Waardeloze service, bagger winkel

Na een flinke bestelling te hebben geplaatst voor een aantal shirts. Werdt ten eerste een artikel verkeerd geleverd. Nogal knullig, maar na contact met de winkel waar als oplossing wordt geboden om het correcte artikel op te sturen nadat het verkeerde product was terug verzonden. Blijkt het niet meer voorradig te zijn, weg shirt, maar een andere oplossing aanbieden niks daarvan. Een amateuristische bende is het.

Kompliziert

Sehr kompliziert was man verbessern sollte wäre die Zahlungsmöglichkeiten für die Fans die kein paypal oder kreditkarte haben

Prima maar was cadeautje en paar dagen te laat binnen, jammer maar geen groot probleem

Belofte wordt niet waargemaakt

Als je op de website adverteert met bestellen voor 23:00 uur en volgende dag in huis maar dan een dag later ziet dat de bestelling nog in behandeling is, is dat zeer teleurstellend. Daarnaast heb ik geen bevestiging ontvangen per mail van mijn bestelling. Laat staan een track & tracr code om de bestelling te volgen. Het komt nogal nogal amateuristisch over en dat verwacht je niet van een topclub.

Rare vraag

Rare vraag als ik mijn bestelling nog niet heb gehad dan kan ik er ook niks over zeggen nu is de vraag dan waar is de bestelling ?

Snelle levering en een goed product.

Het shirt ziet er goed uit!

Goed, duidelijk en up to date

Snelle reactie, goede service, en voorraad is up to date.

Goede Service Leuke artikelen goede kwaliteit !!! Fijn om cadeau's van ons PSV te kunnen bestellen in deze Corona tijd voor mijn kleinkinderen.

Goeie service, mooie anbiedingen

Vaak mooie aanbiedingen voor de kids. Prima service voor wanneer je iets om wil ruilen. Snelle levering.

Mooi shirt...goede kwaliteit

Heb al verschillende outfits voor mijn kleinkinderen gekocht... Blijven net zo mooi ondanks het vele wassen

Goed ervaring.

Mijn ervaring met de fanstore was gezellig. Werd gelijk goed geholpen. Toppertjes

Snelle service en kwaliteitsproduct!

T

Y

Alles goed

Snel en duidelijk

Bestellen was gemakkelijk en snel geleverd. Helaas was één shirtje toch niet meer leverbaar terwijl dit nog wel besteld kon worden.

Super kwaliteit en service!

De ontvangen goederen zijn zoals beschreven, van goede kwaliteit en een snelle levering.

Recent een trainingstenue voor mijn zoon gekocht. Even wat onduidelijkheid met betrekking tot kortingscode maar verder makkelijke bestelprocedure. Snel geleverd vervolgens. Overall dus prima ervaring!

geweldig

Ik heb een shirt met opdruk en een broekje en een bal voor onze kleinzoon die 5 jaar wordt besteld, wat zal hij er blij mee zijn. het was heel snel binnen en netjes verpakt. wij gaan punten scoren bij onze grote vriend en ik hoop dat PSV het volgende seizoen alle punten binnenhaalt en kampioen gaat worden in 2022. bedankt en veel succes met PSV!

Fantastische afhandeling

Eenvoudig bestellen en correcte levering. Goed materiaal en kwalitatief hoogstaand.

Altijd mooie spullen en altijd snel in huis

Ik bestel regelmatig bij de PSV Fanstore omdat ik zelf een groot supporter ben . Elk jaar gaan er honderden euro's naar de shop maar daar krijg ik hele mooie shirtjes voor terug .

Snel en zoals verwacht

Artikelen zijn goed weergegeven in de shop en je wordt dus niet teleurgesteld bij levering. Levering ook heel snel!!

Ik heb twee hoddie gekocht,de zijn super

Super webshop en levering

Zeker een aanrader . Super mooie shirt met de mooiste logo erop. Support the club . We are PSV Eindhoven .

Prettig

Fijne ervaring er wordt altijd snel geleverd

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.