Snelle top bezorging!

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling qua verpakking en verzending. De producten zijn zoals beschreven en op de site hebben ze veel foto’s zodat je vanuit alle hoeken kunt zien hoe de broek of T-shirt staat. Ook is er een ruime maat keuze zodat er voor veel supporters altijd iets past!

Duidelijke webshop en product snel bezorgd!

Duidelijke webshop waardoor ik gemakkelijk door de pagina’s kon navigeren. De bestelling was na 3 dagen al bezorgd.

Snel, duidelijk en gemakkelijk!

Mijn ervaringen met bestellingen van de FANstore zijn allemaal goed geweest. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ook wordt de bestelling snel toegestuurd en geleverd. Dit alles zorgt voor een super prettige ervaring.

De PSV FANstore heeft een mooie en overzichtelijke website!

Veel keuze en kwalitatief goede producten. Snelle levering!

Mooi product en snelle service

Mooie producten, snelle levering

Waardeloos

Dikke min bestel een shirt.afleveradres 24/7 omdat ik overdag werk.shirt wordt terug gestuurd...ik bellen en na 45 minuten is het antwoord "dan zullen alle kluisjes wel vol zitten en sturen ze het retour.na 3 weken heb ik mijn shirt en 1 of ander cadeaubon app iets maar daar zat ik niet op te wachten! Blij met mijn club hoor

Top kwaliteit!

Dit is nu de 2e keer dat ik wat besteld heb van de PSV FANstore. Wat een top kwaliteit zolang PSV van die gave tenues blijven uitbrengen blijf ik ze aanschaffen!

Kampioenswaardig

Makkelijk vinden wat ik zoek. Alle maten nog op voorraad en heel snel geleverd. Nu al veel plezier van gehad.

Het zit erg confromtabel maar wel erg dun

Ik vind het een super leuk en confromtabel trainingspak maar wel een beetje dun

De levering van de bestelling is snel! Ook de kwaliteit is top en het is makkelijk te bereiken via de site

Voor die prijs , zo opgetrommeld in een zak doen !!!

Ik heb een volledig voetbal tenue bij jullie besteld !! Voor me neefje !! Ziet er goed uit . Maar zo kan ik t toch niet afgeven !! Helemaal opgetrommeld in een zak !! De kreukels er nog in , de vouwen zatten overal !! Een hangertje niet bij geleverd !! Ik heb er zelf een mail overgestuurd! Groetjes Mark van de Ven

compleet

het bestellen van mijn psv tenue ging vrij gemakkelijk. Site was top, de behandeling van de bestelling verder was top en bij de bezorging heb ik geen problemen ervaren. Het product bevalt mij ook dus ik heb hier niks op aan te merken!

Bestelling zou de dag erna worden bezorgd maar dat klopt niet

Goed maar 1 keer slechte kwaliteit maar gelukkig krijg ik mijn geld terug

Perfect!

De site is duidelijk ingericht waardoor ik alles goed kon vinden.

Gebruiksvriendelijk en sneller dan verwacht

Meerdere keren besteld bij de fanstore online. Altijd netjes en de laatste keer ook sneller dan verwacht. Zeer tevreden.

We hebben voor onze zoon het nieuwe trainingspak gekocht. Hij was zo blij dat hij dit pak wel iedere dag aan wilt hebben.

Netjes verpakt goeie kwaliteit en op tijd geleverd

Ik had een Joey veerman shirt besteld want die wou ik al heel lang en de Joey veerman mok! Super blij mee want er zit bij het shirt ook zon kaartje! De mok was super goed verpakt en de track&trace Etc was echt heel top het was er binnen eeen week en ben er nogsteeds super blij mee Dit is zeker een goede site om te bestellen groetjes Lumen!

Kleding van hoog kwaliteit, snel gepersonaliseerd gedrukt en snelle levering

Alles ging echt heel snel. Het voetbaltenue van mijn zoon heb ik laten personaliseren. Ik heb de bestelling op maandag gedaan, donderdag had ik alles in huis en op zaterdagavond had mijn zoon zijn PSV tenue aan en staat hij op de foto samen met zijn broer en twee PSV spelers. Een compleet en onvergetelijke avond, waarvan de herinneringen ingelijst gaan worden. Dank voor de snelle en betrouwbaar service, TOP!

Perfect geregeld

Bestellen en dag later in huis

Snelle levering!

Mijn bestelling was er snel dus ik kon snel genieten van mijn bestelling! Daarnaast had ik twee maten besteld en kon ik makkelijk de andere maat weer terug sturen, super fijn!

Mijn bestelling is heel vlot verlopen. De levering was erg snel en ben over alles op de hoogte gehouden! Zeker nog vaker bestellen!

Mooie wedstrijd-kit

Mooie wedstrijd-set van het 3e shirt, broek en sokken voor de verjaardag van mijn 12 jarige zoon. Lekkere felle kleuren en mooie PUMA-kwaliteit. Levering liep vlot! Nu nog kaartjes bemachtigen voor een wedstrijd!

Een fijne ervaring

Een goed en fijne service met goede kwaliteit

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.