Amazing

Very good service good quality

Top service lekker snel

teleurgesteld

verzending duurt erg lang en ze reageren niet op e-mails

Blij met het shirt

Slecht

Ik heb mijn shirt besteld en nog steeds niet binnen na ongeveer 3 weken

Gelukkig heb ik op tijd mijn shirt binnen

Top en beste club van Nederland

Ik bestel al 5 jaar elk jaar een shirt en het is altijd goed

Mixed

I could not find United Kingdom in the country list, so I could not complete my profile in order to have my order (5000259619) delivered to the correct address. I will be leaving the Netherlands before you ship my order, and I need to change the delivery address to the UK.

Bestelling ontvangen maar

Alleen online verkrijgbaar echter op advies fanstore medewerker een maat groter aangekocht dan de bedoelde maat omdat shirt klein uit zou vallen. Aldus de fanstore medewerker. Helaas!!! Fout advies. Shirt in grotere maat is dus echt wel te groot. Kan hier niks mee!

Prijs klopt niet

Bij de afrekening van een shirt met bedrukking wordt automatisch de bedrukking van een eredivisiebadge ter waarde van 6 euro meegenomen. Ook al staat deze aangegeven als "Geen". Ik heb het shirt op meerdere devices en op meerdere manieren (zoals eredivisiebadge op "nee " instellen) proberen te bestellen. Echter wordt de 6 euro altijd in rekening gebracht.

Altijd gemakkelijk

De website / fanstore is zeer overzichtelijk en zeer handig in gebruik. Binnen een paar klikken / zoektermen heb je simpelweg wat je wil vinden. Ik ervaar dit als zeer prettig!

Enorme verzendkosten binnen Nederland en verzending duurt erg lang

Ik moest heel veel verzendkosten betalen en de levertijd is erg lang. Ik ga voortaan langs de psv store zelf

tevereden

Handige site snel geholpen

Goed en duidelijk

Zeer vriendelijk en goede hulp. Ik had nog een vraag en werd netjes geholpen en echt.

Slecht

Hun zeiden gisteren dat ze het pruduct vandaag zouden brengen maar vandaag zegen ze dat het product over tien dagen komt

Alleen staat er niet bij dat het knuffel shirt alleen online te bestellen is. Dus we zijn nara beide psv stores geweest.... De city wist dit niet maar in de pav stadion wel. We kregen een code om gratis te verzenden. Dus al met al goed geholpen

Mooie kleding en goede service !!!

Op tijd geleverd en mooie kleding. Niks anders verwacht !

Prima, bijna uitstekend…

Ik had een account aangemaakt om een shirt te bestellen en moest daarna weer een account aanmaken.., een beetje vreemd… Voor de rest prima!

Super mooi tenue, top kwaliteit en heel snel geleverd

Ontwerp van het tenue is echt heel mooi en kwaliteitsmaterialen, in detail afgewerkt zoals bij het kraagje en clubembleem. Levering van een tenue met naam bedrukt in België was veel eerder en sneller dan verwacht! Complimenten.

Alles perfect geregeld. Shirt besteld en binnen een aantal dagen bezorgd!

fijne webshop

Uitstekend!

Bestelling was zo gedaan kwamen perfevt aan! Mijn zoon en ik zijn erg blij met de nieuwe thuis tenue. Voor de club de kleuren en de stad!!!

Uitstekend kwaliteit het is heel goed

ik ben er heel blij mee en mijn zoon is er ook blij mee bedankt voor de bestelling

Teleurgesteld

Bestel je een shirt (dat voorradig is) krijg je in je mailtje het bericht dat pas eind oktober de verwachte bezorging gepland is, mooi klote!

Goede kwaliteit en snelle levering

De bestelling is binnen een dag geleverd en de kwaliteit van de kleding is goed. De prijs zou wel iets minder hoog mogen zijn

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.