Zeer snelle levering.

Zeer goede ervaringen met de web winkel.

Snel de gewenste geleverd.

De dag na de bestelling ontving ik al mijn nieuwe shirt. Precies zoals besteld.

Ik heb het Phoxy lidmaatschap als cadeau gedaan, dat vond ik niet heel duidelijk. Ik kon bijvoorbeeld nergens de geboortedatum van de bay invullen. Hoe weten jullie dan wanneer hij (Olivier van den Bergh, Mastkade 25 Heemstede) jarig is? Hij is 31 januari 2018 jarig, wellicht kunnen jullie dat nog ergens verwerken zodat hij een cadeau van Phoxy op zijn verjaardag krijgt.

Snelle bezorging!

Prima keuze en snelle bezorging.

Fantastisch en efficient, net als de club!

Niks aan toe te voegen.

Overzichtelijk, snelle levering. In 1 woord top!

Late bezorging en nonchalante antwoorden van klantenservice

Bezorging was veel later dan aangegeven bezorgtijd, bij navraag een paar keer gezegd dat het die dag verstuurd werd en dan nog niet. Heb ook al een keer een verkeerd pakketje ontvangen dus denk dat er nog wel werk aan de winkel is om dit te optimaliseren en ook de klantenservice er op aan spreken dat als ze een vraag krijgen dit ook uit te zoeken en niet een simpel antwoord wat niet klopt terug te sturen.

snel geleverd, maar ook weer retour

2 kussens besteld als cadeau. Helaas 1 moeten terugsturen (naad zat los). Inmiddels al weer meer dan 2 weken geleden, maar nog niets gehoord of geld dat is teruggestort. Een onvoldoende dus

Beter kiezen voor een andere vervoerder

Pakket besteld, een pre-order die op de dag van verschijning op de mat hoort te vallen. Helaas is de bezorger waarschijnlijk weer eens te lui geweest om eventjes zijn ronde helemaal af te maken. Bericht van DHL dat ze mij "hebben gemist". Bull****, geen briefje door de brievenbus en heel de periode van levering de deurbel in de gaten gehouden.

slechte service want afspraken komen niet na

Meerdere malen gebeld en als antwoord dat ik het de volgende dag binnen zou krijgen. Beide dagen day ik heb gebeld niks binnen gekregen.. uiteindelijk pas na 9 dagen binnen.

Zeer prettig

Bestellen, leveren, afrekenen. Gewoon zoals men mag verwachten. Tip: Als je reclame maakt met "de volgende dag in huis", maak je belofte waar. En dat later leveren is geen enkel probleem, mits je geen verwachtingen schept. :)

Ik vind het goed

Duidelijke webshop, ietwat grotere maten vaker aanbieden

Zeer duidelijke webshop. Het enige wat mij nu al 2x is overkomen is dat de fanartikelen te vaak slim fit zijn, waardoor het voor mij niet past. Zou graag wat meer lossere shirts, broeken en vesten willen kopen.

Goed maar...

Bestel voetbalkousen & fifa 20. Maar omdat fifa 20 nog niet uit is, worden mijn voetbalkousen ook nog niet verstuurd. Nu wacht ik dus 3 weken op een paar voetbalkousen. Als je geen extra verzendkosten wil oplopem, geef mij dan de keuze om toch verzendkosten te betalen voor die voetbalkousen.

Slechte kwaliteit.

Laatst een psv trainingsbroek besteld zat perfect, na 3 keer gedragen te hebben lieten de stiksels al los. Terug gestuurd en kreeg zonder problemen binnen een week een nieuwe, nu heb ik weer na 2 keer dragen het zelfde probleem. De broek is helemaal niet goed afgewerkt en gaat nu dus weer kapot. Hele slechte kwaliteit. Heel jammer want ik woon ver van Eindhoven in Soest en ik kan niet ff naar fanstore om een nieuwe te gaan passen of halen.

Prima webshop, wel prijzig

Niet op voorraad wordt keurig nageleverd!

Hele goede service

Heb iets retour gestuurd, direct mijn geld ontvangen.

Goede en snelle service

Zeker aan te bevelen bij anderen

Zeer zeer zeer goede service!

Ik had 2 shirts besteld waarvan er 1 te klein was, nieuwe besteld en de andere stuurde ik terug, tenminste, dat probeerde ik, de DHL punten accepteerden het pakje niet zonder code. Contact gezocht via de mail en verder heb ik niets hoeven regelen, jullie namen dat over, de volgende dag kreeg ik een telefoontje (en ondertussen via de mail op de hoogte gehouden) dat ik het alsnog naar het DHL punt kon brengen, jullie hadden contact gezocht en alles opgelost, dat mag je misschien verwachten van een klantenservice, maar zo gaat het lang niet altijd, super fijn! Ook het nieuwe shirt was snel binnen dus hier 2 blije mannen met een passend shirt 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

goede service

snel en goed bezorgd top!!! alles zag er goed uit maten klopen ook goed

mooie uitnodigende winkel

Prima shop, alleen jammer dat de voorraad beperkt is. Voor een club met een grootse uitstraling mag ik wel verwachten dat de voorraad groter is, ook on line.

bestelling altijd correct en snel geleverd

Gewoon goed, simpel om te bestellen en zeer snel geleverd

Baby tenue besteld en dit werd de volgende dag al geleverd. Blij met deze snelle service.

Makkelijk en snel

Goede ervaring, retour werd zeer snel terugbetaald. De link in de mail naar de enquête is niet klikbaar, dat kan voor sommige mensen onhandig zijn.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.