Makkelijk & snel

Makkelijk & een zeer overzichtelijk site, alles snel thuis afgeleverd. Voor herhaling vatbaar!

duidelijke site en snel bezorgd

Ruime keuze, makkelijk te bestellen en zeer snel in huis.

Service is top nooit problemen gehad word altijd goed geholpen

Geweldig en snel geleverd

Snelle levering, Top prijs en Top kwaliteit van een Top club

Kids plus man blij gemaakt met een nieuw tenue

Bij de psv sales zijn er hele leuke prijzen en nog volop aanbod, dat de keuze nog moeilijk blijft en er meer geshopt wordt dan dat de bedoeling was ;) Ik bestel vaak een maatje groter omdat het kleiner valt.

Super snel

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering!

Erg goed geholpen in de winkel

Belangstellend personeel, vriendelijk en behulpzaam. Heel fijn geholpen!

Hoog kwaliteit producten en snelle levering

De producten die ik koop bij psv Fanstore zijn van uitstekende kwaliteit en worden geleverd wanneer beloofd, wat heel snel is, meestal binnen 3 dagen.

super goeie service

Makkelijk online te bestellen!!

Ik ben zeer tevreden over het online te bestellen, kwaliteit goed maat labels duidelijk!! Wel prijzig.. Uiteindelijk een top verjaardags kado voor mijn kind.. hij was helemaal blij, draagt vol trots zijn psv!!!

Uitshirt2021-2022

Het uit-shirt was uit en binnen 1dag was het hele teneu binnen en een gelukkige zoon bedankt psv-Fanshop jullie zijn de beste

Kei goed

Goede kwaliteit en snelle levering

Waanzinnig tevreden!

Goede webshop. Indien iets niet goed, perfecte retour. Komen afspraken na. Kwaliteit is top!

Goeie kwaliteit en een mooi tenue

Fantastisch, alleen ik heb een tenue l en m bestelt en ben voor m gegaan dus heb l terug gestuurd. En voor dat ik het bedrag terug kreeg duurde dag best wel lang

Ik zat op google en zag een advertentie over een PSV thuis wedstrijd shirt in de sale. Ik moest er toevallig een halen, maar wilde er graag eentje met me naam achterop. Maar dan kom je al snel boven de €100 uit. Maar nu stond er een geweldige korting op het t-shirt. Waardoor ik het niet kon laten. Om te kopen, je kan makkelijk kiezen welke bedrukking je wilt. Hele goede site, duidelijk vermeld dat het 5 werkdagen kan duren. Kortom alles was goed. Puntje van kritiek: zou het mogelijk zijn om meer letters te kunnen bedrukken?

Makkelijk kunnen bestellen en de volgende dag al binnen

Het nieuwe uitshirt besteld op de dag dat hij uitkwam! De volgende dag kreeg ik hem gelijk binnen :). Super blij mee!!!!

Kan niets negatiefs zeggen.

Snelle levering, juiste informatieve mails over mijn bestelling.

Goed tevreden

Heel goede service

Prefect service

Goede service en als netjes op tijd binnen.

Kei goed

Fijne site Makkelijk besteld Snel in huis (volgende dag) Producten waren zoals verwacht. Netjes ingepakt en top kwaliteit!

Levert wat ik bestel

De bestelling word prima en binnen redelijke geleverd. In het verleden contact gehad met klantenservice, deze heeft mij prima geholpen.

snel

heel snel en mooi produkt prima kwaliteit

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.