Goede service, snelle levering

In 1 woord: Top!

Makkelijk te bestellen, snelle levering, producten van goede kwaliteit. Ik heb een heel blij zoontje die net als zijn vader nu in PSV outfits loopt :-)

Uitstekende kwaliteit met een super design

Super strak design en snelle levering. Prijzen zijn tegenwoordig wat aan de hoge kant

Makkelijk via de site Besteld en netjes geleverd.

Toppertjes

Goede service en goede garantie nooit geen problemen

Altijd goed geholpen

Mijn ervaring is dat we altijd goed geholpen zijn

Gewoon top, geen andere woorden voor!!

Heel fijne shop zowel in het stadion, centrum en online.

Fijne service, vriendelijkheid en advies van het personeel. Online binnen 24 uur antwoord op mijn vraag gekregen.

Mooi shirt, mooi kwaliteit en snelle service.

goed en mooi

goede kwaliteit service en mooi

Een kampioen waardig

Mijn ervaring met de PSV FANstore is als een goede wedstrijd. Goed overzicht van de artikelen net als een goede opstelling van het elftal. Uitstekende qualiteit van de gebruikte materialen net als de goede kwaliteiten van de spelers. Voor iedereen wat wils net als de diversiteit van de spelers. Top aanbiedingen net als de top goals en een hoge service net als een hoge entertainment van de spelersgroep. Dat is mijn ervaring van de PSV FANstore

Snel

Begin van de avond besteld en de volgende dag keurig bezorgd. Heel fijn!

Klasse

Had een tenue besteld met bedrukking, vervolgens hoorde ik niks meer en duurde het best wel lang, blijkbaar was er iets fout gegaan en was er nog geen energie direct logo opgezet, de vrouw aan de telefoon maakte excuses en heeft per direct alles verder geregeld, binnen 2 werkdagen had ik het tenue thuis! Wat een klasse behandeling van klanten, om een voorbeeld aan te nemen, chapeau!

Fijne winkel, fijne mensen

Hele fijne winkel, zowel bij het stadion als midden in de stad.

Prima site Overzichtelijk Duidelijk Goede afhandeling Vlotte bezorging Ga zo door

Fast and easy :)

Makkelijk om te bestellen en snel in huis!

Goede snelle service.

Elke bestelling wordt in zeer korte termijn geleverd. Zelfs gepersonaliseerde shirts liggen een dag later al op de mat. Niets dan positief voor de PSV FANstore

Super service met geweldige kwaliteit

De dag nadat k het shirt had besteld al binnen, met super duidelijke track & trace info. Kortom: super!oy

Geweldige service

Ik werd snel geholpen door een enthousiast personeelslid. Service with a smile. Heel fijn!

Bestelling geplaatst maar de kortingscode werkte niet. Na een belletje werd dit bedrag meteen terug gestort op de rekening.

Mooie & geweldig winkel met goede bezorging

Ik vind dit echt een prachtig mooie PSV Fanstore met een mooie levering altijd goed verpakt bezorging is altijd heel goed & op tijd en altijd berichtje sturen als er iets niet goed is daarom ben ik blij om een groot PSV Supporter te zijn! FORZA PSV

Snelle service. Klein puntje van kritiek, jullie hadden promomateriaal mee moeten sturen. Wellicht had je mij zo nog iets extra kunnen verkopen.

Geweldige service

Snel mijn bestelling binnen , kortom geweldige service !

Binnen 2 dagen de bestelling al binnen

Correct en zeer snel geleverd

De zin zegt genoeg. Snel en correct geleverd. En je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is . Zeer tevreden dus

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.