Mooie pakken

De maat valt wat kleiner uit

Niks op aan te merken! ( net zoals PSV )

De website was overzichtelijk en het was makkelijk om te kunnen bestellen wat ik graag wilde. De shirts zijn van goede kwaliteit en kwamen op de afgesproken dag binnen. Ik heb er niks op aan te merken en zou zeker nog een keer bestellen!

Goede hulp

Goede hulp in de winkel

Mooiste tenue

Kan niet vergelijken met andere clubs, daar koop ik niet. Van de mooiste club, bestellen en duidelijk te zien waar je pakket precies is.

Snel

's Avonds om 20:30 besteld en volgende dag om 13:00u al in huis

Heb mijn vriend heel erg blij gemaakt!

Snelle verzending, en mijn vriend was erg blij met zijn trainingspak.

Snel en duidelijk

Eenvoudig te bestellen en duidelijk te zien waar je pakket precies is.

Geweldig!!!!

Jullie hebben een 7 jarige supporter bij hahah van uit Groningen. Heb tich een beetje brabant naar Groningen gebracht haha

Goeie kwaliteit Prima service Beste club van de eredivisie

Snelle én goede service!

2 dagen na bestelmoment, lag het pakketje al op de deurmat. Uitstekende kwaliteit en hartstikke blij mee!

De ervaring met PSV Fanstore online was prima

De ervaring met PSV Fanstore online was prima, echter had ik eerst met de Fanstore gechat inzake het bedrukken van de shirts. Men gaf aan dat een uur voor de wedstrijd voldoende zou moeten zijn om een shirt te laten bedrukken. Ik was er ruim een uur vantevoren maar helaas was de fysieke psv Fanstore tot aan de nok gevuld en waren er rijen tot aan het einde van de andere kant. Dus kon mijn zoontje niet zijn nieuwe shirt aantrekken, maar heb ik het later online moeten bestellen. Daarna was de service volgens verwachting.

Klasse

Snelle afhandeling van bestelling, goed geïnformeerd over afhandeling en verzending.

Snelle levering, goeie kwaliteit, mooi spullen. Enige mini min puntje is dat er geen dames collectie is bij de trainingskleding. Aangezien we dit voor onze dochter hebben aangeschaft.

slecht

mijn bestelling kwam 2 dagen later als gepland en daar heb ik vanuit jullie niks over gehoord. ook vond ik het lang duren

Snel geleverd met een goede kwaliteit!

Het pakketje werd snel geleverd. Het uit shirt is van goede kwaliteit,en bovendien een mooi design!

Binnen no-time binnen

Zondagmiddag besteld en maandagmiddag geleverd. Top!

Geweldig!

Ongelooflijke sfeer, geweldige pot en al met al top avond!

Goede sneller levering

Mooie sneller levering en de maten komen weer perfect overeen

Super site met leuke kortingen en goed verzorgd

Ook een compliment voor de bezorging die binnen 18 uur aan m’n deur stond, super fijn. Ook was het pakket goed verzorgd, en super blij met het 2e tenue. Veruit het mooiste shirt van het seizoen in Europa. Hartstikke bedankt

Erg mooie outfit.

Erg mooie outfit. Snel bezorgd ondanks de bedrukking erop. Ziet er erg chic uit.

Ik heb een bestelling gedaan op de website en daar ben ik zeer tevreden over. Website was zeer duidelijk en makkelijk te bedienen en geschatte levertijd klopte nauwkeurig. Geleverde trainingspak en t’shirt zijn super en zitten ook heel goed. Super bedankt!

Snelle bezorging, goede klantenservice. Geen op- of aanmerkingen

Ongekend goed

Ongekend goede kwaliteit en altijd snel in huis

Snel geleverd, goede service

Snel geleverd, goede service

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.