Niet heel best

30 nov besteld. Inmiddels 2x over gebeld. Maandag 7 dec en vrijdag 11 dec. Nog steeds niet ontvangen.

Slecht

Slechte afhandeling van klachten bij foutief geleverde orders. Vooral irm met pakjesavond. Echt slecht slecht. Doe veerle de groeten van een zeer teleurgestelde klant

nooit meer online bestellen

slecht totaal verkeerde product geleverd. als ik hier voor bel kan het geregeld worden alleen is de trui al niet meer op voorraad daar gaat dan je kerst cadeaus dus ben je verplicht dit te houden anders heb je niks

Ok

Niets bijzonders.

Slechte service

We wachten al 2 weken op een reactie op onze mail die we al tweemaal verzonden hebben.

Slecht

Zat 28 nov bestelling willen doen, lukte niet, bleek probleem met mijn account bij jullie. Ma middag opgelost. Heb ik t dan nog op tijd voor 5-12, was geen probleem. Do gebeld omdat ik nog niks had, geen zorgen zou diezelfde dag nog de deur uit gaan of uiterlijk vrijdag. Uiteindelijk halve week later pas gehad!!! Ze zouden iets voor me doen, dat vond ik erg attent, krijg ik n kortingscode voor volgende keer (geen idee van welke waarde). Dat vind ik niet iets voor me doen, dat is ervoor zorgen dat ik nog n keer bestel. Zwaar teleurgesteld kind op Sint avond en afgescheept worden met n voordeel vooral voor psv. Niet wat ik van jullie gewend ben!!

Geen antwoord op mijn mail

Jammer dat de fanstore telefonisch niet bereikbaar is

No status change of order :-(

I ordered a jersey, a shorts and socks for my son. It is sopped to be a Christmas present. The order was placed by the end of November. Until now the order has the status "complete". Customer Service is not available and I'm not able to achieve the information whether the order will be delivered in time for Christmas. I tried to call from Germany mobile and land line and could not get through, wrote two emails with no reply and even a message via Facebook is not answered. The money is already credited on my card. I understand that COVID is changing everything and is creating a lot of problems. On the other side taking money and leaving customer alone is not an appropriate approach even in COVID times. I'm very unhappy about this.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Waardeloos

Maandag bestelling gedaan voor Sinterklaas op zaterdag. zou Max 5 dagen duren ivm Corona. Vandaag, maandag erop, nog steeds geen bericht of ontvangst van de bestelling. Ook geen bericht wanneer het aankomt.

Prima en snel geleverd

Ik heb het 3de teneu besteld en 2 ballen. Een streetbal en blauwe uit bal. Het zou fijn zijn dat op het verpakkingsmateriaal staat hoe hard je de ballen mag oppompen. Dat houdt deballen langer goed bij goed gebruik. Nu hebben we maar wat gedaan!

belofte totaal niet waargemaakt

Bestelling gedaan. Website vermeld, besteld voor 23u, volgende dag in huis. Ok, rekening houdende met corona zal dat wat langer kunnen duren. Ik wacht nu een week, paar keer contact gehad met klantenservice, maar nog steeds niks

Het is stil aan de overkant!

Op 30/11 heb ik een bestelling gedaan die ik tot op heden, 08/12, nog steeds niet ontvangen heb. Aangezien ik geen account had, heb ik deze bestelling gedaan als "gast" en heb ik geen track & trace. Daarom heb ik een mail naar PSV FANstore gestuurd. 2 vruchteloze pogingen heb ik reeds ondernomen. Ondertussen heb ik nog steeds geen antwoord en geen pakje ontvangen. Dus op basis van deze ervaring zou ik PSV FANstore niet aanraden.

waardeloos nog nooit zo slecht meegemaakt

ze hebben een verkeerd t shirt gestuurd en wat ik allemaal moet doen om het terug te sturen en mijn betaalde en juiste shirt te krijgen is ongekend ik ben niet goed met computers zoals meerdere mensen maar dat maakt ze niets uit ik moet vanalles door mailen en briefjes bijvoegen waarom en wie het fout heeft gedaan ,zoek dat zelf uit wie er bij jullie niet functioneert ik wil mijn shirt wat ik besteld heb meer niet ik zal nooit meer iets bij jullie bestellen ik bestel alles online nog nooit zo’n slechte service gehad echt waardeloos

Snelle reactie

Ik had een hoesje voor mijn iphone besteld waar het logo op zou verdwijnen als het scherm aan is. Helaas is dat maar ten dele het geval waardoor ik er eigenlijk niks aan heb. Ik heb van uw medewerker 5 euro korting gekregen op een volgende aankoop. Dit is natuurlijk heel attent maar blijft staan dat ik met een hoesje (schermbeveiliging) zit van €20.00 waar ik niks aan heb

Er gaat niets boven een psv shirt!

De familie is blij met deze psv shirts!!!

Behulpzaam en vriendelijk

Ik ben vandaag ontzettend goed geholpen bij het omruilen van een aantal producten.

Leuke acties en snelle levering

Fantastische levering

Een goede en toch nog snelle levering in deze drukke tijd.

mooie psv trainingstrui en psv shirt

online besteld trainingstrui en psv shirt staat heel mooi. snelle levering

Goede kleding

Goede kleding! Wel onduidelijkheid over nalevering

Fijne duidelijke website

Fijne en duidelijke website gemakkelijk bestellen en betalen Jammer dat levering met DHL is aangezien die ons adres blijkbaar nooit kunnen vinden en altijd de post bij een verkeerd adres afleveren Gelukkig zijn er soms nog wel eerlijke mensen die het dan nog komen afgeven maar ook dat gebeurt niet altijd

Goede service en makkelijk e website en snellen levering

Prettig

Gute Erfahrung

Das erste mal bestellt und hat super geklappt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.