Snelle bezorging

Makkelijk te bestellen en voorspoedige levering

Magnifico PSV!

Duidelijke website, goed te navigeren. Ik heb een aantal items van het nieuwe seizoen besteld, en het zag er allemaal kwalitatief gezien top uit! Ook het bedrukte shirt zag er keurig uit, echt heel mooi. En ondanks dat ik een bedrukt shirt had, is mijn pakket nog steeds super snel geleverd, dus mijn complimenten.

PSV teneu besteld voor mijn oudste zoon. Is perfect geleverd. Ben goed op de hoogte gehouden van de bestelling/ levering.

Elke bestelling die ik gedaan heb is snel en keurig afgeleverd! Mijn volledige dank daarvoor

Makkelijk en snel

Makkelijk kunnen bestellen, en was snel in huis

Volgende dag in huis, netjes verpakt, goede service

De volgende dag was het pakketje met PSV spullen al in huis, supersnel! Netjes verpakt, niet te veel verpakkingsmaterialen en in doos waar alles precies in past. Klantenservice gesproken ivm te groot shirt retour en extra bezorgkosten, netjes opgelost en snel en vriendelijk geholpen. Daar worden alle supporters blij van PSV!

Eindhoven de gekste

Ben gewoon blij met mijn aankoop en vooral als een Eindhovenaar ben ik blij dat ik het heb aangeschaft.

Een prima service

Altijd snel en word goed op de hoogte gehouden wanneer het aankomt.

Altijd netjes en goed ingepakt

Altijd goed en netjes op tijd. Van een fan uit Arnhem!

Snel en uitstekende kwaliteit

Super leuk uit shirt voor mn dochter en mezelf gekocht met onze achternaam erop

Online bestelling geplaatst 2 dagen later was het binnen Heel tevreden met de service

Overzichtelijke en fijne site.

Ik vind de site heel toegankelijk. Jammer is wel dat de kleding voor de kinderen wat kleiner uitvalt. Dat mag van mij nog wel erbij vermeld worden.

Goed verlopen en tevreden

Alles is goed verlopen van het bestellen tot het afleveren en dik tevreden met de spullen die ik heb besteld

Heel mooi voetbal pak compleet besteld Mijn zoon wil niets anders meer dragen. Hij is een echte psv fan in hart en nieren

Goede service en aardige medewerkers

Dat het een geweldige winkel is en goede service

TOP!

Snelle levering, mooie spullen en natuurlijk een goed clubke.

Topservice en kwaliteit

Zowel online als in de FANstore zelf ben ik altijd goed geholpen. Door het ruime assortiment zit er altijd iets bij wat ik leuk vind. En de kwaliteit van de producten zijn van het hoogste niveau. Tevens zijn de medewerkers vriendelijk en staan ze mij goed te hulp als ik iets nodig heb

Net zo geweldig als dat Xavi het afgelopen seizoen heeft gespeeld!

De levering was er op de afgesproken tijd. Het tenue is super mooi en erg goed van kwaliteit! <3

Snelle en goede service!

De producten zijn van goede kwaliteit en het is altijd snel geleverd. Alles op de site is duidelijk van maat tabel tot informatie van het product waar het van gemaakt is. Ook zijn de foto’s van bijvoorbeeld de kleding heel mooi en het zijn bij elk product meerdere foto’s zodat je alle kanten van het product goed ziet.

Verrassend mooi tenue!

Ik heb voor het eerst een authentiek tenue van PSV besteld ipv het normale wedstrijd tenue en ik ben positief verrast over hoe mooi en fijn deze stof is. En vindt ik het 3de tenue van 23/24 ook één van de mooiste van de afgelopen paar jaren! Heel erg blij mee, bedankt! Groetjes, Danny Plug

Super ervaring

Super goed ingepakt !! Super blij met mijn aankoop. Ik ben natuurlijk een echte PSV’er!!! En daarom heb ik dit prachtige shirt gehaald ! Snelle en toffe service

Snel en top product zo binnen

Psv shirt kwam snel binnen woon niet in de buurt goede service en de shirts zitten heerlijk echt een aanrader voor ieder psv supporter

snelle levering en duidelijke site

ik heb 2 nieuwe tenues besteld van PSV met bedrukking. Deze waren allebei heel snel geleverd met een track en trace code. Ik had niks te klagen voor de rest

Stadionplein 4

5616 RX Eindhoven

Over PSV FANstore

PSV FANstore is de officiële winkel van PSV. De meest uitgebreide PSV-collectie is verkrijgbaar via deze officiële webwinkel en in de PSV FANstore in het Philips Stadion. Tevens biedt de PSV FANstore de beste service waarbij klanttevredenheid te allen tijde voorop staat. Regelmatig zullen wij onze klanten verrassen met spectaculaire acties. Met jouw aankoop in de PSV FANstore, zowel in het Philips Stadion als online, steun jij PSV direct op weg naar nieuwe successen in de toekomst.