Mooi tenue van de mooiste club

Prima levering etc. Product ook goed en van de mooiste club. Alleen wel erg duurd

Briljant

We konden rustig alles bekijken en terwijl ik ging afrekenen liepen mijn zoontje en zijn vriendje verder richting uitgang. Nadat ik betaald had zag ik ze samen zitten achter de playstation! Bij de uitgang was een hele ruimte vol met playstations e.d. opgesteld, geweldig! Toen vervolgens ook nog Lucky gedag kwam zeggen en ze met hem op de foto konden was het feest compleet. Een betere voorbereiding voor de wedstrijd hadden we niet kunnen hebben.

Comfortabel materiaal,snel geleverd

Na bestelling was de levering goed te volgen….tenue draagt lekker,materiaal voelt goed aan…..nu de resultaten van PSV nog! ;)

Top geregeld!

Netjes, snel! En vooral goede kwaliteit

PSV Fanstore webshop voor al je PSV artikelen.

Het bestellen van het PSV Sunblaze trainingspak, dat alleen online verkrijgbaar is, ging eenvoudig en snel. De webshop is makkelijk, product omschrijving is duidelijk en het bestellen gaat vlot. Ook de communicatie over de levertijd is goed geregeld waardoor ik wist wanneer ik het pakketje kon ontvangen. Het trainingspak voldoet aan de verwachting en dat is mede te danken aan de duidelijke foto’s en de product omschrijving zodat ik in 1x de juiste keuze heb kunnen maken.

Mooie winkel met aardige bediening en bij bezorging heb je aankopen snel en netjes bezorgd

Fijne webshop

Duidelijk, Snelle levering en goede kwaliteit

snelle levering, perfecte kwaliteit en prachtige tenues ontvangen

Zeer tevreden over bestemethode, levering, kwalieit en uitstraling van ontvangen tenue en trainingspak. Zeker een aanrader. Blij kind thuis en blije moeder

Goed en op tijd geleverd!

Super service!

Uw webshop is zeer overzichtelijk met een charmante gebruiksvriendelijkheid. Het bestelde shirtje was binnen no-time binnen en als finishing touch, werd er een persoonlijk briefje van de desbetreffende speler toegevoegd. Chapeau zelden zo’n afgestemde webshop gezien met persoonlijkheid! Ik ben een tevreden klant!

Erg mooi

Shirt is erg mooi en goede kwaliteit de bedrukking is ook goed gelukt

Snelle levering en goede service.

Website is overzichtelijk

Goede website

Goede website echter zoekopties gaan niet altijd goed. Bestellingen worden relatief snel verzonden.

Goede kwaliteit en netjes verpakt en niet overbodig veel matraal.

Heerlijk Trainingspak

Trainingspak is van een lekkere dikke stof. Hij is ook mega zacht van binnen, dus echt bestemd voor de koudere periode waar we naartoe gaan!

Fijne website en werkt perfect

Mooi tenue en trainingspak

Voor mijn dochter het Sunblaze tenue en trainingspak besteld. Helemaal blij want het is roze! Netjes verpakt, helaas niet de volgende dag geleverd maar dat mag de pret niet drukken…

Ik vind het leuk dat ze dit doen, ik zal graag wel m’n bedrag terug willen. Dan kan ik mijn broertje verassen die is helemaal psv gek heel zijn kamer psv echt wast je het maar opnoemt heeft een hele grote muursticker laten maken van psv

Snelle levering! Goed overzicht van je bestelling en alles netjes binnen gekregen

parfait

livraison en france tres rapide

Vanuit huis merk je passie en plezier in het afhandelen van een bestelling

De bestelling was snel afgehandeld. Daarnaast houdt de Fanstore je goed op de hoogte van de status van jouw order. En uiteraard zagen de producten er zeer goed uit en ben ik er ontzettend blij mee.

Uitstekende service

Alles zoals besteld geleverd en zeer vriendelijke en goede klantenservice.

Overzichtelijke site. Makkelijk te bestellen. Snelle levering. En het resultaat (shirt met naam) is erg mooi..............

Goede service en kwaliteit

Je krijgt het in de tijd dat aangegeven staat. Verder wordt het op een goede manier geleverd en wordt je duidelijk op de hoogte gehouden. Je krijgt een product zoals je het verwacht en met goede kwaliteit.

Fantastische aankoop met een leuke kaart van Cody Gakpo erbij als verassing!

Ik was erg tevreden met mijn artikelen die snel geleverd werden. Ook kregen ik een kaart van Cody Gakpo erbij wat ik wel een leuke bijkomstigheid vond.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.