Fijne winkel, snelle bezorging. Mooie spullen

Snel, vakkundig en van een kwalitatief hoogstandje

Ik heb deze speciale editie voetbal set besteld voor mijn zoontje van 12 en het ge-persoonaliseerd met zijn naam en rugnummer. Het tenue is prachtig, van hoog kwaliteit en het drukwerk erg netjes! Dit was een kado die opa met veel trots aan zijn kleinzoon kon geven voor zijn verjaardag.

Prima. Maar geen mogelijkheid tot achteraf betalen. Ook duurt terugbetaling lang.

Onze kinderen zijn lid van de phoxyclub, waardoor we korting krijgen op aankopen in de fanstore, alleen toen ik de code wou invoeren bij de 2 gepersonaliseerde psv-shirts deden beide kortingcodes het niet. Na een telefoontje met met de psv-fanstore kreeg ik een persoonlijke code waardoor we alsnog de korting kregen. De levertijd werd op 1 week verwacht maar 2 dagen na de bestelling hadden we de shirts al in huis en hebben we 2 psv fans heel erg blij kunnen maken.

geweldige sfeer en mooi plek

zeer mooi met goeie medewerkers!

Snelle levering, top producten

Zaterdag avond besteld en maandag al bij me in huis, wat een top service

Altijd goed verzorgd verstuurd en scherpe prijzen.

Prima mooie shop

Mooie store en mooie webshop. Maar hoe kan het ook anders bij zo'n mooie club

Een mooie combinatie van shirt met broek

Een mooi tenue, echt supertof kleur rood, hoe het cijfer is afgezet met goud en heel mooi in combinatie met de broek!

Beschikbaarheid kleding maten

De benodigde kinder maat was niet beschikbaar in de webshop dus heb nu XS besteld die hopelijk past...

Alles goed geregeld

gemakkelijk de bestelling kunnen plaatsen. Snelle levering.

Super geweldig 3 keer achter elkaar besteld in één woord we zijn er zo blij mee

Juiste levering en snel in huis

Fijn om hier te kopen

Makkelijk te bestellen en goede omschrijving van het product

Leuke spullen en erg snel in huis!

Mijn zoon is helemaal fan! Vandaag besteld morgen in huis dat is toch helemaal top!

Snelle service en goede levering.

Exact zoals beschreven. Goede levering.

Goed en snel

De site werkte goed geen dingen die slecht of traag gingen dus was helemaal top

Na bestelproces snel geleverd.

Prima en probleemloos

Shop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het kostte enige moeite om te achterhalen hoe ik de 10% korting als lid van de supportersvereniging kon krijgen. Wellicht is het handiger om dit standaard te verrekenen als leden zijn ingelogd in de fanshop. Verder werd aangegeven dat de bezorging ongeveer een week zou duren, het kwam echter met twee dagen al. Dat was een welkome verrassing.

Word goed geholpen

Had een mailtje gestuurd, werd gelijk duidelijk beantwoord. Heel fijn!

Celebrate good times

De DHL-bezorger is sneller dan Yorbe Vertessen. Met trots draag ik nu het Celebration Shirt van 100 jaar sponsor Philips. PSV fanstore, let´s make things better!

Snelle levering!

Dinsdagavond besteld en woensdag al in huis.

Overzichtelijk en snel

Mijn ervaring op de fanstore ervaar ik als overzichtelijk en efficient. Verder is de verzending, ook na bedrukking, verbazend snel. Alleen maar positieve ervaringen dus.

Uitstekend!!!

Tot nu toe zijn alle bestellingen van deze Rotterdamse PSV'er perfect geleverd.

Snelle en gebruiksvriendelijke site, snelle levering

Snelle levering en maat was precies goed. Top

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.