Pluspunten
snel, betrouwbaar en leuke artikelen
Verbeterpuntenverzendkosten zijn soms buiten proportioneel
Kwaliteit is echt onder de maat, je verwacht betere prijs/kwaliteit, gevoelsmatig betaal je nu 95% voor de merknaam en 5% voor het materiaal.
Hallo Evi, Wat vervelend dat je de kwaliteit als onder de maat hebt ervaren! PSV en Umbro hanteren de hoogste standaarden voor alle producten. Indien het product niet in topconditie bezorgd is adviseren wij je om contact op te nemen met de PSV Klantenservice ((0)900-32678673). Ondanks deze ervaring hopen we je in de toekomst alsnog in onze webshop te verwelkomen. Met vriendelijke groet, TEAM PSV FANstore
Pluspunten
klantvriendelijke benadering al heel vaak besteld en ging het goed nu met een speciale bestelling helaas alles fout
Verbeterpuntenlate levering bevestiging dat het eraan komt en het komt nog niet veel t laat verzonden
Pluspunten
Smorgens vroeg besteld de volgende dag al in huis.
VerbeterpuntenNiet nodig
Pluspunten
Vrijdags het shirt besteld, zaterdag al in huis.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Kreeg mijn gekochte item dubbelgevouwen in de brievenbus. Niet handig als je dit nog op je playstation moet plakken.
VerbeterpuntenBetere communicatie met bezorgers
VerbeterpuntenPunten sparen per aankoop en dan met bv 500 punten 5 euro korting
Pluspunten
snel !!
Verbeterpuntengeen
Belachelijk om het bedrag van pakketpost aan verzendkosten te vragen voor een artikel wat gewoon door de brievenbus kan.
Pluspunten
Vriendelijk en goede kwaliteit. BOERUUUUUUHHHHH!!!!
VerbeterpuntenN.v.t.
Als je een bestelling doet en op dat moment de shirt maat nog leverbaar is kan het gebeuren dat de bestelling op de verkeerde stapel komt. Echter als het shirt door nalatendheid van de medewerkers van PSV Fanstore op de verkeerde stapel komt en daardoor uitverkocht is mag er verwacht worden dat PSV Fanstore daar de klant in tegemoet komt. Helaas heb ik hier zelf actie op moeten ondernemen en wordt vervolgens de vraag terug gelegd bij de klant zelf. Slechte communicatie en gebrek aan het komen tot een oplossing/tegemoetkoming.
Ik vind het heel erg dat een product in de winkel niet meer te krijgen is. Je wordt dan verteld dat het online nog wel te krijgen is maar dan kost het je 5euro verzendkosten op een product van 12euro.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
Stadionplein 4
5616 RX Eindhoven
PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.