Niet gedaan wat beloifd wordt

Beter niet zeggen dat je levert na 1 dag.

Altijd top!!!!

Al 35 jaar nooit klachten gehad over welke manier van dienstverlening van psv.

Goed en duidelijk zowel online als in de winkel zelf ziet het er goed uit

Als je de FANstore binnenkomt krijg je al weer een glimlach op je gezicht het ziet er goed uit met hele goede service. Mocht er iets niet goed zijn met de gekochte spullen gaan ze er direct voor je mee aan de slag!

Rommelig

Bij de bestelling was het niet duidelijk voor mij waar ik de kortingscode in kon vullen, de derdepoging zag ik het. Twee dagen geem mail gezien tot zo juist, een mail van DHL dat mijn pakket bij het servicepoint ligt. Geen mail van de fanstore dat het naar de vervoerder is gestuurd, geen track en trace.

De PSV FANstore site werkt gewoon heel goed en duidelijk. Je kunt er makkelijk zien wat er allemaal is, je al in je winkelwagentje hebt, mogelijk interessante producten en de site is erg overzichtelijk, een aanrader voor iedere PSV'er.

Zeer blij met de snelle afhandeling van mijn voetbal tenue

Ik heb een compleet tenue voor mijn dochter besteld met de naam van Ginkel erop. Deze werd met twee dagen al netjes afgeleverd. En wat het belangrijkste was is dat mijn dochter er super blij mee was.

Derde shirt zonder iets geks te doen, vol met haken

Derde tenue is barslecht van kwaliteit. Logo staat er niet op en helemaal prima want zoon in dan dus derde tenue van verjaardag gehad. Kwaliteit van het shirt waar je toch veel geld voor betaald is barslecht. Na 1 uur overal haakjes in het shirt. Dat moet niet kunnen voor dit geld. PSV store gaat hier ook niet goed mee om en geeft je als klant de schuld. We hebben veel shirts maar dit is echt GEEN kwaliteit. En jammer dat er niet mee gedacht wordt zeker voor een jongen die zijn verjaardagscadeau kapot ziet gaan. Heel jammer dit!

netjes behandeld

wordt altijd netjes behandeld en heb je iets verkeerd besteld kun je daar altijd ruilen

GE WEL DIGE SERVICE

Voor kerst net een ander broekje besteld dan gewenst, even retourneren geld terug nieuw tenue besteld binnen 3 dagen alles geregeld .. Top top top

Snelle levering en goede service. Had de code van mijn clubcard vergeten in te vullen, en na een mail werd de korting op mijn rekening gestort

GEWELDIG

Vlak voor kerst nog een mooie uit shirt gekocht voor mijn vriendin! Ze is er super blij mee!! En zo snel geleverd! Top!!

Goede service, snelle levering

Je wordt snel en goed geholpen, ook bij retourneren nooit problemen gehad Veilig en prettig om hier je spullen te kopen. Hup PSV hopelijk kampioen dit jaar!!!!!!

Helemaal Top!

Mijn zoon loopt de hele dag met een grote glimlach in dit prachtige uit-tenue van PSV rond!

Mooi product met snelle levering en snelle service!

Ik had een gepersonaliseerd wedstrijd shirt gekocht en tot mijn verbazing zat er een kaart bij van de speler met een stukje geschreven tekst. Dit vond ik geweldig om te ontvangen als extra! Bedankt hiervoor.

Super stoere voetbaltenues

In de uitverkoop voor mijn zoons verschillende voetbaltenues gekocht voor een zacht prijsje zorgde voor hele blije gezichtjes met uitpakken van de kerstcadeaus!

Mooie artikelen en snelle levering

De kwaliteit van de kleding is zeer goed. Ook de levering is altijd snel. Zeer tevreden!

super

Ik bestel geregeld iets in de fanshop en wordt altijd netjes verzorgd en op tijd geleverd. Wel is er 1 klein minpuntje ik kan niet op mijn mobiel bestellen,moet altijd op laptop. Maar dat is dan ook het enige. Super webshop!!

Goed verzorgd en snel geleverd

Goed verzorgd en snel geleverd

Super snelle en goede levering

Bestelling geplaatst en zou 3 tor 5 werkdagen duren voor de gepersonaliseerde bestelling binnen was. 2 werkdagen later al geleverd.

Duidelijk kledingadvies en klantvriendelijkheid

Er werd met mij mee gedacht en aangegeven welk type traningsbroek het beste kon nemen. Deze had voor wat ik uitlegde de beste pasvorm. Ook werd aangegeven dat als het kledingstuk toch niet goed bleek te zijn het geruild of retour gebracht kon worden. Ik ben duidelijk en klantvriendelijkheid geholpen.

Helemaal blij!

Aankoop last minute voor kerst. Met naam en rugnummer alsnog ruim optijd bezorgd. Shirt uiteraard in prima staat, mijn vriend is er helemaal gelukkig mee.

Duidelijke site, snelle bezorging, TOP

Het is een duidelijke site, de bezorging is na een bestelling erg snel wat super fijn is. Top alles bij elkaar.

Altijd goed

Altijd goed geholpen en bestelde spullen zijn snel verstuurd.

Uitstekend!

Breed assortiment, vriendelijke klantenservice en snelle bezorging!

Vlotte service

Kleding past perfect; blij kind!

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.