Helemaal tevreden

Makkelijk te bestellen, goede en snelle levering :)

Je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces

Fijne overzichtelijke site met duidelijke verdeling tussen kids en heren en dames. Ook leuke andere items te verkrijgen.

Geweldige service!

Mooie tenu's, snelle bezorging en goede comminucatie/klantenservice!

Kwalitatief goed en snel geleverd

De ervaring op de webshop is als zeer prettig te omschrijven, snel de items gevonden die ik wil bestellen en ook het afreken proces ging goed. Over de levering heb ik ook niks te klagen, de volgende dag had ik mijn bestelling al in huis.

Top duidelijk en snel

Gewoon goed

Goed snel geleverd en top kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Erg goede kwaliteit kleding en de verzending gaat ook snel, de bedrukking is mooi gezet en zitten geen foutjes in. Topwinkel!

Fijn pak en heel mooi, de top schijnt aan een beetje door

Fijn pak en heel mooi, de top schijnt aan een beetje door

Snelle levering en heldere communicatie

Ik had een Luuk de Jong shirt gekocht. Ik kreeg vrijwel direct een bedankmail met daarin alle informatie ober de levering. Ook kreeg ik een track and trace link erbij. Erg fijn om zeker te zijn dat je thuis bent en het pakketje niet onverwachts later is. Verder was mijn shirt mooi verpakt in recyclebaar plastic met daarbij ook nog een kaartje van Luuk de Jong. Super gaaf en leuk idee van de FANstore.

snelle bezorging en goede kwaliteit

ik vind het leuk dat er een kaart met handtekening van de speler erbij zit

Snelle verzending en duidelijke communicatie

Top! En snelle levering

Producten volgende dag al geleverd, ondanks persoonlijke bedrukking. Ook in nette doos/verpakking. Zoontje erg blij. In deze dagen is het toch lekker gymmen in een PSV shirt in de regio Rotterdam :)

Top service!!

De Fanstore van PSV heeft altijd leuke artikelen. De meest uitgebreide PSV-collectie zijn verkrijgbaar op de webwinkel En meestal heb je de artikelen de volgende dag al in huis. Er was een keer iets niet op voorraad, toen contact gehad met de klantenservice van de Fanshop. Hier werd aangegeven wanneer de artikelen weer op voorraad waren zodat ik dit in de gaten kon houden. Wij zijn zeer tevreden.

Overzichtelijke site en snelle levering.

Snel geleverd, zelfs met persoonlijke bedrukking

Snel geleverd zelfs met de persoonlijke bedrukking. Mooie tenues en natuurlijk trots dat ik op deze manier m’n favo club kan steunen

Topkwaliteit en werd goed op de hoogte gesteld!!!

Na de bestelling gelijk op de hoogte gebracht wanneer de shirts binnen kwamen. Kwaliteit was zoals ik hem van PSV verwachtte op en top in orde. Samen naar het kampioensschap !!!!

Snelle levering en mooie kwaliteit

De shirts zijn snel geleverd. Ze zijn echt van goede kwaliteit en mooie kleuren! Ik zou wel voor een niet te kleine maat gaan. Dus bij twijfel maatje groter.

Fijne snelle levering

Bestellen gaat goed helaas is het systeem niet gekoppeld aan je club kaart en kun je deze gegevens pas na afrekenen toevoegen

Kort maar krachtig top service

Alles perfect en snel geleverd en top kwaliteit

Kwalitatief mooi pak

Kwalitatief mooi psv-tenue, mooie stof, super netjes afgewerkt, echter vind ik de maten voor de junioren krap vallen. Ik zou adviseren om ruim aan te schaffen voor lang plezier.

Goede site alleen moest ik telkens als ik het tabblad opnieuw opende de winkelwagen weer opnieuw vullen

Mijn zoontje en ik zijn erg goed geholpen.

Zoon onwijs blij met PSV tenue

Snel geleverd en goede kwaliteit

Psv fanstore is goed

Goede kwaliteit Altijd snelle levering Leuk personeel

Het was heel fijn om zo snel mijn bestelling binnen te krijgen heel erg bedankt

Het was heel fijn om mijn bestelling zo snel al in huis te hebben en website is prima het is duidelijk Groetjes Denden

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.