Niet alleen op het veld scoort PSV uitstekend

Duidelijke en eenvoudige website om artikelen te bestellen. Na de bestelling word je goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling.

Snelle en makkelijke service

Super fijne website. Leuke aanbiedingen. Duidelijk via de mail wat je besteld heb en wanneer het bezorgd word.

En georderde site en makkelijk

Makkelijk site

Super service

Hele goeie service, verzending was vertraagd en in ruil daarvoor kadobon gekregen!

Altijd top, snel geleverd en bekende kwaliteit

Ik bestel met enige regelmaat bij de fanstore online, altijd snel geleverd en netjes verpakt.

Het was prima en voorspoedig

Duidelijke webshop waarin helder is waar je wat kunt vinden. Enige wat miste was dat je ziet hoe je eigen print eruit ziet, geloof ik. Maar dat zal misschien lastig te realiseren zijn

Duidelijk, snelle reactie via de mail en levering volgens planning!

De site is overzichtelijk en makkelijk te volgen. De mail direct na aankoop is zeker waardevol, omdat het over grote aankopen gaat. Bovendien was de levering dik op tijd! Top geregeld!

Top en snel geregeld!

De shirt waren snel in huis en het is ook super dat de retour gratis is met een al aanwezig verzendlabel.

Ben erg blij met de verkregen producten

Goed!

Geweldig! Alles van PSV is mooi!

Bestellen en leveren volgens afspraak.

Duurde even voordat de bestelling op de juiste manier in het winkelmandje stond. Vervolgens verliep alles naar verwachting.

Precies wat ik ervan verwachtte.

Ik had een keeperstenue besteld met mn eigen bedrukking. Er stond dat dat 3 werkdagen langer duurt. Het duurde inderdaad 3 dagen langer.

goede service

Je wordt goed geholpen en krijgt goed advies.

Snel bezorgd, goede kwaliteit en goede communicatie.

Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met de fanstore. Er was goede communicatie dat het druk was ondanks dat was mijn bezorging snel aangekomen. Verder was de inhoud goed en beschermd verpakt.

Goede orde ontvangen!

Het trainingspak voor mijn schoonbroertje is zoals beloofd op tijd bezorgd. Nette melding van het ontvangen van de order en een melding dat het trainingspak onderweg was. Hij was ontzettend blij met het fijne trainingspak voor zijn verjaardag.

Geen probleem, was zo in huis.

Goede kwaliteit, snel geleverd

Erg tevreden over de aankoop. Het shirt ziet er goed bedrukt uit en is in goede staat. Ik kreeg ‘m ook sneller binnen dan verwacht, dus ik ben tevreden!

Slecht

Voor 23:00 besteld morgen in huis is werkelijk nog nooit gebeurt.....

Waardeloze onbeschofte service

Had een verkeerde naam op de site aan gegeven. 5 minuten later meteen gemaild en whatsapp bericht gestuurd. Maar ze konden er niks meer aan doen want hij zou al gedrukt zijn. In 5 minuten savonds later op de avond. Bel vervolgens en word gewoon gezegd als die het pakje niet aan wilt moet ik hem maar aan iemand anders geven! Ben des duivels 150€ kwijt en verkeerde naam dadelijk er op. En word pas na 5 dagen geleverd belachelijk! (Niks is nog gedrukt) maar wijzigen niet mogelijk te gek voor woorden dit!

Waardeloos

Kan helaas niet minder dan een halve ster geven. Compleet waardeloze service, zeer amateuristische niet flexibele medewerkers. 2 weken voor de verjaardag van m’n zoontje 2 producten besteld. 1 product met bedrukking, doch de marge viel binnen de uiterste levertijd. Vervolgens 2 weken niets vernomen. Na zelf te hebben gebeld, geeft men aan dat het allemaal langer gaat duren dan verwacht. Aparte levering van het niet bedrukte product was echt niet mogelijk….. Klanten op de hoogte houden van eventuele vertragingen gebeurt niet. Niet alleen lijkt er sprake van misleiding van de klant, maar zeker zo belangrijk is het winstbejag dat klaarblijkelijk boven de klantvriendelijkheid en klantgerichtheid gaat. Bestel beter niet in de officiële fanshop dus.

overzichtelijke site om je keuze te bepalen, je ziet meteen of het op voorraad is.

Ik vind het jammer dat er zo weinig te koop is na de gewonnen bekerfinale. Shirt is alweer uitverkocht, ik kan hem ook niet reserveren en badjas staat er niet op.

komen afspraken niet na

Levering is slecht, komen afspraken niet na Dat schema op de website dat het de volgende dag wordt geleverd klopt echt niet. Je ontvangt zelfs geen mail, als je telefonisch contact opneemt krijg je iemand aan de telefoon die met de mond vol tanden zit en het ook niet weet en alleen zegt, ja het gaat daar niet goed in Utrecht

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.