Gewoon netjes geregeld

Toen ik de bestelling deed had ik binnen 2 dagen mijn bestelling netjes bedrukt in huis.

Fijn voor het gebruik op mobiel en pc. Ook duidelijk en snel.

Zie bovenstaand

Perfecte ervaring, snelle en kwalitatieve bezorging

Shirt besteld met bedrukking. Bij andere clubs, (Ajax), moet je een paar maanden wachten tot je hem binnen hebt. Bij de PSV fanstore duurde dit een paar dagen. Helemaal top.

goede website en snelle levering

Het was zeer eenvoudig om de bestelling te plaatsen en er was een snelle levering. Het resterende saldo kon ik in de winkel besteden.

Op gestoken duim !

Hartelijk dank voor de snelle en correcte levering van het PSV thuisshirt ! Mijn kleinzoon draagt het met trots op zijn voetbal trainingen.

Allemaal goed maar de prijzen zijn schrikbarend duur!!t is bijna niet te betalen Mvg m sanders

Goede website, snelle bezorging, gemakkelijk betalen via iDeal

Goede producten, maar misleidende reclame helaas..

Er stond op de site dat als je voor een bepaalde tijd bestelde, het dezelfde dag verstuurd werd. Daarop vertrouwende heb ik gekozen om te bestellen ipv naar de store te rijden... helaas werd t pas een dag later verzonden en had ik t te laat voor mijn vriend zijn verjaardag :( . Maar goed, leer voor de volgende keer.. eerder kadootjes halen :) . Mijn vriend,, een die-hard PSV fan, was er toch heel blij mee. En mijn zoontje ook. :D

Beste fanstore met de mooiste producten

Bij zo’n geweldige mooie club zit natuurlijk ook een geweldige fanstore bij. En dat heb ik zeker ervaren.

Netjes, snel en duidelijk

Goede communicatie en snelle levering. Kwaliteit shirt is prima en de persoonlijke bedrukking ziet er netjes uit.

Mooi tenue

Ik heb het nieuwe tenue besteld het is een mooi en fijn tenue het zit ook lekker!

Voor de echte PSV Fan!!

Bij de PSV fanstore in het Philips stadion wordt je snel en goed geholpen. Er zijn voldoende medewerkers aanwezig. De winkel biedt een uitgebreid assortiment, met alle thuis en uit shirts. Shirts kan je direct laten bedrukken. De winkel is ruim opgezet en overzichtelijk. Er is ook een webwinkel aanwezig waarop je het assortiment kan bekijken. Er is ook een PSV winkel in de stad van Eindhoven. Deze is kleiner van opgezet en niet zo rijk gevuld als de winkel in het stadion. De nieuwste shirts zijn daar wel beschikbaar.

Super snel en netjes afgeleverd

Snelle reactie. En super snel en netjes afgeleverd

Goedemorgen service, snelle en nette levering

Erg tevreden met het spelertenue dat ik heb besteld. Goede kwaliteit, snelle en nette levering. En door de overzichtelijke site snel te bestellen.

Top super Klasse

Klasse fanstore!

Een heel ruim assortiment aan fanproducten van onze mooie club PSV.

Prachtige winkel

Het voelt vanuit het hoge noorden als thuiskomen

toch een minpunt veel dingen van kleding maar tot xxl de dikkere supporters hebben pech voorbeeld de winterjassen al jaren enkel tot xxl jammer vindt ik dat

Prima servers jammer dat ze iets vergeten waren

Had een shirt gekocht alle was prima alleen waren ze de badges die je er bij kon kopen vergeten. De servers om dit probleem te regelen was wel snel en effectief dus dat was top

2 shirts besteld. Snel geleverd en het shirt dat niet goed was netjes en snel geld terug inclusief de verzendkosten

Goede communicatie, ging wat fout maar is mooi opgelost!

Goede communicatie en ondanks dat er wat mis ging met de levering kreeg ik dezelfde dag nog antwoord op mijn mail en is het netjes opnieuw gestuurd! Erg tevreden.

Snel geleverd en mijn neefjes waren er dolblij mee!

ik had het shirt van vertessen gekocht met rugnummer 53. Een dag later veranderde dit naar 32... ik stuurd psv fanstore een bericht of ze dit konde verandere en dat hebbe ze gedaan! Daar ben ik echt super blij mee. Ook mijn andere shirt zijn goed en optijd geleverd. Dikke complimente naar de psv fanstore. Ze zijn ook nog vriendelijk! Groetjes sanne

Mooie overzichtelijke webshop

Ik vind altijd wat ik zoek, service is goed alles wordt snel geleverd.

goede kwaliteit, alleen levering onduidelijk.

de kwaliteit is top, 1x gehad dat we 5x terug moesten komen omdat het eredivisie logo eraf ging de hele tijd, maar nu blijft hij mooi zitten. levering zegt uiterlijk 25/8 verzonden, krijg een mail pas op de 27e dat hij verzonden is.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.