Perfect zoals het moet zijn

Het is in originele staat zoals het moest zijn ik ben er heel blij mee

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Makkelijk besteld en snelle levering. Kortom prima!

Uitmuntende levering.

Op vrijdag een trainingspak besteld en op zaterdag komt deze al binnen. De levering gaat razendsnel en is vanaf het aanklikken van het gewenste product tot aan de ontvangst prima geregeld en overzichtelijk. Ik raad een ieder aan om hier zijn clubmerchandise te bestellen. Hulde Voor PSV.

Heulemaal top

Je zult nooit met een lege mandje naar huis komen! Altijd iets leuks te vinden.

Helemaal tevreden.

Duidelijke weergave van de goederen in de webshop. Snelle levering, wat ik niet had verwacht. Helemaal tevreden.

goede ervaring

geen gekke dingen meegemaakt, alles naar wens

Snel besteld, snel bezorgd, helemaal blij!

De PSV fanstore is al de beste van Nederland. Laat het elftal snel dit goede voorbeeld volgen!

Goede snelle service

heel snel geleverd en hartstikke mooi shirt

ik heb het shirt gekocht voor de verjaardag van mijn maatje een man van 54 met ernstig COPD in fase 4, 24 uur zuurstof de laatste fase in zijn leven en die is zijn hele leven al PSV fan ik heb nog nooit iemand zo gelukkig gezien met dat prachtige shirt met rugnummer 10 en zijn naam achterop als PSV speelt dan zit hij met shirt aan voor de TV is geweldig om te zien en zo'n snelle levering nu niet meer met de nieuwe competitie 2022/23 weer van shirt veranderen

Uitmuntend

Top kwaliteit trainingspak voor mijn zoon, snelle levering en goede service . Niets wat er beter kan !

Het was een snelle levering gisteren besteld en de volgende dag al binnen

Ben gewoon tevreden

Super snel geleverd!

Mooi shirtje laten bedrukken dat echt binnen twee daagjes binnen was. Heel blij mee!

Een aanrader voor anderen

Tevreden over het plaatsen van de bestelling, manier van verzenden, op de hoogte gehouden worden over de status en kwaliteit van het product!

Goed en betrouwbaare site, en volgende dag al binnen. TOPP!

Heb al vaker fia de fanstore wat gekocht en nooit problemen. Ook zijn de artikelen zoals verwacht of soms zelfs nog beter.

Klanten service heeft goed geholpen

Bedrukking trekt broekje krom

Heb 2 keer de trainingsshort besteld. Bij allebei de shorts trekt het broekje krom waar de bedrukking zit.

Prima service en een snelle levering. Duidelijke website met prima producten. Aanrader!

Helemaal top, net zoals psv !!

Snelle service! En bestelling snel in huis !

Prima alleen DHL bezorging was minder

PSV regelde alles heel goed, alleen bij de bezorging waren systeem fouten en kwam mijn shirt heel laat binnen.

Alles was duidelijk op de website en op voorraad. Bezorging was snel ondanks het om een gepersonaliseerd artikel ging. Meneer was erg blij met zijn cadeau!

Perfect but

But please bring back english !!! I don't understand any dutsch word :'(

Makkelijke en duidelijke website

De website is erg gebruiksvriendelijk. Overzichtelijk en komt met goede tips om de bestelling volledig te maken. Alles werd netjes op tijd aan huis geleverd.

Schitterend psv shirt welke gedragen gaat worden in Canada!

Snelle levering en super gaaf psv tenue!

De levering was heel snel. Het tenue (paars uit voor kids) is super gaaf! Mijn zoon is helemaal trots!

Uitstekende service:

Ik had op donderdag een mooi gepersonaliseerd psv shirtje gekocht. Levering stond binnen 2 dagen en dat klopt nog ook ik had hem zaterdag binnen. Als je shirtje niet is aangekomen is het perfecte service, echt het beste waar ik iets heb besteld

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.