Uitstekend!

Snelle service, makkelijke betaling en snelle levering!

Nette vlotte afhandeling

Snel geleverd en prima service. Kwaliteit kleding dik in orde. Psv waardig!!

Makkelijk snel en effectief

Fijn en makkelijk! Het is duidelijk en makkelijk om door de website te klikken

Nette dienstverlening en correcte afhandeling

Altijd goede afhandeling van bestellingen. Goede prijs kwaliteit verhouding

It seems that the cancellation notice did not arrive.

Immediately after ordering, I noticed that I bought an unnecessary item with my shirt in the order confirmation email from the store. Therefore, I immediately sent a reply to ask for cancellation, but I did not receive a reply and all the packages arrived. The email after ordering was very helpful. Because it made me aware of my order mistake. However, it was a pity that the subsequent contact and exchange was lost.

geweldig

mooi web winkel voor als te kopen van PSV ruime keuzen veel acties en korting

Producten worden goed verpakt en snel geleverd. Daarnaast is het retour sturen van producten ook geen probleem en krijg je snel je geld terug. Top service!

Roger en John out!!!!!

Roger en John out!!!

Heel erg tevreden

Ik ben heel tevreden. Ik had mijn bestelling snel en netjes binnen.

Heel goed niks op aan te merken

Trainen als een pro

Wauw! Wat een mooie spullen! De levering was snel en netjes. Kwaliteit van de kleding is heel mooi.

Ik kom zelf uit Limburg en ze bieden top service.

Nou ik heb regelmatig wat besteld bij jullie alles wordt tip top bezorgd en geleverd dus zeker weten een aanrader. Groetjes Michel

My experience was exceptional.

This is my third time buying items from the PSV Fanstore. Customer service as always is excellent. I am delighted with everything i ordered. 5 out of 5 from me!

Snelle levering van de bestelling

Producten waren goed en snelle levering.

We worden kampioen

Eindhoven de gekste

Mooie prijs en snelle levering

Heb een kindertenue gekocht voor mijn dochter van 3 en ze vindt m fantastisch. Past goed en mooie kwaliteit. Extra leuk is dat ze in Amsterdam voetbalt hahaha.

Wa un goeie snelle service

Ik hoi de klere bestelt oep vrijdag en zaterdag hoi ik ze al in huis. Da war jeel snel en ok jele goeie kwaliteit

Snelle levering van kwalitatief mooi product, dat ook bedrukt moest worden. Top geregeld!

Goed geleverd

Mijn zoon was super blij met het shirt.

Mooie acties, goeie priizen

Na een mailtje over een hele goede actie toch eens gaan kijken op de site. Voor weinig geld echt heel mooie spullen gekocht en gekregen.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Uitstekende website en service!

Webpagina is makkelijk door goede aanwijzingen. Pagina’s zijn duidelijk. Makkelijk afrekenen.

Snelle levering.

Prima kleding. Snelle levering.

PSV is altijd top!

Mijn zoon is weer gelukkig met het prachtige shirt van Cody Gakpo !

Op zijn PSV’s, alleen het allerbeste is goed genoeg

Mijn 3 neefjes in Bordeaux lopen nu rond in een mooi rood shirtje van PSV. Waarschijnlijk het nieuwe Bordeaux rood.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.