Precies zoals ik het verwacht had

Juiste product en snel geleverd (zonder fouten). Perfect dus.

Goede producten snel in huis

Wat ik besteld had was snel in huis en voldeed volledig aan de verwachtingen. PSV heeft producten in het assortiment die goed bruikbaar zijn voor mijn zoon, die keeper is

Gezellig personeel behulpzaam

Genoeg maten aanwezig Nette winkel en paskamer Wordt bij de kassa vlug geholpen

Eigenlijk veel te duur en er is geen concurrentie dus jullie kunnen vragen wat je wil. Zou niet mogen.

Netjes en correct

Gemakkelijk en snel

Met een account werkt het heel gemakkelijk. De dag na de bestelling was het al aanwezig en eigenlijk is de kwaliteit altijd top. Hoop dat Sinterklaas ook dit jaar wordt gewaardeerd!

Erg duur maar je ziet de kwaliteit.

Ik schrok van de prijzen toen mijn kleinzoon liet zien wat hij wilde hebben voir zijn verjaardag. Hij was heel duidelijk. Het echte tenue van zijn favoriete speler bij PSV, Mario Götze. Ik heb het besteld en hij is er zo blij mee. Na het wassen is het hele tenue nog als nieuw, dus de kwaliteit is perfect, daar kan geen **** aan tippen.

Topscore

Super top ! Het scoren van het laatste warm trainingspak maat S voor onze kleinzoon.

Keurig netjes en op tijd geleverd

Medewerkers zijn fantastisch

Ik had een aantal vragen over het terug krijgen van mijn bedrag voor tickets van PSV. Michelle had me hiermee geholpen en uitgelegd dat het anders werkt voor een mastercard. Ik ben enorm blij met de service die PSVFANstore mij heeft gegeven. Niks te klagen. EENDRACHT MAAKT MACHT!

Producten van goede kwaliteit. Snel geleverd.

De PSV hooded sweater en t-shirt zijn mooi en van goede kwaliteit. Snel geleverd.

Precies wat je verwacht van de webshop van de beste club van Nederland.

Prima, snel en compleet

Mijn bestelling is snel bezorgd en op de aangegeven tijd en dag. De bestelling was ook compleet.

Goede service, vriendelijk

Vriendelijke geholpen en nog wat tips gekregen.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Ik ben blij met mijn aankoop, snel in huis ontvangen!

Uitstekend!

Snelle levering, fijne makkelijke bestelling. Houden zo.

Snel en simpel besteld

Bestelling ging snel en simpel, producten zijn van goede kwaliteit.

Hele snelle levering, maar slechte voorraad

Het door mij bestelde broekje en shirt is keurig bedrukt en zelfs in deze drukke Sinterklaastijd, heel snel geleverd! Jammer alleen dat de sokken niet op voorraad zijn.

Snelle levering, goede kwaliteit

We zijn zeer tevreden over de snelle levering. Kwaliteit is prima.

Goed en snel geleverd, shirt zag er keurig uit.

Fijne ervaring, Snelle levering, betalen werkt goed en het pakket was in goede staat.

Fantastische service

Wij hebben meerdere malen een bestelling gedaan bij de store. De eerste keer was een product van de bestelling helaas van slechte kwaliteit, netjes mijn geld terug gehad! En de andere draagt mijn zoon nog met veel plezier! Bij de tweede bestelling wederom een super goed product. Zelf zijn de producten wel echt prijzig voor een gemiddelde portemonnee, dat is het enige jammere, vandaar een 8. Verder top service!

Snelle levering en leuke producten

Leuke dingen gekocht voor mijn 3 zoontjes voor Pakjesavond! Nuttig en toch leuk voor ze. Aangezien ze liever voetballen dan met LEGO spelen, kan ik hier goed slagen voor ze.

Ik werd goed geholpen in de shop en kon gelijk het jasje meenemen.

Goed. Alles verliep soepel en moeiteloos.

Superleuk pak van haar favoriete club

Stralend het voetbalveld op voor onze dochter. Ze is er onwijs blij mee. Past goed.

Top website en snelle levering

Via whatsapp gevraagd wat mogelijk was mbt een trainingspak kopen. Alles ging perfect. Vervolgens besteld en betaald. Volgende dag in huis. PAV mooie club maar gelukkig ook een goede fanstore!

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.