Na een zware periode van niet mogen voetballen door ongeluk is hij weer helemaal het mannetje met zijn nieuwe trainingspak

Toptop

IKZIE DE LAMPEN ALWEER SCHIJNEN

Goede kwaliteit tenue, mooi!!

Fijne snelle service van een mooi kwalitatief teneu!!

Mijn ervaring is goed, shirtje wel prijzig, maar dat is overal wel

Een goede service, goed geholpen en duidelijk over wanneer het bezorgd zou worden, shirt was wel wat duur maar dat is overal zo

Goede en vlotte levering

De eerste keer maar zeker niet de laatste keer.

Verzending was heel snel kwaliteit was uitstekend past perfect naar maat gewoon geweldig en het allermooiste is het PSV logo uiteraard

Ik had gevraagd voor een vervroegde verzending. Ik kreeg meteen reactie en werd goed geholpen door een van de medewerkers. Uiteindelijk is het product ook nog op tijd binnen gekomen. Kortom een uitstekende service!

goeie service snelle levering

zeer tevreden over de aankoop. snelle levering. me zoontje is groot fan van psv. dus een top verjaardagscadeau.

Overzichtelijke site en snelle levering

Voor de verjaardag van mijn zoon wilde we, last minute, nog een mooi psv tenue kopen. Dat was zo gepiept en de levering was binnen de beloofde termijn, dus hij had een topverjaardag!

Kwaliteit

De prijs van het shirt is best fors. Wel vind ik dat je hier in kwaliteit voor terug krijgt. Het shirt is mooie kwaliteit en blijft mooi na het wassen! Ik had zelf ook kunnen wachten tot de shirts in de sale waren!

Afspraak volledig nagekomen.

Juiste artikel geleverd, op de aangegeven tijd geleverd, netjes verpakt, kassabewijs van kopen direct op de mail gezet. PSV fanstore werkt alles 100% netjes en betrouwbaar af, topkwaliteit.

Top! Snel ontvangen zit perfect !

Mooi trainingspak zit perfect !

Fijne webshop

Fijne webshop, gemakkelijk filters te gebruiken

Alles perfect!

Super makkelijk allemaal en de volgende dag alles al bezorgd!

Zeer snelle levering en de 1988 kits waren prachtig verpakt. Zeer blije supporter :-)

Super geweldige mooie stor

Was super geweldig mooie stor vooral als je er echt ben geweest en je ook echt voor de clup ben raad ik je aan om er echt er heen tegaan. Voor de rest de werknemers zijn harstikke aardig en super vriendelijk als je vragen heb kan je ze gewoon stellen echt een top fan store

Goede ervaring met het kopen van sportkleding via de webshop van PSV

De gebruikservaring met de webshop is goed. Er zijn goede foto's van de verschillende artikelen. Het bestellen is eenvoudig en de artikelen worden snel bij je thuisbezorgd!

Op tijd bezorgd en in goede staat geleverd.

De bezorging werd in goede staat geleverd en sneller dan ik had verwacht. Ik had een shirt met bedrukking gekozen en ik waardeerde het dat er ook een kaartje van de desbetreffende speler bij zat. Ik ben erg tevreden met het mooie shirt en heb hem al een paar keer gedragen. Over het algemeen erg tevreden dus!

duidelijk overzichtelijke webshop

eventjes terug heb ik een bestelling gedaan voor mijn zoontje. een psv teneu met naam en nog verschillende andere psv artikelen. het psv tenue kwam perfect aan ook de naam staat er prachtig op! mijn zoon was super blij ermee. kwa communicatie ook zeer tevreden pakket werd in 2en bezorgd vanwege personalisatie poster. duidelijk bericht ervan gekregen. al met al zeer tevreden! ook de bezorging snel.

Duidelijk, snel en eenvoudig

Zie hierboven

Ruime keuze, eenvoudig bestellen en op tijd geleverd

Prima colllectie en goede indeling in d ewebshop. Eenvoudig om een product te bestellen en de dag erop geleverd. Helemaal goed

Luukluukluuk

Mooie site met veel informatie

Mn eerste aankoop ga er vaker een order plaatsen en de club steunen.

Top Kwaliteit

Ik ben zeee tevreden over de kwaliteit van de kleding. Mooie design. Mijn zoon is heel trots en wil bijna iedere dag psv dragen

Helemaal geweldig!

- Overzichtelijke site/ fanpage - Super snelle levering (dat wil toch iedereen!) - Alles netjes (apart) verpakt - Mooie spullen

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.