perfect

Alles is perfect gegaan 1 artikel op nalevering maar kwam zelfs nog eerder binnen als verwacht, pasvorm en kwaliteit uitstekend. De andere artikelen zijn ook mooi, degene waar de artikelen voor waren was er super blij mee

Ik had PS4 spel besteld met bal maar nog steeds geen bal binnen

Ik heb fifa voor de PS4 besteld waar de bal bij zou zitten. Vervolgens is het niet de volgende dag geleverd en de bal heb ik nog steeds niet binnen. Vorige week al een mail gestuurd, reactie gehad dat het duidelijk was maar is nog steeds niets mee gedaan. Ik ben een echt PSV supporter maar jammer dat dit niet goed verloopt. Rede voor verbetering

De bezorger moest heel DIEP graven in zijn bus om het pakketje te vinden Nu was het een T-Shirt maar voor het zelfde geld was het iets breekbaars In de bus lag alles op 1 hoop dus snel was het NIET gevonden Ik beveel PSV wel aan maar de bezorgdienst NIET

Slechte communicatie

Ik had drie artikelen besteld, waarvan een pyjama rood/wit voor de verjaardag van mijn petekind. Pyjama werd later geleverd, dan de andere artikelen. Wel per mail op de hoogte gesteld ten tijde van verzending. Ivm late levering opende ik het pakketje 5 dagen later omdat ik met vakantie was gegaan. Er zat een zwarte met oranje pyjama in, die ik niet besteld had. Ik kon hem niet meer ruilen, omdat ik hem de volgende dag ter cadeau nodig had. Gemaild hierover met de klantenservice, maar na 5 dagen nog steeds geen reactie. Ik snap dat het cadeau gegeven is, maar een reactie had ik wel op zijn plaats gevonden.

We vissen er altijd langs !

Voor mijn zonen al vele psv kleding gekocht , maar steeds zijn de maten er niet! Dus pakken weer iets wat we eigenlijk niet voor gingen. Aantal jaren terug geweldige trainingspakken gekocht met mooie strakke passende broeken ( nu nog mooi) maar de jongens worden groter dus willen nieuwe pakken, vervolgens al kleinere heren maat maar die zijn er niet, uitverkocht, begin oktober, kam toch niet. De jeugd van tegenwoordig worden langer en zijn op die leeftijd nog smal , maar het zijn allemaal tenten, veel te groot !! Miss idee een trainingsbroek lang en smal! En dat tenue grijs/ geel , verschrikkelijk .... alle letters gaan eraf.. voor 80,- moet dat toch niet kunnen

Helaas een slechte ervaring

Op de site stond zeer duidelijk voor 23:00 besteld morgen in huis. Helaas kwam de order pas een week later binnen. Omdat het een cadeau betrof heb ik niks meer aan het product. Op mijn mail met de vraag als deze retour kon heb ik nog niks ontvangen. Helaas zeer slechte service en contact.

service prima, artikelen minder tevreden.

voor mijn zoon bestelde ik eerder een shirt in de maat YL en bleek veel te groot. Zonder problemen kunnen retourneren. Vervolgens een bedrukt shirt besteld in de maat YM, maar deze zit nu al zeer strak. Het maatverschil is naar mijn mening te groot, waardoor we nu maar zeer kort plezier kunnen hebben van het shirt. Daarnaast een wekker besteld, maar deze maakt teveel lawaai om naast het bed te zetten.

Slechte klachtafhandeling

Mijn bestelling ging heel voortvarend en kwam de dag erna al in huis. Alleen tot mijn verbazing kreeg ik wat anders binnen dan besteld. Heb hierover gemaild maar geen reactie, Hele slechte service, normaal gesproken reageer je als bedrijf zijnde op een nette e-mail.

Waardeloze service

Twee keer iets besteld, twee keer niet als verwacht. Eerste keer was ineens niet alles leverbaar. Krijg je een tegoedbon voor 5 euro terwijl je bij een nieuwe bestelling ook weer verzendkosten moet betalen. En bovendien heb je al 10% korting met je ledenpas en 2x korting gebruiken kan niet. Tweede bestelling hele avond zitten wachten op de bezorger. Niet geweest, maar wel aangegeven dat we niet thuis waren. Twee keer proberen op te halen bij DHL punt, krijg je het niet mee omdat het op naam van je zoon staat. Veel moeite moeten doen om het pakketje überhaupt te krijgen. Op de klachtenmail is na 5 dagen nog niet gereageerd. Geen goede ervaringen dus.

Snelle levering, erg fijn!

Snelle levering en volledig. Erg fijn.

Quick, efficient

I received my order quickly, and it was checked before it was sent! Good service :)

Prima en snelle service!!

Alle bestellingen zijn goed en snel verlopen.

Echt prima!

Er zat een haal in mijn shirt en de klantenservice reageerde snel en is goed opgelost

Snel geregeld

Perfect. Bestellen, betalen, verzenden

Super klantvriendelijk

Er wordt moeite gedaan en meegedacht met wensen. Top.

Goeie club en goeie service👍🏻

Netjes geregeld.

De bestelling werd mooi op tijd geleverd.

er wordt te weinig rekening gehouden met kleding niet groter dan 2xl

dus grotere maten maken. voor alle supporters.

Snel, goed

‘S-avonds besteld en de volgende dag in huis.

Het product dat ik laatst wilde bestellen was na tien minuten al niet meer beschikbaar. De dag erna plotseling weer wel. Communicatie hieromtrent kan dus beter.

Gewoon TOP!!!!

Bestelling werdt niet ontvangen door DHL. Na overleg met de fanstore zijn hun er volledig achteraan gegaan! Super bedankt!!!

Snelle en adequate levering van spullen

Goede en snelle service, makkelijk om iets te bestellen

prima service, leuk product

goede, duidelijke website, vlotte levering, goede verpakking. En: PSV wordt kampioen.

Goede kwaliteit spullen.

De aangeboden spullen zijn soms wel duur, maar van goede kwaliteit.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.