Juiste service van de mooiste club van Nederland voor een geweldig Shirt!

Prachtig mooi shirt, snel geleverd, goede kwaliteit.

Alles gewoon geweldig

Fantastisch shirt!

Goede service/levering . Precies op tijd om met dit prachtige shirt psv aan te moedigen tegen PAOK en hopelijk nog vele wedstrijden dit seizoen

Ontzettend uitdagend

Jullie verrassen ons elk jaar weer met hoe jullie psv supporters laten stralen met de nieuwe lijnen van de kleding en hoe alles gepresenteerd wordt!!

Super snelle levering, mooie kwaliteit producten!

Ik heb het nieuwe trainingspak besteld voor de verjaardag van mijn vriend. Zoals aangegeven kwam het pakket meteen de volgende dag binnen! Super fijne en snelle service, gemakkelijk en snel besteld via de webshop. Mijn vriend is enorm blij met zijn cadeau!

Netjes alles op tijd en mooie bedrukking op het shirt van me zoontje

Mooie Shirt

Producten was zoals verwacht en het thuis shirt ziet er goed uit!

Ik wou voor mijn vakantie snel PSV kleding bestellen. Ik was van plan mijn psv kledingop mijn vakantie met trots te tonen. Enig punt was dat ik bang was dat het pakket na mij vertrek zou aankomen. Niet verwacht dat ik het zo snel zou ontvangen. Ruim voor vetrek

Elk seizoen koop ik alle tenues, nooit gezeur of iets gehad met de levering. Bij vragen altijd netjes geholpen. Zeer goede ervaringen met de fanshop!

Makkelijk en snel

Top, de bedrukking viel af en ben daarna netjes geholpen!

Ik had recent het nieuwste thuis shirt besteld en de eerste keer dat ik hem aan had belandde ik in een watergevecht. Hierdoor viel zowel het Eredivisie als het TOTO logo er al langzaam af. Ik ben hiervoor naar de Fanstore gegaan en zij hebben het direct verholpen.

Amazing

Had een nieuwe pak besteld. Bestelling kwam binnen een dag binnen! Nog een prachtpak ook. Zeker een aanrader, geen moment van moeilijkheden gehad.

Geweldig product was super snel bezorgt. De maat zit goed heb een L ben 180cm lang

Altijd tevreden!

De medewerkers zijn heel aardig en de fanshop heeft een geweldige sfeer

Altijd goede service

Bestel elk jaar 2 shirts voor mijn broers, eenmaal een probleem gehad met een shirt en dat werd keurig opgelost, hele vriendelijke mensen aan de telefoon, Heel erg tevreden!

Als ik iets bestel is het altijd mooi op tijd

Niet geleverd wat ik had besteld

Wij hadden 2 items besteld. Er werd 1 goede en 1 slechte geleverd. Wij hebben toen gebeld en er werd gevraagd 1 terug te sturen. Dat hebben we meteen gedaan, maar ondanks meerdere keren bellen hebben we het andere item niet kunnen krijgen. Dit item is nu helaas niet meer leverbaar. We zouden een mail krijgen dat we het andere item retour hebben gestuurd, maar dat hebben we niet gehad. Ik ben psv fan, dus maakt allemaal niet zoveel uit hoe ik behandeld wordt, maar dit is wel vreselijk slecht

Goede snelle service

Mijn bestelling ging goed. Fijne duidelijke website. Snelle levering en perfecte service.

Mooie kleding en op tijd bezorgd

Goede pasvorm en kwaliteit, ziet er precies zo uit als verwacht. Levering dag later maar duidelijke communicatie hierover per mail.

Goed geholpen

Goede producten. Snel in huis.

Prima weer!

Ons nieuwe uitshirt was snel binnen, dus net mooi voor mezelf en mijn vader een mooi vaderdag cadeau!

Klantonvriendelijk voor PSV seizoenkaarthouders met voucher vanwege geen restitutie seizoenkaart vor

Bestelling gedaan op de website en bij invullen vouchercode, die wij ontvangen hadden vanwege geen restitutie seizoenskaart vorig jaar ivm Covid-19, constant foutmelding. Korting van 19,13% werd niet verrekend. Proberen te bellen, maar werd niet opgenomen. Toch maar besteld, omdat we bang waren, dat het later uitverkocht zou zijn. Direct een mail gestuurd met verzoek tot terugbetaling kortingsdeel voucher of het tegoed op de seizoenskaart te storten. Beiden niet mogelijk. Dus vorig jaar geen compensatie gevraagd voor het missen van wedstrijden ivm Covid-19. Dit jaar seizoenskaart gehad en geen enkele wedstrijd bezocht en ook geen enkele compensatie vanuit PSV. Hoe serieus wordt een PSV supporter genomen....

Super snelle levering

We hadden ‘s avonds besteld en het werd al de volgende dag geleverd. Binnen 12 uur.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.