Bestelling was snel in huis en helemaal correct

Wat ik besteld heb was snel in huis en was helemaal correct en precies zoals op de foto.

Duidelijke site, leuke aanbiedingen.

Verjaardag bonus en actie shirt maakt mooie prijs. Verzending duurde wel wat lang en op mijnpsv site niet goed bijgehouden. Verder dik tevreden.

snelle levering en goede kwaliteit.

TOP!!!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering. Prijzen zijn wel pittig.

Dramatisch

Twee weken geleden het groene keepersshirt besteld voor mijn zoontje. Diverse malen contact gehad via mail en telefoon waarna gemaakte afspraken en beloften niet nagekomen zijn. Resultaat; een kind wat al twee weken lang dagelijks vraagt wanneer zijn shirt binnen zal zijn. Voor mij NOOIT geen PSVfanstore.nl meer!!!

Nog niets ontvangen

Max 3 werkdagen klopt helemaal niet

De keuze is er genoeg. Het werd ook mooi de volgende dag al geleverd

Mijn ervaring bij mijn eerste bestelling goed.

Op de site snel gevonden wat ik wilde bestellen. Bestellen was gemakkelijk. Bestelling volgens de gemelde datum bezorgd.

Ze doen wat ze beloven

Binnen 8 werkdagen was de bestelling afgeleverd in Los Angeles. Top

Snelle levering, route goed te volgen.

Snelle levering en goed te volgen. Ideaal om af te kunnen halen bij centraal punt in dorp.

Ik heb de bestelling op tyd Gekregen

Fijn personeel, shirt helaas niet voorradig

Fijne omgang met personeel, helaas was het shirt niet voorradig waarvoor wij kwamen. Uiteraard werd ervoor ons gebeld naar de stad. Helaas ook niet. Best jammer als een Ajax liefhebber een PSV shirt wil kopen voor zijn vriendin...... Gelukkig besteld via de online shop en heeft hij zich niet bedacht. haha

Goed, maar niet uitstekend

Had het nieuwe uitshirt besteld maar het thuis shirt gekregen. . Nu maar even sparen om ook het uit-shirt te bestellen :)

Niet compleet

Initialen op broekje besteld, zitten geen initialen op..

Ervaring is goed

Eerste pakketje was helaas lang onder weg

Goede service en snelle levering

Bij mijn bestelling had ik het verkeerde broekje ontvangen. Is snel opgepakt en binnen 2 dagen had ik het het goede broekje binnen. Goede en vriendelijke service!

Snel en correct geleverd

Uitstekend.

Binnen een dag bezorgd, goede bestelling en een duidelijke communicatie.

Gewoon perfect

Heel erg tevreden met alles

Mooie spullen , goede service

Alles is perfect geregeld op een klein ding na: De methode met de kortingsvouchers gaat vaak mis tijdens het afrekenen. Wellicht dat daar een wat betrouwbaarder alternatief voor kan komen

was perfect af geleverd

wat ik besteld heb ook goed ontvangen

mijn ervaring was erg goed

goede kwaliteit en een snelle levering

Goeie service

Zoveul goeii in eindhoveee

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.