Fantastisch zoals we van PSV gewend zijn

Alles wat ik wou bestellen was beschikbaar, snel verzonden en bezorgd, en de doos zelf leuks in Psv thema

Top product en snelle levering!

Last minute cadeau voor een collega die enorme PSV fan is. Kwam de volgende dag binnen, keurig verpakt en van goede kwaliteit. Heel tevreden!

Site is duidelijk en het word snel geleverd echt een top club en top site

Het word snel geleverd het staat allemaal duidelijk in de site

Ik had een magneet ( poort) en n sjaal ( heritage ) besteld voor mijn man beide zagen er perfect uit , precies zoals afgebeeld ook had ik mijn bestelling erg snel binnen en mijn man was zeer blij met beide verrassingen

Geweldige producten bestellen

We hebben veel mooie merkproducten besteld, voor thuis én voor de kinderen, allemaal van uitstekende kwaliteit!! De bestelling werd al binnen 4 dagen bij ons in Frankrijk geleverd. Dit is onze tweede grote bestelling en opnieuw zijn we supertevreden. Absoluut een aanrader – bedankt voor de geweldige service!

Geweldig!

Goede kwaliteit spullen allemaal. De twee PSV-shirtjes zitten fijn en blijven mooi na het wassen. De waterfles is stevig en lekt niet, handig voor dagelijks gebruik. De hand- en theedoekenset voelt netjes afgewerkt aan en ziet er mooi uit in de keuken. Gewoon tevreden met alles.

Snel en overzichtelijk

Ik wist al wat ik wou bestellen en had dit ook snel gevonden de bezorging is super snel en de items zijn ook gewoon goed.

Bestelde hoodie beschadigd geleverd

ik wil mijn ongenoegen uiten over de gang van zaken rondom een door u geleverde hoodie. Ik heb deze hoodie met Kerst cadeau gekregen van mijn dochter. Bij het openen van de verpakking heb ik direct een beschadiging geconstateerd. De hoodie is door mij niet gedragen en is meteen weer terug in de verpakking gedaan. Indien er geen hangtag meer aan de hoodie zat, betekent dit dat er door u een gedragen hoodie zonder hangtag is verzonden, wat uiteraard niet acceptabel is. Mijn dochter was erg teleurgesteld, al kon zij hier vanzelfsprekend niets aan doen. De hoodie is vervolgens geretourneerd. Het is echter bijzonder teleurstellend dat wij na drie weken nog steeds niets van u hebben vernomen en zelf contact moeten opnemen om duidelijkheid te krijgen over de afhandeling. Dit vind ik geen nette of professionele manier van werken. Samenvattend: • Mijn dochter bestelt een nieuwe hoodie bij u als cadeau. • U levert een beschadigde hoodie zonder hangtag. • De hoodie wordt geretourneerd. • Vervolgens blijft elke vorm van communicatie vanuit uw kant uit. Graag ontvang ik van u op korte termijn een duidelijke reactie over hoe u dit probleem gaat oplossen.

Goede sevice

Het was makkelijk om te bestelling via de fanstore. Het produkt was goed verpakt en heel bij de bezorging. Door de drukte een dagje langer moeten wachten op de bezorging. Maar dat was vermeldt.

Geweldig bedrijf

Bestel dag erna binnen. Super blije dochter met een nieuwe gymtas voor school. Wat wil een moeder nog meer!!! Bedankt kanjers !!!!

Mooie tas

Zoontje in heel blij met de tas. Mooie stevige tas. Handig vakje voor de bidon. Kan hij lang plezier van hebben!

Zoveel leuke artikelen.

Goede webshop, makkelijk kiezen

Mijn keuze snel en eenvoudig kunnen maken in de mooie webshop. Product naar wens, tijdig op de aangegeven datum geleverd

Kleding mooi bedrukt en goede kwaliteit.

Alle kleding die ik heb besteld bij PSV fanstore ben ik erg tevreden over. Ik draag het graag en daarom ook vaak. En zelf na het wassen geen verschil.

Snel en goed

Keurig op tijd geleverd, netjes verpakt! Zeer tevreden

Prima ervaring op één punt na ( zie opmerking hieronder)

Mijn ervaring met de fanstore is prima, bestelling loopt prima, echter bij het invoeren van mijn code van PSV giftcard werd deze niet herkend en kon ik deze niet gebruiken bij mijn laatste 2 bestellingen. Ik heb verschillende pogingen gedaan met de code echter werd hij niet herkent en dat scheelde toch geld op de bestelling. maar voor de rest prima ervaring.

Boek was snel binnen en superleuk kadi

Leuk om te lezen wat er in de jeugd is meegemaakt. Je kunt alles terughalen van toen!

Nette levering

De bestelling is netje afgehandeld en was snel binnen.

Niet altijd goed bereikbaar

Als ik vragen via mails stel worden die vaak pas laat of NIET beantwoord. Dit is natuurlijk zeer spijtig en niet goed voor zo een grote club als psv

Kids zijn súper blij met een pakje!

Producten zoals omschreven. Maten kloppen. Een paar sokken was na 1 keer dragen al kapot, na contact met de klantenservice hebben we direct een nieuw paar gekregen! Heel fijn!

hele vriendelijke en goede service

ze zijn altijd vriendelijk en de service is ook heel goed. ik kom er heel graag en raad ook iedereen aan om er eens een keer een kijkje te gaan nemen

Topervaring: duidelijke productinfo, eenvoudig afrekenen en alles netjes en op tijd geleverd.

Fanstore is gebruiksvriendelijk, makkelijk toegankelijk en werkbaar. Snelle levering en keurig verpakt.

Duurde wel lang dat shirt weer op voorraad was

Uit shirt maat 176 lange tijd niet op voorraad. Net voor kerst op voorraad, meteen besteld en snel bezorgd. Dat was top! Was jammer dat tijdens de kortingsdagen shirt niet op voorraad was Ook zou fijn zijn dat er een hou me op de hoogte melding zou zijn.

snelle levering ondanks de feestdagen

Zeer positief, was wat laat met bestellen, maar werd toch keurig de volgende dag geleverd ondanks de feestdagen

Slechte nazorg met retourmaterialen

Code om te retourneren werkte niet. Gebeld op zaterdag, helaas kon men mij niet helpen. Zou teruggebeld worden. Niet gebeurd. Wederom zelf contact gezocht. Retourcode ontvangen en pakket teruggestuurd. Nu 2 weken geleden maar geen reactie gehad of bedrag teruggestort....

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.