Duidelijk en goede service

Gemakkelijk om producten te bestellen via de webshop. Ook in communicatie na bestelling alles duidelijk en goed verlopen. Al met al zeer tevreden!

Netjes en snel geregeld

Snelle bezorging en weer alles netjes binnen gekomen

Alles altijd in goede orde ontvangen de maten kloppen dus dat is erg fijn.... Nog nooit iets negatiefs meegemaakt! Mvgr sylvia Van den Heuvel

Top!!

Super snelle levering... vriendelijk personeel.

Super snelle levering!! I love it

De site werkt perfect, alles is duidelijk. Ook de levering was een dag later echt PERFECT!

Geweldig!

Bestelling in de webshop ging gemakkelijk! Snelle verzending! Keurig verpakt! Conclusie… 2 hele blije kleinzoons!

Correcte snelle levering van mijn bestelde product

Zoals altijd weer een snelle levering van mijn bestelde artikel. Netjes verpakt. Zeer tevreden.

Duidelijk en snel

Overzichtelijk en volgens verwachting, prima dus

Makkelijk en overzichtelijk

Alleen jammer dat ik niet vast bedrukking kan aanschaffen online en later kan laten bedrukken ivm bekendmaking alle rugnummers. Nu moet ik eerst in weer in de rij staan bij de kassa en dan nog eens met bedrukken

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Snelle correcte levering!

Komen de goede service na

Van de bestelling tot de levering klopt het altijd. Fijn, overzichtelijk en altijd mijn maat op voorraad zodat ik altijd als een van de eerste kan schitteren in het nieuwe shirt van PSV.

Makkelijk. Snel, goede kwaliteit

Netjes geleverd

Alles voldoet aan de verwachtingen. Bedankt

Super kleding voor de kinderen

Super !! elk jaar kopen we een paar teneu s voor de kinderen waar ze heel het jaar mee kunnen voetballen

Makkelijk en overzichtelijk

Wat ik wilde hebben, heb ik makkelijk kunnen vinden en het voldeed ook helemaal aan de verwachtingen.

Goede communicatie, hele snelle levering! Nog sneller dan verwacht!

Deze aankoop door het aanbod viel enorm tegen.

Nieuw uitteneu op site, geen shorts meer aanwezig, bij nabestellen kom je niet aan minimaal bedrag, dus zal verzendkosten moeten betalen. Gisterenmiddag in Eindhoven in de fanshop geweest, viel ook al enorm tegen qua aanbod en service medewerkers; leek of alles hun teveel was wat je hun vroeg. En ook daar geen kinder shorts aanwezig.

Geweldige service

Geweldige service en snel

Geweldig super kwaliteit

Super goede kwaliteit en super mooie kleuren combinatie

Mooi shirt!

Snel binnen

Prachtig shirt

Erg snelle en prima levering

Professionele winkel

Ik heb goede ervaringen met de psv Fanstore. Ook hebben ze een snelle levering en het bedrukkingsmateriaal bevalt me positief.

Mijn ervaring was heel goed. De producten kwamen goed verpakt en heel snel.

Netjes

Makkelijk te bestellen, netjes op tijd binnen.

Mooi shirt en goede levering

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.