Was goed, snel bezorgd en alles klopt!

Het was duidelijk en fijn ik zou het aanraden

Top product en snel geleverd

Mijn neefje is helemaal weg van het voetbal pakje en sokken van de team!!! Veel dank aan het goede kwaliteit van de producten en de snelle levering!! Jullie hebben mijn neefje heel blij gemaakt.

Goed afgeleverd en snel bezorgd.

Ik kreeg binnen 4 of 5 dagen na mijn bestelling mijn shirt binnen, wat logisch was doordat er nog bedrukking op het shirt moest komen. Het shirt werd goed aangeleverd en ik zag dat ze tegenwoordig ook minder plastic enzovoort gebruikte dan voorgaande jaren om het shirt en het broekje te verpakken dus dat was ook top.

In één woord top. Duidelijke site, vlotte levering en artikel goed verpakt!

Alles naar wens!

De bestelling om de afgesproken tijd geleverd. De kwaliteit van de bestelde producten was erg goed. Zeker waard om hier vaker producten aan te schaffen!

Hele goede kwaliteit

Top shirt

Kwaliteit en snelle levering

Ieder jaar kopen we met de vriendengroep spullen die we gebruiken voor prijsjes bij thuiswedstrijden. Ook dit jaar weer een doos besteld en perfect geleverd met alles netjes verpakt!

Snelle levering alleen niet bij pickup point

De levering was snel maar alleen niet binnen 24 uur en ook niet op het geselecteerde pickup point maar op het factuur adres. Dit was helaas niet meer achteraf aan te passen

Er was een probleem met het verrekenen van de kortingen voor leden en deze werd achteraf alsnog netjes verrekend.

Voldeed aan alle verwachtingen

Goede kwaliteit shirt, mooie opdruk en de jarige was er super blij mee. Ik had een persoonlijke opdruk achterop laten zetten en dat was mooi uitgevoerd. Dezelfde dag heeft hij het shirt aangehad in het stadion en had er veel bekijks mee. Bedankt voor de goede service!

Heel vlotte online bediening. Pakje supersnel ontvangen. Ideale online-winkel

Zeer snelle levering van een bedrukt shirt

Ik heb een shirt laten bedrukken en de levering was veel sneller dan gedacht. Bedankt hiervoor!

Gewoon zo als het hoort!

Prima ervaring!

Goede service en snelle levering, mooi product

Gepersonaliseerd thuis shirt besteld voor de 60e verjaardag van mijn vader. Ondanks de personalisatie was er snelle levering, en het bestelproces was prettig. Hij is erg blij met zijn shirt, een mooi collectors-item!

Supersnelle levering

Levering was snel, opdruk was mooi en de matentabel op de site was fijn.

Bestelling verliep vlekkeloos

Ik bestelde het prachtige thuisshirt met persoonlijke bedrukking en een vest. Bestelling online en de levering verliepen vlekkeloos.

Prettige ervaring

De site is erg duidelijk en de bestelling verliep erg soepel. Eigen geen aanmerkingen. De shirtjes zijn wel duur, als dit lager zou zijn hebben fans wellicht een beter gevoel bij het aanschaffen hiervan.

De kinderen zijn er erg blij mee

Prima geregeld, alleen jammer dat niet alle maten er waren

Prima geregeld, alleen jammer dat niet alle maten er waren

Snelle levering! Op ons vakantie adres!

Supergoed

Bestelling komen altijd goed aan, als ze iets niet hebben (letters) krijg je ter info een email dat het iets later komt.

prima kwaliteit

goede kwaliteit shirtjes en altijd op tijd geleverd, niks mis mee !

Zeer klantonvriendelijk

De kindermaten vallen zeer klein! Staat nergens vermeld. Omdat we er GAKPO op hebben laten bedrukken, kan het niet geretourneerd worden. Telefonisch contact gezocht en mij werd verzocht foto’s te sturen, het zou om een productiefout gaan. Ik heb foto’s gemaakt met een ander sportshirt ter vergelijking. Een mega verschil zowel het broekje als het shirt! Per mail antwoord gekregen dat ze er toch geen oplossing voor hebben. Zoon boos, wij ons geld kwijt! Nooit meer bestellen hier!

Super service

Super webshop

Klasse

Altijd goed.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.