Ruk maar Miranda doet haar best

Het pakket is nog niet bezorgd, wat blijkbaar een fout is van DPD en uiteraard niet van ons mooie PSV. Miranda is op onderzoek uit en dat wordt zeer gewaardeerd. De 2 sterren zijn dus niet per se voor de organisatie maar meer door het slechte handelen van DPD.

Zeer tevreden en goed georganiseerd

Ik ben zo tevreden over mijn aankoop van de 2 shirts De bestelling was goed georganiseerd en de shirts werden op tijd geleverd. De kwaliteit van de shirts is fantastisch en ze passen perfect. Ik ben zo blij dat ik ze heb gekocht en ik kan niet wachten om ze te dragen naar mijn volgende voetbalwedstrijd.

Behulpzaam via Whatsapp

Ik had hulp nodig bij het bepalen van de maat. Een foutje op de website werd toegegeven. Er werd echt prettig meegedacht.

Snel en zorgvuldig geleverd

Gewoon besteld en optijd bezorgd Dus prima

Super snelle levering van het nieuwe derde shirt.

Op vrijdag twee shirtjes voor mijn zoon en dochter besteld, deze werden zaterdag al geleverd in België, wat een service!

Top producten en snelle/correcte levering

Mooie producten, keurig bedrukt en met duidelijke instructie om het product zo mooi mogelijk te houden.

Snelle en goede service

18:59 besteld en +/- 17 uur later al in huis! Redelijk grote bestelling en als nog alles compleet en goed

Goede kwaliteit van kleren

De kwaliteit van de kleren is hele goed en alles pastoor mooi

Prachtig tenue en super snel geleverd

Keurig netjes tenue. Snel geleverd volgens afspraak en een hele blije enthousiaste zoon. Bedankt.

Zeer goede ervaring met de PSV Fanstore

Bestelling kwam op de aangegeven datum binnen. Kwaliteit was goed en kwam overeen met wat er op de site beloofd werd.

Prima alleen jammer dat het bijpassende broekje niet voorradig is.

Top kwaliteit

Mooi kleurtje, top kwaliteit, en zit heerlijk een echte aanrader

Heel mooi tenue waar ik in kan schitteren op het voetbalveld!

Heel mooi tenue, prima kwaliteit en maat is ook goed. Zeer tevreden dus!

Past precies goeie kwaliteit

Het psv uitshirt besteld, zag eruit zoals afgebeeld strak afgewerkt goede kwaliteit. zou zeker nog een shirt kopen

Zo'n blije zoon!

Super mooie kwaliteit en snel geleverd ondanks dat het shirt van naam en nummer voorzien moest worden. Het is dat ik geen foto's of filmpjes kan plaatsen, andere hadden jullie een onwijs blij ventje gezien.

Big fan !

The order was super fast shipped! We are very happy to give this to our friends as presents. Great representation for our city!

Na bestellen vlug in huis, goede service!

Het is goed bezorgd en opgestuurd

Het was op de verwachte tijd opgestuurd en bezorgd Dus dikke 5 sterren

Goede service en snelle levering

Ik had 3 shirts besteld en ik ben erg te vreden met de site, makkelijk en overzichtelijk. Met een goede track en trace kon ik precies zien waar mijn pakket was en het was er eerden dan verwacht. De shirts zijn goede kwalitijd en ben er zeer over te spreken helemaal top dus

Snelle service, goede kwaliteit

De spullen die ik besteld heb waren snel in huis en de kwaliteit is helemaal prima.

Super tenue

Mijn kinderen zijn heel blij met hun nieuwe tenue. De leverlering was ook snel.

Heel goed.

De bestelling wordt snel geleverd.

Super kwaliteit met een snelle topservice .

De volgende dag binnen en het zijn zo’n kwalitatieve gave shirts en broekjes dat mijn zoon er heel blij mee was

Snelle en goede service

Ik ben altijd snel en goed geholpen

netjes volgens verwachting geleverd

Prima product, netjes geleverd

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.