Maat valt goed, blijft mooi, onze dochter vind het geweldig! Het liefst draagt ze elke dag de training setjes.

Tevreden

De dag na bestelling thuis.

Altijd fijn winkelen in de psv fanstore zowel in de winkel als in de webshop. Mooie spullen en snelle levering.

Er valt weinig over te zeggen,gewoon supergoed

Snelle levering, netjes verpakt

Het uit en het thuis tenue voor de prijs van 1 nieuw shirt. Lekkere sale dankjewel!

Super goed en duidelijk

Alles ziet er super goed uit en site is zeer overzichtelijk en duidelijk

Goede service en fijne webshop

Ik heb nooit een probleem met PSV fanshop

Snel geleverd en past precies

De online shop werkt goed en levert snel, niks op aan te merken. Ik ben blij met mijn PSV tenue

Heel erg ***

Het is diep triest voor 23:00 besteld morgen in huis ! Kunnen ze niet waarmaken dus bied het dan ook niet aan Ze pakken wel t geld aan met betaal links sturen zijn ze wel vlot als het geld binnen is kan je kapot barsten / de tering krijgen

De bestelling was snel geleverd en alles wat we hadden besteld was naar wens.

Goed en zeer snelle levering

Snelle levering, prachtig assortiment, kleuren zijn prachtig

Top producten, helaas te weinig aantallen

Aangekochte product was top. Helaas waren andere, door mij, gewilde producten volledig uitverkocht. Wellicht handig als er meer aantallen verkocht worden in de toekomst.

Goede en snelle service

Ene dag besteld.was de volgende dag al in huis. Keurig verpakt. Helaas had de DHL bezorger het pakket niet netjes afgeleverd waardoor wij een klacht hebben ingediend bij de fanstore en dhl. De fanstore heeft vrij snel op de klacht gereageerd en die doorgestuurd naar DHL. Kortom goede en snelle service en ook uiteindelijk een goede levering. M'n man en zoontje waren beiden heel erg blij met hun nieuwe uit shirt.

De mannen zijn blij met hun uit shirts

zoals altijd gewoon goed geregeld en geleverd

Snelle levering en top kwaliteit.

Zelfs in een drukke periode een snelle levering. De kwaliteit van het product is top en ook een groot assortiment voor jong en oud!!

Conform afspraken en snel geleverd

Conform afspraken en snel geleverd

Snel en zonder problemen

Bestelling is direct de dag erna in huis. Mocht er iets mis aan je bestelling zijn kun je het gewoon zonder problemen terug sturen en word het voor je verholpen.

Snelle en goede service !

We hadden 2 nieuwe t shirts besteld om 9 uur s'avonds en de dag erop waren ze voor de middag al binnen.

Goede site en levering

Het product kwam snel geleverd en het was niet moeilijk om het te bestellen op de site.

Goede kwaliteit en snelle verzending!

Paar truien en wat leuke fan artikelen voor mijn zoontje besteld. Perfect geleverd, snel en kwalitatief goed materiaal! Forza PSV!!!

Helemaal top.

Een fijne ervaring. Snel besteld. Snel in huis. Past allemaal perfect. Prima prijs.

zoals afgesproken

zoals besteld snel binnen en na verwachting prima materiaal, top

Alles is goed te vinden

De site is duidelijk en alles is goed te begrijpen ook ziet het er mooi uit waardoor je sneller iets koopt

Super snelle service

Makkelijke site, snelle levering. Too!

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.