Pluspunten
de bestelling kwam mooi op tijd en het is van goed materiaal.
VerbeterpuntenJe krijgt als club lid 10% korting, maar die wordt niet verwerkt. Als je dan om een toelichting vraag waarom krijg je als antwoord dat je alleen korting krijgt als je clublid ben (dat ben ik) en dat ze dat niet achteraf kunnen verwerken. Waardeloos
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpuntenjammer dat je verzendkosten moet betalen bij veel webwinkels is dit niet.
Ik vind het shirtje 2 tot 3 jaar wel aan de kleine kant!
Pluspunten
zeer snelle levering.
We hadden in de store gevraagd of het broekje er nog was maar dit was alleen in de maat via de website te boeken. Helaas was dit niet het geval, met als geval een verdrietige zoon.
Pluspunten
Ruime keuze en snelle/goede service
Fijne website en fijne omgang richting klanten toe, ook via de mail.
alles in een keer verzenden
Pluspunten
Een hele snelle levering!
Pluspunten
Goede en snelle service met mooie producten
Pluspunten
Levering ed was goed geregeld.
VerbeterpuntenKwaliteit viel me aanzienlijk tegen voor de prijs, ik snap dat ik iets koop van het merk PSV. Dan verwacht ik ook betere kwaliteit.
Pluspunten
Mooie producten en goede levering
VerbeterpuntenRetounering
Beste Lucas, Bedankt voor de recensie die je onlangs hebt ingevuld. We zien dat je onze webshop met een '5' hebt beoordeeld met als verbeterpunt retournering. Wij zijn benieuwd waar wij je verder mee kunnen helpen op het gebied van retournering, want we zijn constant bezig met de verbetering van onze webshop! Met vriendelijke groet, TEAM PSV FANstore
Pluspunten
Tenue is netjes geleverd.
VerbeterpuntenHelaas zijn de 2 phoxylidmaatschappen niet geleverd. Hier staat verder op de site ook geen informatie om deze te personaliseren.
Beste Annette, Wat vervelend dat de bestelling niet helemaal naar wens is verlopen. Wij adviseren om even contact op te nemen met onze PSV Klantenservice ((0)900-32678673). Onze medewerkers van de klantenservice kunnen u vast en zeker verder helpen! Met vriendelijke groet, TEAM PSV FANstore
mijn zoon had al een trainingspak besteld maat XXL. Daarna had ie een shirt (met bedrukking) besteld in dezelfde maat maar dit shirt viel veel kleiner uit dus kan ie het shirt niet dragen. Het shirt was helaas niet te ruilen. Maatvoering moet beter.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenRugnummer keuze op keepershirt
Stadionplein 4
5616 RX Eindhoven
PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.