Fantastische club

Kledinglijn ziet er gewoon top uit Goed bedrukt goeie stof Online besteld en.de maten komen goed overeen met je eigen maat ik blijf een psv supporter

Goede service vriendelijke mensen!!!

Me sokken kwamen later, ik in paniek maar werd niet moeilijk gedaan top service!

Helemaal top!

De site is duidelijk wat je allemaal kunt kopen, De bevestiging mail is ook duidelijk en overzichtelijk. De klante service is zeer vriendelijk en helpt vlug

Overzichtelijk website en snel verzonden

Overzichtelijke website en altijd snelle verzending.

Geweldige shirts voor mijn verzameling

Ik heb drie retro shirts be. Binnen drie werkdagen geleverd. Top!

Voor onze een eiige tweeling de nieuwe uit tenuutjes besteld met hun namen en ze vinden het GEWELDIG!! Aangezien niemand ze uit elkaar kan houden hebben ze beide hun namen erop met als rugnummer 01 en 02 haha iedereen vind het top en zo zien ze in Belgie (waar we wonen) teminste waar we vandaan komen! Top dus!!

De mailtjes die je ontvangt zijn duidelijk en het pakketje is er altijd heel vlug

Mooie set weer

Kind is super blij met zijn setje en bal. Top!

Altijd fijn als DHL het geleverd heeft!

Makkelijk te bestellen online, makkelijk te veranderen of te annuleren en uitgebreid assortiment.

Klein

Ik had een shirt gekocht maat xxl en het lijkt wel alsof het een m is ik kan hem miet terug sturen want hij is bedrukt. Weg 160 euro

Word goed geholpen

Heel goed!

Ik ben een groot psv fan! Ik heb al aantal keer wat besteld en tis altijd topkwaliteit! Enige wat verbeterd zou kunnen worden is bij de psv 'posters' wat duidelijker de afmetingen erbij te zetten.

Bezorgkosten

Ik heb een giftcard gekocht. Die past door de brievenbus, maar moet wel 5,50 bezorgkosten betalen. Dat hadden ze wel anders mogen doen.

Levertijd klopt niet

Al een paar keer orders geplaatst Maar de op de website voor 23 uur besteld volgende dag geleverd gaat helaas niet op. Terwijl toch ruim voor 23 uur besteld

Snelle levering en goede kwaliteit!

Zoonlief wilde graag een trainingstenue voor zijn voetbaltrainingen. En uiteraard van PSV :-) De website is duidelijk, de levering was al snel binnen en de kleding is van goede kwaliteit. Ook de bedrukking achterop het shirt is precies zoals verwacht!

Te vaak dezelfde mails ontvangen

De mail met de kortingscode heb ik volgens mij een keer of 15 ontvangen en daarna ook de herinneringsmail even vaak. Ook moet ik aangeven dat het niet handig is om een kortingscode te sturen waarbij niet vermeld wordt dat deze maar beperkt geldig is en daarna een mail om aan te geven dat de kortingscode binnenkort verloopt. Volgens mij moet de verloopdatum meteen meegestuurd worden met de kortingscode, anders is die kortingscode volgens mij onbeperkt geldig. m.vr.gr. Jean-Pierre

Goede, snelle en vriendelijke service

Simply the best!

Geweldig !!!

DE WEBSITE EN ARTIKELEN, ZIJN OVERSCHICTELIJK , MAKELIJK TE VOLGEN EN DUIDELIJK EN SNEL GEREGELD !!

Geweldig.

Geweldig net zoals de club PSV.

Chapeau!

Bestelling snel en adequaat uitgevoerd, bezorging prima uitgevoerd, goed verpakt...Alles top!

Voortvarende bestelling

Shirt incl. bedrukking besteld, binnen 48u in goede orde thuis ontvangen. Online bestelgemak!

Geweldige service en nooit problemen met bestelling en levering

Eenvoudig en makkelijke site om te bestellen

Makkelijk te bestellen en goede ervaring met versturen naar Oostenrijk waar we wonen! Absoluut een landskampioen!

kortingscode invullen

Bij mijn laatste bestelling heb ik mijn 10% korting van de supportersclub misgelopen omdat er geen menu was om dit in te vullen.. Achteraf als bestelling gedaan en betaald is kan je niet meer in aanmerking komen voor die korting. Vindt dit niet echt klantvriendelijk.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.