Je krijgt wat je ziet.

Gewoon degelijke kleding. Mooie kleur en vormgeving.

snelle levering , goede kwaliteit.

Goed op tijd geleverd top

Via de site besteld ging gemakkelijk. Ga hopelijk ga ik er mijn vriend blij mee maken

Goeie service

More choices on Bol.com

I guess they are old products but still nice. Unfortunately not all size were available but I would have like to purchase the beautiful Umbro PSV Half Zip Training Top.

Mooi product, snel verstuurd

Mooi product, snel verstuurd. Jammer dat er verzendkosten in rekening gebracht worden

Goedkoop en snelle service

Top geregeld

Optijd, juiste bestelling en goeie kwaliteit

Snelle levering. Goede kwaliteit. En een zeer blij zoontje.

Snelle website, snel verzonden. Perfecte artikelen ;-). Top!

Super kwaliteit en service

Het super snel bezorgd en het zit ook zo lekker he

Altijd netjes optijd bezorgt. In de winkel heel lief personeel die goed advies geeft. Één keer een foutje gehad met een kledingstuk maar heel netjes opgelost.

Snel geleverd.

Service opneen hoog niveau.

Er word direct een mail gestuurd met alle info. Alles overzichtelijk en duidelijk.

Zeer snelle service

Zeer positief. Binnen twee werkdagen in huis

Gewoon goed, duidelijk en snel in huis!

Zeer duidelijke site, met een paar klikken is je bestelling gereed voor verzending. Top!

Super fijn en duidelijk ☺️

Super fijn en duidelijk ☺️

Snelle levering en prima service

Bestelling snel geleverd en keurig mail ontvangen dat een artikel nageleverd wordt.

Goede service snelle levering!

Gisteren besteld en vandaag in huis!

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, fijn dat maten van modellen genoemd worden zodat je op die basis ook de juiste maat kunt bestellen.

Fijne ervaring, met kleine verbeterpuntjes

De site werkte wat minder prettig op mijn mobiel, had regelmatig veel tijd nodig om te laden naar een shirt. Dit was zo op diverse plekken met andere wifi en ook met mb's. Daarnaast zou het fijn zijn om vlak voor je betaling nog te kunnen zien welke maat je hebt besteld. Dit is wel duidelijk in de winkelwagen, maar niet in het overzicht bij de bestelling De site is wel overzichtelijk. Meteen duidelijk welke maten beschikbaar zijn, goede foto's van de shirts en duidelijk vermeld voor welke doelgroep. Bezorging netjes.

Super snel geleverd

Mooie aanbiedingen en duidelijke en makkelijke webshop! Moet me echt inhouden om niet te veel te bestellen, heel het gezin is weer blij! Voor iedereen wat gekocht!!!! De PSV groetjes van John

Snelle levering en goed materiaal

Als we spullen bestellen bij de PSV fanstore zijn ze altijd vlug bezorgd en het materiaal is top. De kids zijn er erg blij mee.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.