Snel gevonden waar ik naar zocht en daarbij kwam snelle levering dus over het algemeen meer dan tevreden

Top en mooie kwaliteit

Ze zijn er heel blij med

Heel dienstverlenend

Ik bestelde redelijk laat (shirt en poster) maar het was op tijd nadat ik een aantal keer gebeld had met de Fanstore en zij mij voortdurend terugbelde. Echt heel fijn!!

Top!!

Snelle levering!

Snelle en uiterst correcte afhandeling van zaken.

Duidelijke website. Simpele bestelwijze. Complimenten !!

Super service, en snel!

Gepersonaliseerd voetbalshirt besteld. Mooi bedrukt, en erg snel geleverd ondanks de decembermaand. Heel tevreden, top!

Zeer goede service, producten waren op voorraad, snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik had een cadeaubon besteld en dit werd op de afgesproken dag bezorgd. Ook is hier zorgvuldig mee omgegaan en kwam het pakketje heel en zonder beschadigingen bij me aan.

Zowel online en in de winkel hele goede service, Als we online bestellen altijd vlug geleverd en oo de hoigte gehouden van de levering.

Constante verbetering

Vergeleken met de oude site ziet dit er wel netter uit. Ik ben ook blij dat ze eindelijk de optie hebben toegevoegd om te zien wat nieuw in de winkel is, iets wat ik heel lang heb gemist, wat wel op de oude site mogelijk was.

Hele goede ervaring altijd met psv fanstore!

Hele goede ervaring, snel binnen, pak perfect volgend jaar weer!

Hardstikke fij en makkelijk

Super makelijk en overzichtelijk, makkelijk om dingen te bestellen en ze zijn ook nog eens snel binnen

Optijd geleverd

Op de site alles heel duidelijk en de levering is ook zeer zeker optijd binne gekomen Eer tevreden

Helemaal goed geen klachten goede kwaliteit mijn 6 kids zijn er dol op

Veel kindermaten uitverkocht

Wat ik wel heb kunnen bestellen voor mijn jongens was van goede kwaliteit.

Super mooie artikelen en nette service

Voor de verjaardag van Loek(9) hebben we een mooi thuistenue van PSV met bedrukking gekocht. Het tenue was erg snel geleverd en mooi bedrukt. Hij is er super blij mee! Het is wel fijn om te weten dat de maten klein vallen. Dit wisten wij zelf al doordat we eerder tenues hebben besteld voor de kinderen.

Goede, snelle en fijn

Goede en snelle afhandeling. Site werkt prima en fijn

Op tijd geleverd en goede kwaliteit

Toppers

De mooiste club en mooiste kleding en beste levering

Ergernis

Op de site wordt vermeld voor 23.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Nu heb ik 1 artikel besteld en het betreft geen gepersonaliseerd artikel de dag na bestelling heb ik nog niet eens een mail ontvangen dat het bij de vervoerder is dus laat staan bij mij thuis, wat wel beloofd wordt op de site. Uiteindelijk kan ik mijn zoon op zijn verjaardag geen cadeau geven. Conclusie laatste keer dat ik wat op deze site besteld en zal het anderen ook zeker niet aanbevelen. Erg jammer aangezien wij toch echte PSV fans zijn.

psv de beste

zoals altijd top

Ik heb het gekochte artikel niet ontvangen

Ik vind het jammer dat het artikel dat ik heb besteld nog niet is aangekomen. Ik heb besteld vanuit Japan. Mijn zoon is een fan van Doan.

Positief en negatief

Ik heb een bestelling bij u geplaatst en vroeg of jullie ook een korting hadden op het gehele tenue helaas nee was het antwoord Het was voor mijn neefje en ik wilde het voor de drukte bestellen . Wat lees ik een week later kop nu op black vrijday en krijg korting . Mijn neefje woont in Wageningen en PSV supporter ik in het noorden Grijpskerk en ben SC- Heerenveen supporter dus ik was tevreden met de uitslag . Wij in het noorden zijn eerlijk eh hadden gezegd wacht even een week op black vrijday . Maar dat verander je niet .

Super kwaliteit en snel geleverd

Mijn trainingspakje met bedrukking was met 2 dagen al geleverd. En dat in deze drukke tijd! Geweldig mooie kwaliteit! Hier kan onze zoo. weer een jaar mee vooruit!! Lekker voetballen ⚽️

Zeer goede site snelle levertijd en de mooiste club die er bestaat

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.