Goede service en vriendelijke telefoniste

Elk jaar krijgen de jongens een tenue. Zo hebben we al jaren op rij de leukste psv-tenue-foto’s en telkens zie je de verschillen in zowel de pakjes als de jongens! Dit jaar wederom besteld en waren ze vergeten een logo te drukken. Keurig te woord gestaan en helemaal naar wens geholpen! Denken in oplossingen… en thats the spirit!!

super snelle levering, prachtige set!!!

Heel mooi pak. heel blij mee. snelle levering.

Top mensen!

Spontane behulpzame medewerkers die meedenken en geduld hebben. Mooi ook om te zien dat ze ook grote supporter zijn van onze mooie club!

Supersnel

Nieuwe uit tenue besteld met personalisatie. Was nog sneller in huis dan gecommuniceerd op de website. Alles netjes geleverd en duidelijke informatie wat wanneer onderweg was. Kwaliteit van kleding ook top!

Top service !

Top service Super snelle levering

goede service, word naar je geluisterd aks je wat vraagt en de kwaliteit is goed

meerdere keren wat besteld, en nooit problemen ervare

Super aankoop!

Mijn zoontje van 10 op verjaardag gegeven hij was zo enorm blij! Super kwaliteit hier kan hij echt van genieten en dus wij ook

Besteld volgende dag geleverd

Mijn ervaring is goed bestelling wordt altijd de volgende dag geleverd

Fantastisch!

Psv tenue met opdruk voor mijn zoon besteld. Snelle levering en het tenue is onwijs mooi. Mijn zoon loopt met trots in zijn tenue rond!

Tenue samengesteld en snel geleverd. Heb weer een heel blije zoon

Super snelle levering! Nette afhandeling bij retourneren.

Vandaag besteld, morgen in huis. Dat was ook echt zo! Het retourneren ging gemakkelijk en binnen 1 dag stond het geld weer op mijn rekening. Ik blij, de kinderen blij met hun nieuwe PSV tenue!!

Gewoon goed

Online besteld en betaald. Goed ontvangen en natuurlijk een mooi shirt.

Zonder enkel probleem onze jongens mijn man zijn nieuwe PSV shirtje kunnen geven voor vader dag. En oh, wat was ie blij!

Eenvoudig en duidelijk bestelproces en snelle levering!

Ik ben zeer tevreden, mijn bestelling verliep vlot en ik binnen enkele dagen ontving ik mijn bestelling thuis. Gepersonaliseerd en wel. we hebben er onze zoon heel erg blij mee gemaakt!

Mijn kleindochter is super blij, is een grote PSV fan !

Was top

Bestelling was top binnen 4 dagen had ik het al ij huis

Goed geregeld

Psv heeft prima kwaliteit en wordt altijd zeer correct geholpen! Mvg Leo Friesland!!

Perfect maar iets te duur

Perfect maar iets te duur

Unbelievable Goed!!!!!!

Fout wordt snel hersteld

Fouten maken is menselijk, maar soms blijven sommige vergissingen je verbazen. We hadden het shirt van Xavi met rugnummer 7 besteld, helaas ontvingen we een shirt met rugnummer 8. Een verdrietige zoon natuurlijk aangezien hij zijn nieuwe tenue zo snel mogelijk aan wilde maar dit helaas nu niet kon. Dag daarop naar de fanshop geweest om de fout te herstellen, gelukkig snel geholpen en bij thuiskomst een blije zoon! Dank je wel.

Uitstekende webshop

Al meerdere malen een bestelling gedaan. De bestelling ook altijd netjes op tijd ontvangen zoals wordt aangegeven. Omschrijving van de artikelen, kwaliteit etc. Is tot nu toe altijd goed. Wanneer ik artikelen wil bestellen van PSV raad ik je aan dit bij deze site te doen!

Zoals altijd snelle levering, mooi tenue

Mijn zoon is er superblij mee!

Jaarlijkse verassing voor mijn zoontje

Ieder jaar een mooi verjaardagscadeau wanneer we onderweg zijn naar onze vakantie bestemming ontvangt hij alvast het PSV tenue, zeker deze zeer mooie uitshirt, zal hij de hele vakantie in rond rennen. Zeer mooi tenue. Michel de Bock

snel en betrouwbaar

De bestelling bij PSV FANstore (tenue nieuwe collectie) met bedrukking is snel en correct geleverd. wederom dik tevreden! en een heel gelukkige PSV fan met zijn nieuwe 3e tenue.

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.