Pluspunten

snel en goed afgehandeld

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van producten

De site is niet altijd duidelijk ,met lever data .Klantenservice is niet vriendelijk in beantwoorden van vragen ,ze komen arrogant er geïrriteerd over en tot overmaat als ze het niet reageren dan niet meer.Het is dat jullie het enige verkoop punt zijn .en dat laten jullie ook blijken .jammerlijk.

• Communicatie

Pluspunten

Doen wat je zegt

• Communicatie

Pluspunten

Snelle service!

Mag meer in grote maten bestelbaar worden

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering 1 dag eerder als gepland zending ontvangen.

Matentabel op de site vermelden nieuwe umbro shirts.

• Communicatie

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit goed

Prijzen omlaag, van nike naar umbro is geen verbetering, had verwacht de prijzen zien dalen ivm met mindere shirtsponsor maar in tegendeel, zeer teleurstellend..

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Aardige klantenservice

Logistieke proces in niet in orde. Donderdag overdag besteld, zou vrijdag in huis zijn. Echter kwam het pakketje volgens de mail pas op zaterdag. Op zaterdag geen pakketje mogen ontvangen, maar in de track en trace stond deze wel als afgleverd. Dinsdag hierover gebeld, en er zou een onderzoek gestart worden.... Afgelopen maandag pakketje zonder bericht mogen ontvangen. Dus iets wat 1 dag zou duren, duurde maarliefst 10 dagen ( na het nabellen + onderzoek ).. Slechte zaak, naar mijn idee zou het pakketje nooit gekomen zijn mits ik niet gebeld zou hebben.

• Communicatie

Pluspunten

Geen op of aanmerkingen.

• Communicatie

Pluspunten

Duidelijk, snel, makkelijke login als je eenmaal bekend bent

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website

Kleding voor langere man in collectie opnemen, mouwen van jassen en truien ed. zijn te kort voor mijn man..

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De initiële bestelling is perfect en tijdig geleverd.

Een onderdeel van de initële levering moest geruild worden (foutieve maat). Dit onderdeel is 29-08 geretourneerd. De dato 03-09 hebben wij hier de bevestiging van gekregen, met de mededeling dat ons verzoek tot omruilen in behandeling genomen zou worden. Sinds die tijd (het is inmiddels 09-09) hebben wij niets meer vernomen. Jammer, dat de omruilactie zo lang moet duren, terwijl de eerste bestelling zo perfect verliep.

• Communicatie

Pluspunten

supersnel en correct

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Levering conform vermeld op de website.

• Communicatie

Pluspunten

Makkelijke site duidelijk en vlug in de levering

Het ging niet in de brievenbus maar als het er wel in ging had het erin gezeten een pakketje ban 136 € mag wel afgegeven worden wat er nl makkelijk in gaat kan er ook makkelijk uit heb ik ook tegen bezorger gezegd ( daar had hij duidelijk niet over nagedacht) :-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Nvt

Voor 22.00u besteld, volgende dag in huis. Klopt niet heb er 2 dagen op moeten wachten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

het beloofde cadeau zat niet bij de bestelling en heb geen reactie gekregen op mail die ik daarover geschreven heb!

• Communicatie

Pluspunten

Snel en goed geleverd.

• Communicatie

Pluspunten

Mooie uitstraling, zowel de winkel alswel de website.

De prijs van de shirts zijn mijns inziens te hoog. Umbro shirts kosten van andere grote voetbalclubs minder. Hoewel Umbro een kleiner merk is dan Nike, blijft de prijs gelijk. Ook is de voorraad van de nieuwe collectie veel te snel op. Ik heb al vaker mis gegrepen.

• Communicatie

Pluspunten

kan geen negatieve punten vinden

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.