Super’

Goede prijzen, en van de bestelling blijf je goed op de hoogte door middel van mails hoever je bestelling is. Heel handig!

Fijne shop!

Snel geleverd en goede communicatie

De communicatie was goed en de bestelling snel in huis. De sokken werden nageleverd. Hierover werd ik op de hoogte gebracht. Een dag later waren ook deze in huis.

Prachtige 3D puzzel van PSV

Snelle bezorging en leuk om te monteren. Het resultaat is prachtig!

Wij zijn erg enthousiast over de levering en services van de bestelde artikelen. Ook werden wij prettig verrast door de extra cadootjes die meegeleverd werden

Goede en snelle service

De gepersonaliseerde shirts waren binnen 3 werkdagen in huis. In eerste instantie waren de verrassingspakketten er niet bij maar na 1 telefoontje zijn die meteen opgestuurd.

Snelle levering en goede klantenservice

Er was een leuke actie: jr shirt met korting, gratis bedrukken en een leuk verrassingspakket erbij. Ook de sokken en een broekje waren met korting, dus die heb ik ook erbij besteld. De artikelen werden erg snel geleverd. Helaas zat het verrassingspakket er niet bij. De mevrouw van de klantenservice heeft mij goed en vriendelijke geholpen. Het verrassingspakket zal zo snel mogelijk worden opgestuurd. Mijn zoontje wordt 26 maart 7 jaar en zal dol gelukkig zijn met al zijn mooie psv spullen!

Shirtjes besteld, eerder binnen dan verwacht. Leuke attentie erbij!

Snelle en juiste levering

Zeer snel en ook makkelijk te bestellen. Juiste levering

De levering was onwijs snel en het is top kwaliteit! Ben zeer tevreden met alles! Ga hier zeker nog vaker wat bestellen!

Snelle levering en mijn zoon is helemaal blij met zijn outfit en extra gadgets!

Geweldig!!!!!!!

Zaterdagochtend ging in met mijn jongste van 4 kadootjes shoppen voor zijn broer van 7. De eerste keer dat hij in de Fanstore was is er meteen één voor in de boeken. We werden enorm goed geholpen hand in hand met een portie Brabantse gastvrijheid. Als kers op de taart, kreeg mijn zoontje een tas en mocht hij nog een leuke slaapzak uitzoeken. Mijn hart sloeg ervan over, zo ontzettend lief. En onze kleine meneer heeft het hele weekend gehuppeld en was zo blij! Dus dankjewel lieve medewerkers, het was een geweldige beleving!

Super snelle levering en alles was super

Geweldig!!

Onze zonen van 16 en 10 zijn heel blij met hun tenue!!!! Vooral de jongste, met extra tas, bal , sjaal en armbandjes!!!

Duidelijke site snelle levering

Heldere product omschrijving, producten zoals verwacht en snelle levering

Snel, compleet en eenvoudig in gebruik

Ik heb onlangs voor mijn dochter van 2 jaar een kids-tenue gekocht via de PSV Fanstore en het gebruik van de site was heel erg snel en handig. Het doet recht aan de reputatie die PSV heeft. Toegankelijk en fijn in de omgang. Ik zou echt niet weten hoe het beter of anders zou kunnen. het voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Keep up the good work!

Klant en servicegericht!

In eerste instantie was het verrassingspakket niet verstuurd. Gemaild en binnen no time reactie. De volgende dag was het pakket binnen. Ook op een opmerking over de maat werd snel gereageerd en meegedacht! Goede service!

Hele prettige ervaring. Donderdag besteld vrijdag in de brievenbus.

Prachtig shirt, snel geleverd

Ontzettend blij met deze retro-collectie van PSV. Na twee dagen was het shirt binnen.

Wat een goede service. Na een klein verzoek om de naam op het shirt aan te passen kreeg ik een vriendelijke mail terug dat het geen enkele moeite was. Daarna helaas iets vergeten in de bestelling en na een belletje een excuus mail en de volgende dag alsnog in huis. Dikke complimenten voor de communicatie. En ontzettend blij met mijn nieuwe artikelen!

Top service en erg leuk die extra's die erin zitten

Super service en ook erg leuk dat er nog extra's worden meegeleverd

Maat valt kleiner dan verwacht

De maat is een druk kleiner dan verwacht.

Uitstekende levering en service.

Super snelle duidelijke levering. Vaak vandaag besteld volgende dag al in huis. Zelfs in Corona tijd. De klantenservice is super netjes. Er is een foutje geweest bij een vorige bestelling eerder dan de afgelopen twee weken. Dat werd heel snel hersteld. De spullen worden netjes verpakt goed verstuurd. Ik heb twee grote aankopen gedaan bij de FANstore en het blijft snel en netjes. Super bedankt daarvoor!

Een shirt besteld. De levering was snel en de tekst was netjes gedrukt.

Mijn bestelling vergeten!!

Mijn bestelling waren ze vergeten te versturen! Na een telefoontje zou het de volgende dag in huis zijn dit duurde echter nog eens 4 dagen. Heel jammer! Nu stond ik met Lege handen op de verjaardag van mijn Neefjes! Volgende keer beter!

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.