fan,maar van de online fanshop ben ik niet te spreken. Je besteld wat en dan duurt het weken voordat je het binnen krijgt.Wanneer je dan contact opneemt dan krijg je allerlij excuses van verschillende mensen die elkaars verhaal dan niet laten kloppen. Ik hoop echt dat hier wat aan gedaan wordt.

Netjes en snel

Alles komt netjes, verzorgd verpakt en snel binnen! Zelf met gepersonaliseerde producten

Prachtig nieuw tenue en mooie kwaliteit!!

Juiste maataanduidingen, mooie kwaliteit en levering zoals beloofd! 100% tevreden!!

Snel en super goed ingepakt!

Zo snel geleverd dus de jongens blij! Netjes ingepakt en de tenues allemaal extra verpakt ivm de bedrukking.

Best gelopen

In spanje nieuwe wedstrijd kleding besteld en toen we thuis kwamen lag hij al te wachten. Best gelooen weer.

Snelle service, bezorging ruk.

Bestelling was er echt snel . Top. Alleen DHL hield zich weer niet aan de afspraken en ik moest de spullen helemaal aan de andere kant van de stad ophalen. Dit is al de tweede keer dat DHL dit flikt met m’n PSV bestelling

Snelle levering, mooie spullen

Snelle levering, netjes gepersonaliseerd en mooie spullen. Blije kinderen!

Jah beste club van het land ook de beste dingen en beste kwaliteit

Beloofde levertijd niet gehaald

Shirt vrijdagmiddag besteld en zou dan be volgende dag bezorgd worden . Maar helemaal niets niet eens een mail met trackcode

Goed mocht wel iets sneller leveren

Iets sneller leveren maar voor de rest perfect

De site is super duidelijk nergens problemen mee en alles snel kunnen vinden.

Makkelijk en duidelijk

Voor het nieuwe seizoen heb ik voor mijn kinderen 2 tenues besteld. Je kon heel makkelijk per item (shirt/broekje/sokken) aangeven welke maat dit moest zijn. De fanclub korting kon je bij de laatste stap toevoegen adhv lidnummer. Na het afronden van de bestelling kreeg ik meteen een duidelijke datum door waarop de bestelling geleverd zou worden en op die dag is het ook netjes geleverd!

Perfect!!

Bestelling gemakkelijk geplaatst en snel, volgens afspraak, geleverd.

Zoals altijd dikke prima!!

Shirts van hoge kwaliteit, op zondagavond besteld en op maandag al geleverd. De prestaties van de PSV FANstore evenaren de prestaties van op het veld :-). 5 sterren dus (die we over 25 jaar ook op onze shirts hebben staan!)

Prachtig shirt aangeschaft en snel geleverd.

Een vriend en ik zijn allebei groot psv fan. We wonen dik een uur van het stadion af maar komen vaak naar wedstrijden vanwege de fantastische sfeer en omdat de club altijd in ons hart zit.

Een perfecte ervaring

Ik heb 2 keer bestel en het kwam snel binnen. De kleding die ik heb besteld zitten ook nog is comfortabel.

Drie blije gezichten

Wat een goede service van de PSVfanstore. Voor 23.00u besteld en de dag erna in huis. Ook alles keurig netjes verpakt en per mail meteen bevestiging van de aankoop ontvangen en goedkoop de hoogte gehouden. Een aanrader en 3 hele blije gezichtjes toen het pakketje binnenkwam!

Elke aankoop is een feestje!

Mijn jongens van 6 en 8 vinden het fantastisch!

Geweldig ervaring!!!

Met spoed geleverd en sturen mails als er wel iets aan de hand is met je pakket!!! Zondag de schaal pakken en op maar onze 26e landstitel

Nieuwe tenue is van goede kwaliteit, plus zit zeer fijn

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.