Vlotte traceerbare levering

Vlotte traceerbare levering. Presentatie van het pakket/product kan wel verbeterd worden wanneer je een shirt koopt van 90,-. Het wordt gepresenteerd als een vod in een zak. Beetje meer trots op presentatie is op zn plaats.

Prachtig

Snelle levering De kwaliteit van de kleding is super Mijn zoon heel blij gemaakt

Prima, misschien track en trace?

Prin

Fijne sfeer, ervaring en keivriendelijk personeel

Bij binnenkomst wordt je enthousiast ontvangen door een van de medewerkers, echt persoonlijk. De store is mooi ingericht, geeft je een mooie ervaring.

Perfecte Snelle Verzending

Ook met de webshop wordt topsport niveau behaald. Snelheid, duidelijke communicatie en netjes bezorgd.

PSV waardig

Een aantal jubileum shirts besteld om in Am,sterdam mee te padellen overigens met een knipoog want bij een business toernooi is het bekend dat ik en mijn padle partner PSV fans zijn. Helaas bracht het shirt ons niet erg ver want na twee ronden waren we uitgeschakeld, maar dat lag niet aan de shirts maar meer aan onze skills.

Super snelle levering, gemak van het bestellen

Zoals PSV voetbalt momenteel leveren zij de bestelling ook! Ook gaat het bestellen van de kleding erg makkelijk. Champions League

Duidelijk!

Omdat het pre-order was duurde het iets langer voordat het shirtje bezorgd werd. Dit is vanaf het begin duidelijk gecommuniceerd.

Snelle service en uitstekende kwaliteit

Kwaliteit van het product is goed, goed verpakt en snel bezorgd. Prettige ervaring dus.

Goede ervaring zonder complexiteit.

Het bestelproces was heel soepel, concreet en simpel. Precies zoals ik dat graag zie. Het product zelf voldoet ook aan alle verwachtingen! Wat een prachtig shirt. Enige verbeterpunt: op de hoogte houden van wanneer het product verzonden zou worden. Nu kregen we dit 1 dag van tevoren te horen.

Werkt vloeiend

Het aankopen van de tshirts ging soepel

Snelle levering van goede kwaliteit

Snelle levering van goede kwaliteit. Kan niet beter.

Goede hulp en snelle service

Super geholpen en advies voor maat gekregen.

Goed aanbod

Goede service en fantastische producten van de mooiste club van Nederland

Super!!

Altijd leuk iets van de PSV Fanstore binnen te krijgen!!

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Overzichtelijke site en makkelijk te sorteren op verschillende soorten kleding. De 1913 en Icon serie zijn een aanwinst.

Iets te lange levertijd

Had 3 shirts besteld waarvan ook het jubileumshirt. Hoe zat een wat langere levertijd op. Naar mijn mening had hier best een deellevering van gemaakt kunnen worden zodat de andere shirts al eerder geleverd konden worden

Bezorging op afgesproken datum. Bedrukking perfect

Goede en vriendelijke service ook voor kinderen en erg fijne en mooie winkel.

Top, snel en goede service!

Heb een goede ervaring, snelle verzending en fijne service! Ik ga zeker nog vaker bestellen!

Doen wat ze zeggen alles prima gelopen

Goed!

Mooi op tijd bezorgd

Mooie actie leveren snel en mooi van kleur!

Perfect geleverd en precies zo als omschreven

Heel goede ervaring

Eenvoudig te bestellen keurig en vlot geleverd

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.