Alles is naar wens

Netjes optijd geleverd. Alles ziet er schoon en netjes uit

Snelle levering en goed product!

De levering was snel en het product was goed!

Topservice

goede producten en snel geleverd

Uit liefde voor mijn vriend een cadeau gekocht

Beste, Het is NIET de bedoeling dat ik, Feyenoord fan, PSV help met successen! Ik kan er helaas niets aan doen dat mijn vriend de domme keuze heeft gemaakt om een PSV supporter te zijn. Dus laten we zaken even duidelijk maken; Omdat ik van hem hou én omdat ik van het gezeur af wilde zijn dat hij het fel oranje uit-tenue broekje wilde hebben, is deze aanschaf gedaan. Nogmaals niet om PSV hand in hand te helpen met succes. Hij mag zelfs het broekje thuis aan. Dit enkel en alleen gezien het feit dat met dit, of welk broekje dan ook, hij nog altijd op een Feyenoord bank zit! Gelieve mijn aanschaf van dit broekje bij jullie, met niet al te mooie opdruk naar mijn mening, daarom NIET voor support of bijdrage aan succes te beschouwen. Hierbij geen sterren. Ook al moest ik noodgedwongen het minimum aantal van een halve ster invullen.. Vriendelijke groet, FEYENOORD Rotterdam!

Mooi spul maar slechte service en onduidelijke informatie.

Afwijkende levertijden worden alleen zichtbaar als je "meer informatie" aanklikt. Hierdoor in de veronderstelling mijn levering de volgende dag te ontvangen(En daarmee op tijd voor een verjaardag). Mailtje gedaan wanneer ik het wel kon verwachten. Daarin een korte onpersoonlijke reactie dat er een langere levertijd op zat en dat dat op de website stond. Ik heb hierop gereageerd dat dat niet duidelijk is, en dat dit aangepast zou moeten worden. Geen reactie gekregen! Misleidend is een groot woord, maar zeker niet netjes.

Top!!

Gepersonaliseerde kleding besteld, snel en netjes ontvangen. Niks op aan te merken!

spullen niet op voorraad en zelf hier achter aan moeten gaan

Onze spullen bleken niet op voorraad, echter voordat dit bekend werd waren we bijna 1 week verder en zelf hiervoor 2x moeten bellen en 1 mailtje moeten sturen. Ook het feit dat we teruggebeld zouden worden, gebeurde niet.

Uitstekend!

Zaterdags een mooie parka voor mijn zoon besteld, maandag in huis! Goede kwaliteit, zoon is er heel trots op!

Goede en snelle service Helaas was product niet passend bij mijn zoon

Het bestellen ging makkelijk en de tijd van bezorging was zelfs eerder. Dus top!!!

would purchase again

Ordered the PSV Premium t-shirt burgundy. Instead received a grey Mitroglu shirt. FanStore responded fast and corrected the order, thank you.

Teleurstellend

Graag wil ik een review schrijven over de FANstore online. Voor onze kleinzoon verschillende psv artikelen uitgezocht voor zijn 10e verjaardag , maar de belofte voor 23.00 besteld morgen in huis maken ze niet waar. Zelfs 3 dagen later nog geen bestelling ontvangen, het bleek dat de hele bestelling opgehouden werd door een poster die langer duurde. Bij de bestelling van de poster staat vermeld : morgen in huis maar het blijkt dat ik : “meer informatie “ aan had moeten klikken daar staat dan dat de levering maximaal 3 dagen zou duren. Die melding zou bij de bestelling zichtbaar moeten worden. Daardoor werd de rest ook niet geleverd. Verschillende keren gebeld naar FANstore online maar iedere keer hetzelfde verhaal mevrouw het komt morgen, u ontvangt vanavond een mail. Volgende dag weer niets geleverd, daarna vroeg ik naar iemand van de directie maar de medewerker zei: hoger dan dit kun je niet ik heb het hier voor het zeggen. Op de ochtend van de verjaardag waren er geen cadeautjes en een oplossing kwam er niet. Groot verdriet bij onze kleinzoon, Uiteindelijk heb ik contact opgenomen met de FANstore in Eindhoven. Daar werd meteen actie ondernomen, hadden begrip voor het probleem, de cadeautjes werden binnen een uur persoonlijk afgeleverd. Dat was geweldig. Miranda verdient een dikke 10. Bij de FANstore online bestel ik niets meer, zij krijgen een 0.

Goed georganiseerd.

Bestellingen die ik heb geplaatst waren overzichtelijk en snel binnen

Uit steken service

Ik ben terveden met de fanstor van PSV

Heel tevreden

Fijne Website, duidelijk in gebruik. Kwaliteit is heel goed Communicatie betreft de levering is prima De winkel bij het stadion is prachtig

Super leuk!

Spannend, leuk

Helemaal top!

Alles is duidelijk en een snelle levering. Geen aanmerkingen.

Altijd snelle levering

redelijk

De Fanstore zit een beetje raar in elkaar. Kijk je bij covers, zie je maar 2 hoesjes staan. Zoek je bij spelers, staan niet alle spelers erbij. Zoek je op posters, zie je maar een paar.... Maar gebruik je de zoekfunctie, dan krijg je wél wat je zoekt! dus vele covers, bepaalde poster die niet bij poster of speler staat enz. Ook klopt de verzendtijd nooit. Maar dat zijn we al gewend. Heb 30 jan wat besteld, maar nu op 5 februari is het nog steeds niet onderweg naar ons. In november en in december was dit hetzelfde. Geen probleem, maar plaats dan niet op de website dat voor 23u besteld, het nog dezelfde dag verzonden wordt (muv gepersonaliseerde dingen) Dus voordat het een 10 wordt... moet er nog wel veel veranderen. maar toch een 7 omdat het uiteindelijk wel een keer te vinden is en geleverd wordt...

Van wat ik heb besteld of heb gekocht in de winkel was alles goed.

De prijzen van shirts mogen alleen wel wat minder hoog want ik vind 85 euro voor een thuis en uit shirt behoorlijk hoog.

Geweldige Service.Heb Al Meerdere Bestellingen Gedaan En Tot Alle Tevredenheid Geleverd.Als Er Iets Mis Gaat Lossen Ze Het Geweldig Op.

Zoals aangegeven , volgende dag bestelling binnen !!

Snelle en correcte levering van bestelling !!

Erg tevreden over de service van de PSV fanstore. Ik had online een setje besteld met een eigen bedrukking achterop, alles was precies zoals ik het had besteld en het was snel binnen gekomen.

Super goed

Dat ik zeer tevreden ben met PSV Fanstore, dat alles goed loopt.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.